A+ A-

Az élet dolgai

Habár a szex jó volt, nem volt elég kettonknek. Értettük, hogy többre vágyunk. Mindketten ugyanolyan vallásúak voltunk és ugyanazokat az elveket vallottuk. A dolgok kezdtek komolyra fordulni köztünk. Egy nap aztán Cliff jegygyurut húzott az ujjamra. Miután Clifféknek is kezdett jól menni az üzlet úgy látszott semmi nem választhat el minket a házasságtól. Még Clifford novére, Sisie is a bátyámmal Herbertel kezdett randizni.
Kerülgetés
Cliff rendszeresen járt hozzánk és ahányszor alkalom kínálkozott szeretkeztünk, és ha nem, hát teremtettünk alkalmat. Egyszer egy szénásszekéren csináltuk. Máskor a mozi hátsó sorában. A szülok a konyhában beszélgettek míg mi a fürdoszobában csináltuk. Mikor nem tudtuk sehogy összehozni, akkor én odaadtam a bugyimat o beleélvezett és én másnap felvettem és hordtam. Mikor éppen megvolt a havim csak az oboa jöhetett szóba.
Térdre leányzó
Szombaton délután elmentünk szokásos helyünkre, az erdobe. Nagyon különösen viselkedett. Mikor odaértünk azt mondta vegyem le a szoknyámat és térdeljek le. Kicsit tétováztam, mert nem értettem különös viselkedését és féltem attól, hogy valaki meglát harisnyában és bugyiban térdepelni az erdo közepén. De mivel teljesen megbíztam Cliffben megtettem. Most azt akarta vegyem ki a farkát és húzogasam majd kezdjem szopni. Azt is mondta, vegyem le a bugyimat és játszak magammal, miközben a farkán dolgozom a számmal. Érzékien nyalogattam a szerszámát teljes hosszában, nem feledkezve meg a golyóiról sem. Az elocseppek kibuggyantak a tetején és én szétkentem oket az ujjaimon. Megálltam egy pillanatra de csak addig míg odanyújtotam az ujjam, hogy lenyalja. Miután folytattam nem sok kellett hozzá és éreztem a kitörni készülo vulkánt benne. Azt hittem mindjárt elélvez, de ekkor eltolt magától egy kicsit. Azt mondta hagyjam abba a szopást de tartsam továbbra is a számban. Azt mondta:
- Ann hozzám jössz feleségül?
Alig volt érkezésem kimondani az Igen - t máris ellotte magát bele a számba és le a torkomba. Nem hagytam abba. Addig folytattam amíg már kegyelemért könyörgött. Teljesen szárazra nyaltam. Aztán Cliff is térdre esett és egy gyurut húzott az ujjamra. Aztán persze szeretkeztünk egy jót.
Mind egy családban
Kituztük az esküvo napját. Február 19, hat hónapra mostantól. A szüleim és hugicám elmentek hétvégére. A bátyámat is elzavartam otthonról de ez nem volt probléma, mert amúgy is randija volt Susie - val, Cliff húgával. Biztos akartam lenni benne, hogy egyedül tölthetjük a hétvégét és szeretkezhetünk egy jót. Beszélgettünk az anális szexrol és ez volt a fo pontja az estének.
Susie - ékkal mentünk el és kb egy óra múlva Cliff és én vissza is mentünk a házba. Ahogy bementünk, minden csöndes volt és tovább mentünk a kert felé. A lélegzetem is elakadt attól amit láttam. A húgom volt ott. Ott térdelt és Herb lábai között volt a feje. Erosen dolgozott a kis édes. Herb nadrágja és alsója a földön. Susie szoknyája feltolva kilátszott fekete harisnyája, és bugyija. Teljesen vadító látvány volt. Beindultam tole. Ebben a pillanatban Susie is észrevett minket. Herb úgy látszik nem mert azt mondta mindjárt elélvez, és addig nem engedte elhúzni a fejét míg be nem fejezte. Mikor észrevettek, mindketten felugrottak. Herb rákvörös volt Susie sírni kezdett. Odamentem és kezem megnyugtatóan Susie vállára tettem. Ettol kicsit meg is nyugodott, és végre a szemembe tudott nézni. Mondtam neki, hogy semmi gond, ez teljesen természetes dolog. Úgy látszik Herb felfoghatott valamit az egész szituból, mert hirtelen rákérdezett, mit keresünk itt? Csak nem valmi kis disznóságot akartunk itt muvelni?
- Igen, igazad van - mondta Cliff. Mondtam, nyugodjunk meg és beszéljük meg a helyzetet. Végül Herb és Susie bevallották, hogy mióta találkoztak azóta szexelnek és mi is bevallottuk a mi szexuális kapcsolatunkat. Azt is elmondtuk, hogy azért jöttünk vissza mert egy kis akciót akartunk itt lebonyolítani. Mondtam, hogy Susie fehérnemujétol teljesen beindultam, úgyhogy én is venni fogok. Amúgy olyan forró voltam mint egy kályha. Faszt akartan. És szerettem volna nézni Susie és Herb szeretkezését is. Ok is szívesen megnéztek volna minket.
Ezután bementünk a nappaliba. Két ágy volt ott amit felhasználhattunk. Mi az egyik, ok a másik ágyra telepedtek és mindenki csókolózni kezdett. Susie levette a blúzát és ott feszített fekete melltartójában. A mellbimbói szinte kiszúrták a vékony anyagot. Herb így kezdte el szopogatni a melleket. A látványtól szinte elélveztem és boven folyt a
kéjnedvem.
Cliff levette a blúzomat és azonnal szájába vette egyik mellemet. Másikat én markoltam meg és sikerült a nyelvemmel megnyalnom. Cliff benyúlt a szoknyám alá és a bugyimon keresztül elkezdte dörzsölni a puncimat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.62 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:36
Elmegy.
#2 papi 2013. 05. 1. szerda 09:07
Nehéz követni,hogy ki-kivel.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?