A+ A-

Nem, soha!

A férfi hamarabb szabadult a munkából, s mivel tegnap, vagyis ma jóval éjfél után került ágyba, úgy döntött, nem fog semmihez, inkább hazamegy. Délután kettőkor fordult be az impozáns villákkal övezett, széles utcába, és a kihalt környéken egyetlen embert sem látott, akár a mediterrán vidéken, ahol sziesztára vonul ebéd után a nép.
Beállt a garázsba, az előszobában lerúgta a cipőjét, a fogasra akasztotta könnyű zakóját, de a nyakkendőt már út közben lazította meg, ahogy kettesével véve a lépcsőfokokat az emeleti fürdőszobába igyekezett.
A lány biciklivel érkezett, kinyitotta a kovácsoltvas kertkaput, és a biciklit maga mellett tolva átsétált a rózsalugas alatt, végig a lépőkövekkel kirakott járdán, a virágzó hortenziák között egészen a házig. A bringát a falnak támasztotta, és bement a kazánházba, hogy átöltözzön. Hozott magával ruhát egy hátizsákban, amit a keskeny asztalra dobott. Lerángatta magáról a jobbik farmer sortját, hogy felhúzza az ócskát, lecserélte a pólóját is egy rosszabbra, a csinos papucscipő helyett pedig tornacsukába bújt. Levetett ruháit gondosan összehajtogatta, és a nagyanyja melegítője és otthonkája mellé tette a polcra, majd a kamrából nyíló ajtón keresztül átment a házba.
A konyhában megkereste az ecetet, és a mosogató alatt talált egy megfelelő méretű, üres befőttesüveget is, amibe belefér a keze. Kettéöntötte az ecetet, és elindult az emeletre, hogy kitakarítsa a fürdőszobát.
A férfi már kilépett a zuhanyfülkéből, és egy kisebb törülközővel a haját dörzsölte szapora, erőteljes mozdulatokkal, amikor a lány belépett.
A lány szeretett a fürdőszobában dolgozni, mert jelentősen különbözött az övéktől, ahol a lakás közepére szorított vizesblokkon nem volt ablak, a mosógép mellett alig fért el a szennyes tartó, és ha a fölöttük lévő lakónak veszekedni támadt kedve, a lány minden szót hallott.
Ebben a házban a fürdőszoba mérete vetekedett otthoni nappalijukkal, a széles ablakon besütött a délutáni a nap, a falakat római fürdőre emlékeztető csempe fedte, és a kerek kád mellett terjedelmes vízipálma zöldellt. Örült tehát, hogy itt kezdhet, a nagyanyja a lelkére kötötte, hogy vízkövezze a csapokat, mossa le a tükröt és a zuhanyzófülke metszett üvegét, takarítsa ki a kádat és a mosdókat.
Eszébe sem jutott, hogy a ház gazdája itthon lehet, sose ért haza hét előtt, akkorra pedig ő messze jár, ezért ugyanazon lendülettel, ahogy felszaladt a lépcsőn - jobb kezében az ecettel, baljában egy puha törlőronggyal -, becsörtetett a fürdőszobába.
Ott persze azonnal látta, hogy baj van, a férfi hazajött, és ő nem vette észre, és... Ó, jaj, figyelmetlenül és szelesen rátört fürdés közben. S hogy a helyzet maradéktalanul kínos legyen, nem a kádban találta nyakig habbal borítva, nem is a zuhanyzófülke párás üvege mögött, hanem anyaszült meztelenül állt a fürdőszoba közepén a fénytócsában, akár egy megvilágított márványszobor.
A férfi is meglepődött. Mozdulatlanná dermedt, mindkét keze a feje fölött, csupasz teste épp szemben a betolakodóval, akiből ázott haja függönye mögül is kivett annyit, hogy szemrevaló nőszemély.
A lány látott már pucér férfit, két évig járt egy fiúval a párhuzamos osztályból, többször is előfordult, hogy meztelenre vetkőzve simogatták egymást, a fiú nemi szervét is a kezébe vette, tudta tehát, hogy milyen egy férfi, de ez itt előtte egészen más volt. Nem egy tizenéves kamasz szőrtelen melle, keskeny válla, nyurga keze és lába, hanem egy jól fejlett férfi, sötétbarna szőrzettel a mellkasán, a lábán és persze a nemi szerve környékékén. Legsötétebben és legsűrűbben éppen ott, mintha a szőrzet feladata a csupaszságával és világos színével is elütő pénisz hangsúlyozása lenne. A péniszé, amit a lány megbabonázva bámult, s ami így, pihenő állapotában is fölöttébb tekintélyesnek tűnt.
Mindezt később gondolta csak végig, mert amikor meglátta a férfit, kizárólag bénító szégyenét érezte, hogy ilyen meggondolatlanul, sőt, otrombán viselkedett.
A férfi lassan - hogy pőre méltóságát ne rombolja tovább kapkodással - kezdte leereszteni a feje fölül a kezét, és benne a törülközőt. És amíg eltakarni igyekezett magát, az üveget figyelte a lány kezében. Az üveg ugyanis, akárha a süllyedő törülköző mozgását utánozná, szintén lefelé haladt. Lassabban ugyan a törülközőnél, de megállíthatatlanul csúszott. Amikor elhagyta a lány ernyedt kezét, és megkezdte szabadesését a kemény és könyörtelen járólap felé, akkor ért az immár kifeszített törülköző a férfi ágyéka magasságába, s a férfi rejteke biztonságából megjegyezte:
- Le fog esni.
Mire elhalt a hangja, az üveg is elérte a földet, bántóan éles hangon koppant a kövön, majd ezernyi üvegszilánkkal borítva be a padlót, és fojtogató ecetszaggal árasztva el a levegőt, szétrobbant.
A lányt az üveget ért tragédia zökkentette ki kábultságából, felsikoltott és kezét az arca elé kapta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 tomi19 2015. 04. 4. szombat 16:23
Szépen meg írt történet nagyom tetszett,10 pont smile
#4 listike 2014. 04. 1. kedd 08:40
Gyönyörű.
#3 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:31
Nagyon szépséges smile
#2 kelyhecske 2010. 05. 20. csütörtök 21:58
mint a mesében:))
#1 Törté-Net 2004. 07. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?