A+ A-

Eszter és a skorpió

Remegett belül, érezte, hogy növekszik az erő. A kapcsolat elején jártak eszterrel, rengeteg nyitott kérdés dobogott az agyában. De egy valami érdekelte csak őszintén, ezért remegett, a határok érdekelték. Érezte a fantázia erejét, érezte a fantáziától kapott erőt és elképzelte előre. Mint egy skorpió, aki az áldozatára les megfeszítette izmait. Eszter...
A kocsolyapályán találkoztak, a mester tekintete volt a kezdet, aztán összebarátkoztak, de sosem engedte, hogy romantikus leánymesének tűnjön, rengeteg váratlan dolgot tett, próbálta felmérni. Így visszagondolva játék volt: a skorpió és az áldozata. Az első csók lágy volt, tökéletes lett volna, de érezni akarta a vér ízét, ezért a fogai közé vette az ajkát és megharapta. Egészen addig, amíg meg nem érezte a fémes ízt. Eszter csak nézett rá, nem értette, vad volt, félelmetes, de mégis vonzó. Az első csók szolgaként.
- Eljött az idő, hogy nálam aludj...
Eszter nem gondolkodott, amikor belépett az ajtón, automatikusan mozogtak a lábai. Felnézett, nem tudta mit mondjon, de a mester tekintete minden elárult. Lehajtotta a fejét és várt. A mester mögélépett a bekötötte a szemeit, érezte a forró lehelletet a bőrén, az érintés erejét, a hatalmát felette. Ekkor eldöntötte, hogy átadja magát neki.
A mester felemelte a kezeit hátulról, majd levette róla a felsőt. A mellei hegyesen meredtek előre, a lélegzete szapora volt, a finom érintésektől is összerezzent. A kezét most hátra kellett tennie, majd bilincs kattant a csuklóján. A mester felnyúlt a szoknya alá, majd lehúzta róla a bugyit.
Le kellett térdelnie, majd rögzítették a kezét egy fémcsőhöz. Ott térdelt egy idegen férfi lakásában hátrabilincselt kézzel, bekötött szemmel egy vascsőhöz rögzítve. A mester otthagyta.. Halk neszezést hallott a másik szobában, majd kopogás az ajtón és a rémálmai válltak valóra, mert férfiak érkeztek. 4 hangott számolt meg és a mesterét. A férfiak bejöttek és a mester mint a legújabb szerzeményét mutatta be. A terem közepére vezették és jó illatú férfiak fogdosták meg, le kellett hajolnia, hogy szemügyre vehessék a pináját, a seggét. Elismerően nyilatkoztak róla, dícsérték az engedelmességét, az alakját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.06 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 12. 26. péntek 08:56
Minősíthetetlen.
#6 papi 2014. 02. 16. vasárnap 10:28
Ez nagyon gyenge
#5 Cave 2006. 01. 31. kedd 17:46
Bele élvezett a szájába, és a pinájából csöpög ki ?
#4 Rebyc 2006. 01. 30. hétfő 13:04
Biztos vannak olyan nők, akik szeretik, ha megalázzák őket. Vagy lehet, minden nő tudat alatt ezt akarja? Ha van ilyen, az nálam jelentkezhet
!
#3 Anyád 2006. 01. 25. szerda 17:52
Ez mind?
Valóban elég hihetetlen, hogy a veréstől meg a szopástól elélvez egy nő.
#2 faszari 2006. 01. 25. szerda 15:14
isteni higetö sztori. a legtöbb nő imádja ha szarrá verik, pláne úgy élveznek el...:))
#1 Törté-Net 2006. 01. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?