A+ A-

Búcsúéjszaka

Pár éve történt velem a következő történet. Első szerelmem Milán volt. Óriási szerelem volt a miénk. Imádtuk egymást, tesitleg-lelkileg összetartoztunk. Isteni volt együtt a szex, és nem csak hatalmas pénisze miatt. Sajnos, egy idő után bizalmatlanok kezdtünk lenni. De Milánnal nem tartott örökké.
Éppen szakítottunk szerelmemmel, Milánnal, és ezt nem akartuk ünneplés nélkül hagyni.
Náluk találkoztunk, ahol az egyik haverjával, Zolival várt. Nagyon meglepődtem, mert azt hittem, hogy meghitten fogunk beszélgetni. Zoli kedves fiú volt, őt is régóta ismertem, sőt volt már vele szexuális kapcsolatom is abban az időben, amikor éppen külön voltunk Milánnal. Szóval nagyon jól ismertem őt is.
Felnyitottunk egy üveg bort, és betettünk valamilyen zenét. A konyhaszekrénynél összeütközött a fejem Zolival, amikor be akartam csukni az ajtaját. Meg akartam puszilni, hogy ne fájjon neki, de ő ehelyett megcsókolt. Mélyen a szemembe nézett, és én nem mutattam semmilyen ellenállást. Rosszalkodni akartam. Emlékeztem rá, hogy milyen szenvedélyes volt, s ettől végigfutott bennem az ismerős remegés. Most én csókoltam meg. Mélyen betoltam a nyelvemet a szájába, és forgattam, ahogy azt szenvedélyem diktálta. Kezem sem maradt rest. Kigomboltam ingét, és végighúztam ujjaimat a hátán. Finoman megcsikartam bőrét, mire ő felnyögött. Ekkor toppant be Milán a konyhába. Nem számítottunk rá, de én egyből tudtam, hogy nem menekül ő sem.
Megfogtam Milán és Zoli kezét, és bevezettem őket a hálószobai franciaágyra. Most Milánnal kellett foglalkoznom. Lefektettem az ágyra, és fölé álltam. Lassan levettem a blúzomat, amitől láthatóvá vált duzzadó mellem. A szoknyát az ágy végén lévő Zoli húzta le rólam, miközben én lábammal masszíroztam Milánt. Milán nylalakodott a lábamnál. Szopogatta lábujjaimat a harisnyán keresztül, és már őrülten fel volt izgulva a látványtól.
A fekete combfix és harisnyatartó, a falatnyi tanga és hullámzó melleim mindig meggyőzően hatottak minden férfira. Sötét, hosszú hajamat hátravetettem, amit Zoli abban a pillanatban megfogott, ujjait beletúrta, és megpróbált Milántól elragadni. Én azonban nem hagytam magam. Egyre jobban akartam Milánt. Teljesen benedvesedtem a szituációtól.
Ezt Zoli is észrevette, mert ahogy Milánra akartam zuhanni, ő térdre döntött, és tenyerét fenekembe vájta. Ettől Milán combjai közé zuhantam. Ő felült és vad csókolózásba kezdtünk. Zoli egyre beljebb haladt fenekemen. Csapdosta, paskolta fenekemet. Harapdálta bőrőmet. Majdnem megőrültem, olyan jól esett. Teljesen beleborzongtam, ezért vadabbul simogattam Milánt. Ekkor Zoli letépte rólam a tangát. Meglepődtem, majd rögtön hevesen lüktetni kezdtem alul. Vágytam az érintésére. Tudtam, hogy imád nyalni, és nem is panaszkodtam soha. Minden előzmény nélkül belém mélyesztette nyelvét. Hevesen kezdett dolgozni, majd ujjait is belémmártotta. Nem bírtam magammal. Hátamra fordultam, és éreztem, hogy Milán mennyire kemény. Láthatta, ahogyan valaki más nyal, amit eddig soha nem tapasztalt. Nagyon felizgathatta a látvány. Milán a melleimet vette kezelésbe. Levette melltartómat, és beletemetkezett nagy melleimbe. Szívta, szopta és gyúrta őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 03. 7. péntek 09:44
Kis ribanc.
#1 Törté-Net 2004. 05. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?