Titkárnőből rabszolga 2. rész

Szavazás átlaga: 8.11 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2004. május 29.
Hossz: 12 721 karakter
Elolvasva: 5 700 alkalommal
Fogalmam sincs, hogyan értem haza. Szédültem, alig álltam a lábamon. Képtelen voltam higgadtan végiggondolni a dolgokat, csak azt tudtam: meg kell akadályoznom, hogy ország-világ láthassa a képeimet. Ruhástól estem az ágyba. Azt hittem, nem fogok tudni aludni az idegességtől, de ahogy a párnát a fejem alatt éreztem, valami furcsa kábulat fogott el. Még mielőtt elnyomott volna az álom, tisztán és világosan az agyamba villant valami: megoldás, egy magyarázat, valami, ami rendkívül fontos volt – ám a következő pillanatban már aludtam is.
Reggel egy órával korábban, magamtól ébredtem. Tudtam, hogy volt valami őrülten fontos dolog, ami este eszembe jutott, ám nem tudtam visszaidézni. Gondolkodtam, mi a fenét tegyek. magam, hogy kimondjam: maradnom kell. Nem engedhetem meg, hogy mindenki lássa, láthassa azokat a képeket, felvételeket. Mit számít, hogy utólag perelhetnék? Valószínűleg be sem tudnám bizonyítani, hogy tőle származnak, ő adta ki az anyagokat.

Barackszínű miniruhába bújtam: szerettem ezt a darabot, mert bár testhezsimuló és igazán szexis fazon volt, szabása és mintája a legszigorúbb kritikát is kiállta, olyan igazi-hivatali ruhadarabnak tűnt. Kivéve a hosszát: gyűlöltem a térdig, vagy épp csak térd fölöttig érő szoknyákat – ez is inkább a combom közepét súrolta, mint a térdemet... Korábban milyen örömmel bújtam bele! Most azonban ugrált a gyomrom az idegességtől és a dühtől. Automatikusan belebújtam a bugyiba is, ám azt az utolsó pillanatban levettem. Képtelenségnek éreztem, hogy így, csupasz puncival menjek el a céghez, legyen mégoly közel is. Taxit hívtam, majd felkaptam a blézeremet, ridikülömet, és leszaladtam az utcára.

Amikor beléptem a titkárságra, szinte rögtön éreztem, hogy a főnököm már bent van az irodájába. Nyitva volt az ajtaja, és szinte a levegőben érezni lehetett a jelenlétét. Tisztán emlékeztem, hogy este összesöpörte a képeket, kivette a kazettát, és visszarakta őket a borítékba, majd betette az íróasztalába: most viszont ott díszelgett a tömött boríték az asztalomon.
Kezet mostam, majd leültem az asztalom mellé – vagy inkább lerogytam. Percek teltek el, amikor rádöbbentem, hogy szinte alig veszek levegőt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.11 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. március 6. 15:05
#12
Maga a történet jó, de nem szeretem az alázást.
1
én55
2021. szeptember 10. 08:38
#11
Nem az én világom.
0
cscsu50
2016. november 7. 04:09
#10
írd tovább!
2
a
A57L
2014. március 31. 05:46
#9
Na ez már jobb.
1
p
pimaszub
2012. március 29. 14:10
#8
Régi kedvenc, nagyon sokszor olvastam 🙂
2
srb4fncm
2008. július 20. 19:10
#7
100-as
2
Krisz
2004. december 18. 23:39
#6
Szerintem is bőven a jóizlés határán belül mozog. Finom, nem durva, mégis sm. És érezhető, hogy ez közöttük egy játék, ami természetesen egy kis kényszerítéssel párosul, hiszen az sm-nek ez az alapja.
Hajnal-lány, csak így tovább.
1
hhhhh
2004. június 7. 15:24
#5
jó volt!
írd tovább!
nem csináltad rosszul, én értettem.
1
Hajnal-lány
2004. június 7. 12:02
#4
okostóni: Azzal a véleményeddel nem szállok vitába, hogy gyengének tartod a történetet - neked nem tetszett, ezt sajnálom, de természetesen eszem ágában sincs "védeni a bizonyítványomat".
Arra viszont felkaptam a fejemet, hogy a "realitást" hiányolod. Nem csak írok sztorikat, el is olvasom őket, és már sokszor észrevettem, hogy (nyilván nem csak te) sokan egyértelműen unreal történeteknél a realitást hiányolják. A kerettörténet valóban elég valószínűtlen sok esetben, téged ez zavar. Engem sokkal jobban zavar, amikor egy sztoriban minden pasasnak 30 cm-es a farka, ráadásul egy perces szünetekkel képes ötször-hatszor elélvezni.
Nem biztos, hogy érdekel, de azért leírom: én úgy rakom össze a sztorit, ahogy a saját fantáziámban szerepel. Igyekszem egyértelművé tenni, hogy az adott sm történetben NEM nemi erőszakról van szó, hanem - tudatosan vagy öntudatlanul - mindkét fél akarja, kívánja a dolgot. Ez persze vagy átjön vagy nem... Neked az jött át, hogy "ha nem akar börtönben ülni a főnök" - ergo vmit rosszul csináltam. Szóval ez az egyik dolog, amire törekszem. A másik, hogy - mivel rendelkezem minimális tapasztalattal az sm-ről - a szexuális, erotikus, sm része is minél reálisabb legyen. Istenem, kicsi az esély rá, hogy egy főnök és titkárnője között ilyen szitu alakuljon ki - viszont ha kialakul, nem akarok mindenáron olyan kínzásokat leírni, amelyek nagyon távol vannak a valóságtól.
Szóval úgy tűnik, mások az elvárásaink, elképzeléseink a "realitásra törekvéssel" kapcsolatban. :)

Lofty: köszi! Ez egy irtó hosszú történet, amit darabokra vagdaltam, töltöm fel sorban őket, úgyhogy gondolom nemsokára megjelenik talán a következő, harmadik rész is.
1
Lofty
2004. június 1. 12:02
#3
Folytasd... :)
Mi történt ezután ?
1
okostóni
2004. május 30. 06:32
#2
Hülyeség. Egy ilyent igen könnyű a visszájára fordítani, úgyhogy még a titkárnő jöjjön ki jobban. Ha nem akarn börtönben ülni a főnök, nem mer ilyet tenni a valóságban.
Jobb történeteket szeretnénk, olyanokat, aminek van valami minimális realitása, ahol nem az elveszett állása miatt kell sajnálni a főhőst, hanem a szexuális események miatt.
1
T
Törté-Net
2004. május 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1