A+ A-

GirlieG 2. rész

'Vársz valakit?- kérdeztem, de a fejével gondolkodás nélkül nemet intett. Határozottan történt valami az ajtó előtt és ettől bepöccentem. Nem tudtam, hogy ki az és mit akar, de ne most akarja. Nincs kiábrándítóbb, mint a legintimebb pillanatban leállni valami miatt. Viszont a kilincs megint megrezzent, (de továbbra sem nyomta le senki), úgyhogy felültem, Girlie leszállt rólam: 'Mit akarsz csinálni?' Felálltam, felkaptam a pulóvert, magamra kötöttem, mint egy ágyékkötőt és odamentem az ajtóhoz. Visszasuttogtam: 'Majd improvizálok.' Kinéztem a kulcslyukon, de mivel semmit nem láttam, tudtam, hogy áll valaki az ajtó előtt. Nem láttam, amikor bejöttem, hogy bármi érdekes lenne az ajtón, ami miatt érdemes lenne itt időzni, úgyhogy vettem egy nagy levegőt és kinyitottam.
Valaki meghallgathatta korábbi óhajomat, mert egy kamerát találtam az ajtó előtt, ami önmagában még érdekes is lett volna. De a kamerához tartoztak még négyen. 2 lány és 2 fiú. Szép kis pantomím-csoport voltunk mi öten. Én álltam az ajtóban (a mai nap már másodszor tanácstalanul), kint egy srác egy kézikamerával babrált éppen, az egyik lány őt nézte. A másik kettő pedig közel hozzám, derékig meghajolva próbáltak volt betekintést nyerni a szoba titkaiba. Hát most megkapták. Ott "álltam" előttük "vitorlát bontva." Semmi jobb nem jutott eszembe, azt mondtam: 'Meglepetééééééés'! Ezzel meg is leptem őket, úgyhogy egy hirtelen mozdulattal kikaptam a srác kezéből a kamerát: 'Majd tanítás után visszakapod, büdös kölök' aztán még ugyanazzal a lendülettel rájuk zártam az ajtót.
Kint persze röhögés, odabent én is mosolyogtam. Girlie megszólalt: 'Ne haragudj, rögtön szagot kapnak, ha valami történik az emeletünkön.' Én: 'Dehogy haragszom,'- visszaültem mellé az ágyba - 'inkább nézzük meg mi sikerült nekik!' Bekapcsoltam, de a kamera képernyőjén, csak vibráló foltokat lehetett kivenni, meg egy halvány kulcslyukat. Aztán az operatőr állított az élességen és tisztán kivehető volt, amint a farkammal a levegőbe rajzolok. Összekuncogtunk, de láttam rajta, hogy megkívánt. Kivette a kamerát a kezemből, "lebontotta a sátrat' a derekamról, úgyhogy megint ott álltam előtte peckesen és anyaszülten.
Felém mozdult volna, de megállítottam: 'Most én jövök'. Azért egy puszit még rácsempészett a hegyére, de aztán megadóan hanyatt dobta magát. Elnéztem. Hát van ennél szebb? A fény is érdekesen esett rá. A fejét szinte teljesen leárnyékolta egy könyvespolc, - csak a szeme és a vakító fogsora csillogott ki a sötétből - mellei sejtelmesen bujkáltak a félhomályban, punciját viszont megvilágította a nap, szinte vakított. Combjára tettem az arcom és csak néztem. Centikről. Reméltem, hogy zavarba jön, de csak ennyit mondott: 'Ha farkasszemet néztek, veszíteni fogsz'. Felnevettem, aztán a Vénusz-dombjára támasztottam a homlokom és a kezemmel simogatni kezdtem a combját. Olyan finom selymes volt, nem tudtam vele betelni.
A tüdőmből kiáramló levegő libabőrössé tette a bőrt a nagyajkai körül, kinyújtottam a nyelvem és elkezdtem lágyan körözni rajtuk. Átkaroltam a combjait és a fejemet megdöntve alányúltam a nyelvemmel. Aztán lassan mozgatva a fejem egy fényes csíkot nyaltam rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:38
Egész jó
#3 utazo 2013. 12. 7. szombat 14:47
alakul
#2 genius33 2013. 02. 8. péntek 22:03
Hmm nem is rossz.
#1 Törté-Net 2004. 05. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?