A+ A-

GirlieG 1. rész

A dolog mindenki számára ismerősen fog kezdődni. Valahogy idetévedtem ezekre az oldalakra, persze a szex rovatra is kíváncsi voltam (nanááááá). Nem tudom kinél, hogyan kezdődik, de eleinte beértem a képek gusztálásával, csak később olvastam bele egy-egy történetbe; rájöttem, hogy az is baromi izgalmas tud lenni, ha beülök más fantáziájába és az első sorból 'nézem' végig, hogy kivel mit csinál. Aztán rábukkantam a fórumokra is, ahol a történetek tovább élnek és közelebbi kapcsolatba lehet kerülni az alkotóval. Persze engem elsősorban a lányok érdekelnek (ezt most átgondoltam és kiegészíteném: másodsorban is). Ez volt az uncsi bevezető, most már jön a lényeg.
Köztetek, kedves olvasó-kritikusaim van egy kedves lány, akivel először csak beszélgettünk, aztán priviztünk (ezt az idióta szót, aki kitalálta) és végül személyes találkozó lett a dologból. Gondoltam érdekes lenne gyakorlatban is, ami már elméletben izgis volt. Igazság szerint a találkozót én akartam jobban és meg sem kérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha... Viszont éreztem, hogy legbelül nem bánná, úgyhogy megleptem (ami valljuk be, akár rosszul is elsülhetett volna). Mázlim volt, tudtam a nevét is, meg címet is.(város és kollégium) Az ember ilyenkor megpróbál előre tervezni, odaúton én is lejátszottam pár szituációt, mindenre felkészültem, hogy ne érhessen meglepetés. Nagyon magabiztosnak akartam látszani. Persze hiába biztosítod be magad, attól még kiszámíthatatlan marad az egész.
Az ajtaja előtt álltam, kopogtam. Az érdekes az volt, hogy fényképet nem láttunk egymásról, mégis tudtam, hogy megismerem majd. Hallottam, hogy közeledik valaki, nyílt is az ajtó. Kár, hogy nem volt rejtett kamera, érdemes lenne visszanézni. Én ott állok hótól vizes kabátban és mosolyban, ő meg pizsiben, trikóban és zavarban. Perc mozdulatlanság, aztán megszólaltam: "Szia." Még a kezemmel is intettem hozzá. Ekkor elkerekedett a szeme és a szája gyönyörű mosolyra váltott. Megismert. (Yesssss) Aztán csak álltunk az ajtóban és örültünk, hogy tudjuk ki a másik, de én még mindig az ajtón kívül. Aztán egyszerre: 'Nem akarsz bejön...' 'Bemehe...' Megint összemosolyogtunk, de ez már másmilyen mosoly volt. Olyan szexi volt az egész (főleg a hangja), kész előjáték.
Bementem, írtó nagy kupi volt, rajta is látszott, hogy most kelt fel, de az a fajta lány volt, akitől ébredés után sem kérdeznéd meg, hogy kicsoda és hogy jutott be, úgyhogy nem zavart, hogy tiszta kóc a haja.
Kíváncsi lennék, hogy ilyenkor ki hogyan folytatná, de én nem akartam olyan közhelyekbe futni, mint: Mizu? v Nem zavarlak? (még a végén azt mondja, hogy mindjárt el kell mennie, erre én esélyt sem akartam adni neki) Szóval ledobtam a kabátom (közben megörültem, hogy csak ketten vagyunk) és hozzá fordultam. A szemembe nézett, vibrált a levegő. Aztán mielőtt elmúlt volna a pillanat varázsa, odaléptem hozzá, két kezembe fogtam a fejét és belecsókoltam a nyakába. Még mindig finom álom illata volt, nemrég kelhetett. Kilélegeztem, mire kirázta a hideg. Gondoltam, ha most csukva van a szeme, akkor a puszi ízlett neki, ha nyitva, akkor még mindig a kezem hideg. Megnéztem: csukva volt. Aranyos volt, ahogy ott állt, lesütött szemmel, karjai csak úgy lógtak a teste mellett, nagyon kiszolgáltatottnak tűnt. Aztán rám nézett és teljesen komoly arccal ennyit mondott: 'Még'.
Hm. Nem bántam meg, hogy eljöttem. Megint belefúrtam a fejem a válla és a feje közé, pillanatra bekaptam a cimpáját, aztán a tarkójánál fogva oldalra döntöttem picit a fejét és beleszívtam a nyakába. Nagyot sóhajtott és átölelte a nyakam. A másik kezével a pulóverem alá nyúlt, és végigsimított a hátamon. Kezdtem nagyon jól érezni magam, melegem is lett kicsit. Az én kezem is végigzongorázott a ő hátán, végül megállapodott a fenekén. Nadrágja selymes, vékony anyagán keresztül ízlelgettem kerekségét majd megfogtam, és a csípőmhöz nyomtam.
Szinte egyszerre kívántuk meg egymás száját, de most ő volt a kezdeményezőbb. Fejemet elvonta a nyakáról és vadul megcsókolt. Meg is harapta a számat. Tényleg ki van éhezve, gondoltam. Nálam nem jobban: megnyaltam a fogait, majd beszívtam a nyelvét. Olyan nagy volt köztünk az összhang, hogy még engem is meglepett. Megint egyszerre mozdultunk: áthúzta a fejemen a pulcsimat, én pedig a trikójának pántjait tereltem oldalra, hogy azok le is essenek. De nem. Megakadtak a kemény mellbimbókon - a legszexibb dolog volt, amit életemben láttam. El is nyílt a szám, erre ő is lenézett. Elmosolyodott és kicsit megrázta magát. A trikó megadta magát. Most én maradtam mozdulatlan és csak néztem, mintha valaki kimerevített volna. Tetszett neki, hogy tetszik nekem, de nem is lett volna nőből, ha nem akarja hallani is: 'Látod? Szeretnek téged. És Te?' Válaszként a kezemet az egyik mellére tettem, a másikra pedig rácuppantam a számmal és megnyaltam. Aztán ráfújtam. Mindezt olyan gyorsan, hogy mire újra felemeltem a fejem, már megint rázta a hideg. Imádok játszani.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 10. 20. hétfő 14:14
Nem gyors ez a tempó?
#5 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:38
Nem rossz
#4 utazo 2013. 12. 7. szombat 14:44
mi lesz?
#3 genius33 2013. 02. 8. péntek 22:02
Hűha nyes
#2 vlado 2007. 09. 3. hétfő 22:15
huuuuuuuh.
#1 Törté-Net 2004. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?