A+ A-

Egészség mindenek előtt

És akkor belépett az ajtón.
- Megmasszíroznál? Kissé meglepődtem, hiszen eddig nem igazán engedte, hogy hozzáérjek.
- Hát persze, gyere beljebb. Éreztem az illatát, ahogyan beljebb lépett. Igazán izgató és persze nőies volt.
- Lehetne, hogy levessem a felsőmet, mert a hátam fáj igazából?!
- Persze! Addig elfordulok, hogy ne zavarjalak...
- Ne zavartasd magad én sem fogom! -mosolygott rám és közben ragyogtak szemei. Ráhasalt az ágyra félmeztelenül. Én végignéztem rajta és akkor fogalmazódott meg először bennem, hogy ez a lány az egyik legszexisebb, akit az ágyamon láthattam valaha.
- Ráülhetek a fenekedre?
- Persze, hiszen akkor legalább a derekamra tudsz nehezedni, és talán valami csontkovács mozdulattal ki tudod majd húzni a gerincemet. Ráültem hát és nekiláttam a nem mindennapi feladatnak. Munkám során láttam már meztelen lányokat, nőket, hiszen öltöztető vagyok főállásban egy színháznál, de meg kell valjam, hogy ez a lány tényleg az első pillanattól az ujja köré csavart már az elején, amikor megismerkedtünk pár hete.
Egy közös ismerősünk mutatott be neki, és most a kezem alatt fekszik és élvezi minden mozdulatomat. Felkentem hátára a testápolót, hogy jobban csússzon, majd eleinte gyengéden, aztán egyre erősebben masszíroztam. Belemelegedett és végre ellazította az izmait és megbízóan szuszogott félálomban. Hagytam, hogy ebben a kiszolgáltatott állapotban minden pillanatnak örüljön. Teljesen belemerültem a teendőimbe, amikor az órámra pillantva vettem észre, hogy már több mint egy órája masszírozom a nyakát, hátát, derekát. Gondoltam úgyis alszik szinte és elkalandoztam... Egyre könnyítettem tenyerem nyomásán és szinte rajzolgatni kezdtem ujjaimmal a hátán, amikor megszólalt:
- Ne haragudj, de az első mozdulataidra hasonlít, amit csinálsz. Ugye nem akarod máris abbahagyni?
-...ő, izé. Elaludtál és nem vetted észre talán, de már egy órája masszírozlak és gondoltam ennyi talán elég,... vagy tévedtem? :)
- Igen, ugyanis már legalább fél órája fenn vagyok, és be kell valljam, engem még nem masszíroztak ilyen szakszerűen és nem tudok betelni vele ...- majd halkan hozzátette -...veled.
Hirtelen elöntött a forróság. Éreztem valami furcsát a véráramlataimban. Mintha minden egy helyre koncentrálódott volna.
- Az arcomat is megmasszíroznád?
- Nos, igen de akkor változtatni kell a pozitúránkon. - és huncutul mosolyogtam rá.
- Akkor hajrá! Mit tegyek,?
- Leülök az ágy végére a lábszáramra...
- Azokra a szexi vádlijaidra?!- és most Ő mosolygott sejtelmesen.
-... igen, azokra és egy kispárnát teszünk az ölembe, és odafekszel majd, oké?
- Remek, csináljuk! Azért akartam a kispárnát, mert éreztem, hogy nem fogom ezek után kibírni, és a falloszom valahogyan el akartam rejteni előle. Folytattam tehát a masszázst, de az arcán. Lehunytam közben a szemem és megpróbáltam elképzelni az arcát... Ekkor megcsiklandozta szempillái a csuklómat.
- Hé! Nem aludni! :)
- Nem alszom, csak gyönyörködöm abban, ami az ujjaim alatt vannak és ...
-... és tetszik?
- Rettenetesen.
- Akkor jó!
Ezzel a mondattal eldőlt bennem, hogy ezt nem hagyom annyiban. Egy nő ennyire öntelté váljon mellettem egy óra alatt?! Elkezdtem szinte cirógatva simítani kezemmel a bőrét, egészen a dekoltázsig merészkedve. Akkor vettem észre, hogy nem öltözött fel teljesen, mert csak a lenge blúzát vette vissza és azt sem gombolta össze rendesen. Lassan kigomboltam az egyetlen akadályt mely közém és mellei közé férkőzött. Széthajtottam blúzát, de nem tettem semmi komolyabb próbálkozást, hiszen már a puszta látvány megtette hatását. Végig masszíroztam a szegycsontját, mire Ő feltartotta a kezeit, mintha megadta volna magát. Annira megilletődtem, hogy hibáztam. Alkarommal hozzáértem a mellbimbójához, ami szinte megkarcolt, annyira hegyesen, keményen meredtek az ég felé.
Keblei valósággal káprázattal töltötték el gondolataim, amikor ...
- Azt hiszem el szeretnék mondani valamit. Teljesen elázott a bugyim, amikor hozzáértél végre a mellbimbómhoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 04. 23. szombat 11:58
Elmegy!
#2 listike 2013. 12. 30. hétfő 13:25
Nem egy nagy durranás.
#1 Törté-Net 2004. 05. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?