A+ A-

Szupernóva

Kate-nak hívnak. Arról szeretnék most írni nektek, hogy 25 évesen hogyan vett fordulatot az életem. Akkor már 7 éve férjnél voltam, de gyermekünk nem volt. A férjem egy kisváros hivatalnoka volt. Mindig is csinos voltam. A hajam természetes szőke, a szemem kék, a bőröm pedig hófehér. 170 centi magas vagyok, 55 kiló, rendszeresen tornázok a mai napig. 95D-s mellemet csak még inkább kiemeli karcsú testem. Már tini koromban fejlett volt a testem, megmutatott minden domborulatot, nem csoda, hogy az iskolában minden fiú szerelmes volt belém. De ezek a dolgok nem bolygatták fel túlságosan az életemet. Ott ismertem meg a férjemet is, előtte lényegében senkim nem volt. Tulajdonképpen boldognak érezhettem volna magam békés életemben. Semmi problémám nem volt, sem a testemmel, sem a lelkemmel. A szex soha nem volt túlságosan fontos az életemben, de a házasságomban ezzel is elégedett voltam. Azonban volt egy megfogalmazhatatlan érzés mindig a gondolataimban. Mintha hiányzott volna valami, de soha nem tudtam szavakkal leírni.
Azon a nyáron egy bibliaszemináriumra kellett utaznom Dallasba. Az út kb. 3 óra volt autóval. Mielőtt elindultam, megcsókoltam a férjemet és megígértem neki, hogy vigyázni fogok az úton, és ahogy megérkezem, felhívom a motelból.
Minden gond nélkül közeledtem Dallas felé az autópályán, amikor is terelőtáblák figyelmeztettek arra, hogy az út egy rövid szakaszon le van zárva. Lehúzódtam és elővettem a térképem, hogy megnézzem, legrövidebb úton hogyan érhetek most el a célomhoz. Semmi gond: ha letérek egy kisebb útra, akkor csak pár kilométerrel kell többet mennem, mint az autópályán. Sajnos az autóm néhány kilométerrel a város előtt elromlott. Félrehúzódtam és felnyitottam a motorháztetőt, hogy megnézzem a motort, habár semmit nem értettem a kocsikhoz. Csak abban reménykedtem, hogy jár arra valaki mielőtt rámesteledik. Forró júliusi nap volt, melegem volt és a blúzom is átizzadt.
Megnyugvással láttam, hogy kis várakozás után egy furgon félrehúzódott az úton és megállt az autóm mögött. Két nagydarab férfi szállt ki belőle, és a kocsit megkerülve előre jöttek a nyitott motorházhoz. Először kicsit megijedtem ettől a két óriástól, félve néztem rájuk, de megnyugtató hangon, kedvesen kérdezte egyikük:
- Segíthetünk?
- Igen. - válaszoltam és már mosolyogtam.
Mindketten a motor fölé hajoltak és néhány perc múlva rá is jöttek a hibára:
- Elromlott az üzemanyag-szivattyú; így nem tud továbbmenni. De szívesen bevontatjuk a városba, ismerünk ott egy ügyes szerelőt, az egy-kettőre rendbe hozza. - mondta az a férfi, aki az előbb is beszélt.
Megköszöntem a kedvességüket és bemutatkoztam:
- Kate vagyok.
Megint csak az egyikük beszélt:
- Fred vagyok, ő pedig a barátom Joe.
Mindhárman beszálltunk a furgonba, engem maguk közé ültettek. Öreg, ütött-kopott autójuk volt, még légkondicionáló sem volt benne. És bizony nem is volt valami tágas. Csak szűkösen tudtam befészkelődni a két nagydarab férfi közé. Észrevettem, hogy a blúzom kezd átázni az izzadságtól, és a testemre tapad. De ami a legkellemetlenebb volt, hogy Fred és Joe is észrevették ezt. Egyre gyakrabban pillantottak a blúzomra, ami már kirajzolta mellem körvonalait. Úriemberként viselkedtek, nem szóltak semmit, úgy tettek, mintha nem vették volna észre. Örültem, hogy ilyen kedvesek, figyelmesek, és hogy kisegítettek a bajból. Az utazás elringatott, és már nem is zavart, hogy két idegen férfi között ülök.
Egy bukkanó ébresztett fel, ami csak még inkább közelebb nyomott egymáshoz mindhármunkat. Egyszer csak azt éreztem, hogy lassan ébredezni kezd a szexuális vágyam. Nem tudtam pontosan, hogy miért kezdek lassan izgalomba jönni. Talán az, hogy távol vagyok otthonról? Talán az, hogy túl hosszú ideje élek már együtt a férjemmel? Vagy ez a forróság? Vagy a két férfi pillantásai a blúzom felé? Vagy az a két duzzanat Fred és Joe nadrágján? Éreztem, hogy kipirulok, és forróság önti el a combjaim közét.
Azon kaptam magam, hogy feltűnően bámulom Joe nadrágjának elejét. Ahogy tovább figyeltem, csodálkozva láttam, hogy a duzzanat tovább növekszik, megemelve a durva anyagot. Ahogy arra gondoltam, hogy mitől is lehet ez, a hüvelyemet forró áradat öntötte el. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen helyzetbe kerülök. Férjnél vagyok, és konzervatív vallásos életet élek, most mégis arról kezdek el fantáziálni, hogy egy idegen férfi farkát előveszem a nadrágjából. Nálunk nem divat a házasságon kívüli szex. És csak az imént találkoztam ezzel a két emberrel, és ráadásul egyikük sem hasonlít azokra a finom, jólöltözött férfiakra, akikkel eddig összehozott a sors. Ők olyan mások voltak, olyan közönségesnek tűntek.
De a testemnek már nem tudtam parancsolni. Próbáltam úrrá lenni az ösztöneimen, de hiába. Tudtam, hogy házasságtörés az, amire gondolok, de a hüvelyem már türelmetlenül sóvárgott, hogy kitöltsék.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2014. 03. 29. szombat 08:00
Tetszik
#10 A57L 2014. 01. 30. csütörtök 06:17
Nagyon jó.
#9 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 06:57
Jó lett smile
#8 v-ir-a 2010. 11. 27. szombat 19:14
10 cm-re elnyújtott mellbimbó, 27/5 cm-s farok minden segítség nélkül, első alkalommal fájdalom nélkül..ugyan már...jah a legjobb aki még sose szopott,mindjárta mélytorok technika koronázatlan királynője lett....
#7 Hajnal-lány 2004. 05. 22. szombat 12:09
Túl sok a jóból... A párbeszéd (főleg az elején) borzasztóan életszerűtlen, de a végére vmennyire kialakul.
A sztorihoz: szerintem kevesebb több lett volna. Vagyis: picit kevesebb pasas, de az egyes szituk jobban kidolgozva. És valósághűbben... Ez a nő úgy fogadja be az öt cm vastag farkat a fenekébe(!) hogy még csak nem is fáj...
Ja, és egy érdekes meglepetés: amikor a nő "berúzsozza" a száját, plusz amikor egymás után több tucat férfi ondóját nyeli le, plusz még söröskorsókkal is, meg voltam róla győződve, hogy pasi írta a történetet, aki egyrészt nem tudja, hogy "kirúzsozza", másrészt eszébe sem jut, hogy ennyi "ital" még vízből is sok, és enyhén szólva hányingert okoz(hat).
Na mindegy, egy kicsit eltúlzott unreal történet, egynek jó :)
#6 Katica 2004. 05. 3. hétfő 12:18
Köszönöm a dícséreteket és a pontokat!
#5 Pavlov 2004. 04. 30. péntek 14:44
Ez klassz, Katica, megyek, elolvasom a többi történeted is.
#4 Süni 2004. 04. 30. péntek 08:55
Szuper történet, különösen az eleje a vége elég életszerütlen.
#3 turkey 2004. 04. 29. csütörtök 21:09
állat 10
#2 Cave 2004. 04. 29. csütörtök 18:34
kicsit sok a sperma (kb 3L), de azert remek 10 pont
#1 Törté-Net 2004. 04. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?