A+ A-

Mit gondol a nő?

Jaj, mi a fenének hagytam magam rábeszélni erre a bulira? Nyilvánvaló volt, hogy semmi jó nem sülhet ki belőle. Csupa béna alak! Persze a Csilla rögtön kifogta az egyetlen normális pasit ebben a csehóban, és jól itt hagyott! De hát ő olyan magabiztos, pedig egyáltalán nem jó csaj, nagy a feneke. Ennek ellenére elégedett magával, és ez az arcára van írva! Sugárzik róla az önbizalom. Ezért aztán azt kapja meg, akit éppen kiszúr magának. Én meg? Szerintem nem vagyok csúnya, jó, nem is vagyok bombázó sem, tipikus plázacicának sem mondhatnak. A külsőmön nincs semmi különleges, de szerintem jó fej vagyok. Az a típusú csaj, akivel a srácok haverkodni akarnak, nem lefeküdni... jaj, pedig ha tudnák, milyen régen voltam fiúval utoljára! Na mindegy, kérek még egy sört!
Nicsak, nicsak, ki van itt! Csak nem? Deeee! És rám néz... és mosolyog... és elindult felém! Nyugi, Zora, csak ne vegyen észre semmit rajtad. Huh, sikerült üdvözölni anélkül, hogy ráborítottad volna a sört, nem kancsalítottál, és még pár értelmes mondat is kiszaladt a szádon! Gratulálok! De jó, vele olyan könnyen tudok nevetni és viccelődni, nem érzem, hogy meg kéne játszani magam! Igazából, ha soha nem lesz közöttünk semmi, az sem baj. Jól érzem magam vele! Jéééé, még azt is észrevette, hogy kifogyott a söröm, elindult, hogy hozzon még egyet. Igazából ez már a negyedik, nem kéne ennyit innom... na nem baj, legalább oldottabb lesz a hangulat... Istenem, mint egy isten, olyan a sörökkel a kezében... vagy csak sokat ittam? Tök mindegy, egyszer élünk! Menjünk táncolni? Remek! Spiccesen nagyon jól táncolok! Húúú, majd' levetkőztet a szemével! Azt hiszem, akar valamit... nem baj, én nem égetem magam azzal, hogy kezdeményezzek, majd ő...
Sohase lesz már egy lassú, összeborulós szám, kérem szépen? Nem mintha nem lennék a parkett ördöge, de szeretném érezni ennek a srácnak a testét itt az én testem mellett, jó szorosan (azon kívül, már igen csak nehezemre esik az összes súlyomat egyedül cipelni, jó lenne, ha valaki segítene)! Légy szíves, kedves DJ, vegyél már észre, vagy neked nem az a dolgod, hogy összehozzál embereket, segíts már egy kicsit nekem! Ajjaj, azt hiszem, rosszul vagyok... levegőt! Huh, még időben kiértem! Utánam rohant! Ez az, szeretném, ha látnád, milyen vagyok, amikor sokat ittam! Gratulálok, ha ezek után van gusztusa hozzád, kisasszony... Elszúrtál egy tökéletesnek induló éjszakát! Nézd csak, aggódás a szemekben! Hazakísérhetsz. Hát persze. Na, már sokkal jobb. Párszor le kellett ülnöm, de így legalább hosszabb volt az út hazáig. Egész normális ez a srác. Támasz a bajban, de mindemellett mókás is. Azt hiszem, nem bánná, ha felhívnám magamhoz. Nem bánja. Mosolyog mindenem az örömtől.
Főzök egy kávét, addig kitalálhatja, mit akar csinálni. Hopp, mögém lépett, átkarolta a derekamat és belecsókolt a nyakamba. Húúú, ez nagyon jó, bizsereg az egész testem és kiráz a hideg! Meg kéne fordulnom, hogy megcsókolhasson... vagy mégsem olyan jó ötlet? Fogmosás, fogmosás...Na, ennél bénább kifogással nehezen menekülhettél volna el fogat mosni, édesem! Még hogy belement valami a szemedbe! Aúúúú, benyitott! Hol a jó modor? Nevet... megcsókol... milyen puhán csókol... Hogy van-e kedvem fürödni? Miért, kéne? Jaaaa, hogy veled! Hát hogyne, kedves, csak forróra azt a vizet, úgy szeretem... Máris vetkőzöl? Ebbe nem gondoltam bele, levetkőzni, ilyen világosban... nem, nem én vetkőzöm, Ő vetkőztet! Mint egy gyereket! Minden testrészemnél kicsit elidőzik, megszemléli jó alaposan, puszilgat! Valahogy el tudta érni, hogy ne érezzem kellemetlenül magam! Hát, amint látom, nem maradt minden nyom nélkül a meztelenségem, mindjárt kiszakad az a farmer. Várj, segítek, hogy ne legyen olyan kényelmetlen... na így már jobb, lekerült a boxer is... hé, hallod, ez nem rossz! Igazi?
Milyen jó forró ez a fürdő! Tényleg jó ötlet volt! És ahogy azzal a szivaccsal lemossa a testemet! Kleopátra is így érezhette magát. Nagyon gyengéd, nem követelődző. De most én jövök, Te még nem vagy tiszta! Pont olyan a teste, amilyenekért oda vagyok! Magas, izmos, de nem macsós, kicsit kreol bőr, férfiasan szőrös! Izmos karok, gyönyörű kezek. Szép fej, enyhén göndör, sötétbarna haj, arisztokratikus orr, de húsos, puha száj. Na és hát a farka... igen, nem elhanyagolható méretű, enyhén ívelt... szeretném megkóstolni, csak most tiszta hab... javaslom is neki, hogy most már elég tiszták vagyunk! Milyen gyengéden törölget, és közben folyamatosan puszilgat! Szeretem, ha kényeztetnek! Hopp, de könnyen felkapott, jó erős... nem, nem arra van a háló! Jaj, vagy tegyél le, vagy legyél már talpraesettebb, és találd meg! Na jó, nem bánom, csinálhatjuk a kanapén is...
Honnan találtad ki, hogy mennyire szeretem, ha a melleimet kényeztetik? Gondolatolvasó vagy? Ez az, markolásszad, gyúrjad, csókolgasd, ettől nagyon beindulok! Remélem nem zavarja, ha ilyen hangosan nyögök, de nem bírom máskép... Héééé, várjunk csak, én most lefekszem valakivel rögtön az első randin...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 3. szerda 07:10
Közepes.
#2 papi 2014. 02. 17. hétfő 06:02
Remek buli
#1 Törté-Net 2004. 04. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?