Mit gondol a nő?

Szavazás átlaga: 4.71 pont (17 szavazat)
Megjelenés: 2004. április 27.
Hossz: 10 085 karakter
Elolvasva: 1 097 alkalommal
Jaj, mi a fenének hagytam magam rábeszélni erre a bulira? Nyilvánvaló volt, hogy semmi jó nem sülhet ki belőle. Csupa béna alak! Persze a Csilla rögtön kifogta az egyetlen normális pasit ebben a csehóban, és jól itt hagyott! De hát ő olyan magabiztos, pedig egyáltalán nem jó csaj, nagy a feneke. Ennek ellenére elégedett magával, és ez az arcára van írva! Sugárzik róla az önbizalom. Ezért aztán azt kapja meg, akit éppen kiszúr magának. Én meg? Szerintem nem vagyok csúnya, jó, nem is vagyok bombázó sem, tipikus plázacicának sem mondhatnak. A külsőmön nincs semmi különleges, de szerintem jó fej vagyok. Az a típusú csaj, akivel a srácok haverkodni akarnak, nem lefeküdni... jaj, pedig ha tudnák, milyen régen voltam fiúval utoljára! Na mindegy, kérek még egy !

Nicsak, nicsak, ki van itt! Csak nem? Deeee! És rám néz... és mosolyog... és elindult felém! Nyugi, Zora, csak ne vegyen észre semmit rajtad. Huh, sikerült üdvözölni anélkül, hogy ráborítottad volna a , nem kancsalítottál, és még pár értelmes mondat is kiszaladt a szádon! Gratulálok! De jó, vele olyan könnyen tudok nevetni és viccelődni, nem érzem, hogy meg kéne játszani magam! Igazából, ha soha nem lesz közöttünk semmi, az sem baj. Jól érzem magam vele! Jéééé, még azt is észrevette, hogy kifogyott a , elindult, hogy hozzon még egyet. Igazából ez már a negyedik, nem kéne ennyit innom... na nem baj, legalább oldottabb lesz a hangulat... Istenem, mint egy isten, olyan a a kezében... vagy csak sokat ittam? Tök mindegy, egyszer élünk! Menjünk táncolni? Remek! Spiccesen nagyon jól táncolok! Húúú, majd' levetkőztet a szemével! Azt hiszem, akar valamit... nem baj, én nem égetem magam azzal, hogy kezdeményezzek, majd ő...

Sohase lesz már egy lassú, összeborulós szám, kérem szépen? Nem mintha nem lennék a parkett ördöge, de szeretném érezni ennek a srácnak a testét itt az én testem mellett, jó szorosan (azon kívül, már igen csak nehezemre esik az összes súlyomat egyedül cipelni, jó lenne, ha valaki segítene)! Légy szíves, kedves DJ, vegyél már észre, vagy neked nem az a dolgod, hogy összehozzál embereket, segíts már egy kicsit nekem! Ajjaj, azt hiszem, rosszul vagyok... levegőt! Huh, még időben kiértem! Utánam rohant! Ez az, szeretném, ha látnád, milyen vagyok, amikor sokat ittam! Gratulálok, ha ezek után van gusztusa hozzád, kisasszony.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.71 pont (17 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. szeptember 3. 13:16
#6
Jó lett ez.
1
z
zoltan611230
2019. július 15. 05:43
#4
Pivot gyenge.
1
zsuzsika
2014. december 3. 07:10
#3
Közepes.
1
p
papi
2014. február 17. 06:02
#2
Remek buli
1
T
Törté-Net
2004. április 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1