A+ A-

Az Első

Az egész még mindig olyan varázslatos, és olyan volt, mint ha minden előre meg lett volna írva. Chat-en ismertem egy fiút, már 2 hónapja, és ez alatt a 2 hónap alatt olyannyira megismertem, hogy teljesen beleszerettem. Még soha nem voltam előtte szerelmes, és ez a hatalmas lángolás igen erős reakciókat váltott ki belőlem. Eljött az ideje annak, hogy személyesen is megismerjük egymást, a találkozás napja. Idegesen siettem ki a vasútállomásra, bennem volt egyszerre a félelem is, a várakozás, és a félelem a vágytól. A szívem a torkomban dobogott, amikor megláttam.
Nekem a dolog külön szépsége volt az, hogy Neki is én vagyok az első szerelme. Úgy terveztük, hogy itt marad a hétvégére, egy hotelben megszállva. Péntek volt ekkor, és láttam az ő szemében is a félelmet. A buszon még mindig azon bosszankodtam (pedig el nem mondtam volna neki), hogy miért nem néz a szemembe. Nagyon rosszul esett, azt hittem nem tetszem neki, végül is csak egy fényképet látott rólam addig. De neeem, hát tudom, hogy szeret, csak fél... Még sosem volt dolga lánnyal semmilyen értelemben. Mindig csak visszautasítást kapott. Furcsa. Én az első pillanatban beleszerettem. Egy belső hang arról árulkodik, hogy ez a kapcsolat örökre szól!
Leszálltunk a buszról. Még mindig nem láttam a szemeit. Lehet, hogy én vagyok türelmetlen? De egyszerűen... Kíváncsi vagyok rá, na. Teljesen semleges témákról beszélgettünk, végig, amíg odaértünk, a hotel portájához. Én ajánlottam neki ezt a szállást, mert én sok jót hallottam róla. A portán a nő kedvesen mosolygott, azt hitte, együtt fogunk aludni az éjszaka. Ekkor végre alkalmam volt őt jobban megnézni. S ami még fontosabb: megtörtént az első pillantás, ami nagyon fontos egy szerelem kezdetén. Ezt egy mosoly kísérte, és nekem ez nagyon jó jelet jelentett.
Mire felértünk, úgy éreztem, szép lassan kezdem elveszíteni az előbbi magabiztosságomat. Érzem, hogy nagyon jó dolog fog történni, bármi legyen is az. A szoba egy kis egyszerű faasztalt, egy kanapét, fotelt, és két egyszemélyes ágyat foglalt magában. Úgy terveztem, hogy olyan 8-9 felé fogok hazamenni. Táska volt nálam, hoztam neki az éjszakára egy narancslevet, néhány szendvicset, és egy megkésett kis meglepetést, hisz nemrég volt a szülinapja, és így akartam odaadni. Leraktam a táskát a kanapé egyik felére, s leültem a közepére. Ő kért pár pillanatot, hogy hagy vegyen át egy lazább nadrágot (farmert viselt), és had intézze el ügyes-bajos dolgait. Elvonult a fürdőszobába, s én egyedül maradtam a szobában.
Hülye helyzetnek éreztem ezt. Zavartan mosolyogtam, nem értettem mitől jött meg az ő önbizalma, s ment el az enyém. Hosszú perceket vártam (vagy csak nekem volt oly hosszú), amíg újra láttam mosolygó arcát. De ekkor kezdtem ám igazán izgulni. Mi lesz most?! Letette a táskámat a földre, és leült a jobb oldalamra. Lazán kezdtünk el beszélgetni, de az én hangom úgy remegett, attól féltem, mindjárt elkezd rajtam röhögni. Hirtelen mindketten elhalkultunk, és mintha a testem forróbbá vált volna. Nem igazán tudtam még ekkor, milyen vágyni valakire, úgyhogy az izgalomnak tudtam ezt be. Lassan, alig hallhatóan kérdezte:
- Megcsókolhatlak?
Nagyon gyengén, de határozottan jött a válasz:
- Persze...
S megtörtént. Forró volt, lágy, feltüzelő, nedves, mindent elsöprő. Életem, bocsánat, életünk első, felejthetetlen csókja. Egyszer csak azt éreztem, hogy egy láthatatlan kéz hátradönt a kanapén. Az Ő keze volt, de én is nagyon akartam! Addig ő levette magáról a pulcsit, s én őt néztem. Fölém hajolt, s újra az ajkaimat kezdte kényeztetni. Nagyon jólesett, s a lehető legtovább el akartam húzni ezt a pillanatot. Szemét hosszú pillanatokra behunyta, éreztem azt a szerelmet, amit már régóta érez irántam. Lágyan megkérdezte, hogy leveheti-e rólam a pulóveremet. Elvörösödve feleltem, hogy igen. Pólón keresztül a derekamat simogatta, szinte pontosan azt csinálva, amire vágyok.
Majd róla lekerült a póló, s szemem elé tárult csodás felsőteste, amelyhez azon nyomban hozzásimultam. Ezután újra magához ölelt, egyre csak csókolt, s nyakamat cirógatta, amitől én kezdtem elbódulni. Ahhoz képest, hogy most tesszük ezt először, nagyon belejöttünk a szenvedély hevében. Csendes sóhajok hagyták el ajkamat, s szemem mindegyre arra késztette őt, hogy folytassa, amit csinál. Egyik percben már nem volt rajta a nadrág, csak a boxer. Félve kérdezte meg, hogy levegye-e azt is. Lassan, szinte suttogva mondtam az igent. Felállt, és gyengéden húzta le magáról a boxert, s még nem fordult felém, de már láttam ágaskodó férfiasságát.
Láttam az arcán, hogy ilyen zavarban még sosem volt, és nagyon szerelmesen, gyengéden bújtam hozzá, hogy idegességét enyhítsem. Ujjaimat alig észrevehetően kezdtem csúsztatni pénisze felé, s láttam, hogy nagyon tetszik neki, amit csinálok. Simogattam a hasa alsó részét, a fanszőrzetét, s a farka tövét, így haladva egyre feljebb a vastag hímtagon. Első látásra megtetszett, pedig sosem láttam még előtte ilyet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 27. hétfő 07:05
Szép, őszinte írás. A kisebb hibáktól csak még hihetőbbé válik.
#5 vakon53 2016. 04. 23. szombat 15:06
Ezcsak 10 pontlehet.
#4 listike 2013. 12. 14. szombat 06:05
Nagyon szép volt.
#3 Anonym 2009. 07. 2. csütörtök 13:24
szép, 9p
#2 Morion 2004. 04. 27. kedd 18:57
Nem rossz,de mikor végig a szerelemről beszél a csaj,meg hogy milyen érzéki stb. akkor egy kicsit kiábrándítónak tünt az a vulgárisnak tűnő "faszt szopni" kifejezés. egyébként tetszett,8 pont.
#1 Törté-Net 2004. 04. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?