A+ A-

Egy chates kaland

Egy időben programozóként dolgoztam egy számítástechnikai cégnél. A munka abból állt, hogy néha ejjel is dolgozni kellett, ha sok munka volt, néha pedig egész nap semmi dolgom nem volt ha éppen kevés munkája volt a cégnek. Na egy ilyen időszak alatt történt a következő történet.
Egyik nap unalmamban felmentem az egyik menő magyar chat oldalra. Tetszett az egyik lány neve, és rákattintottam.
Elég hamar belemelegedtünk a beszélgetésbe, elég sok mindent elmesélt magáról. Elvált, van egy fia, hol dolgozik, stb.. Félénken rákérdeztem, hogy nem hiányzik-e neki valami az életéből. Kissé meglepett a szókimondó stílusa, amikor kijelentette, hogy a puncijában már elég régen volt fütyi, és nagyon hiányzik már. Hűha gondoltam magamban ebből talán még lehet valami. Nem vállalkoztam azonnal, hogy majd én segítek, inkább csak terelgettem a témát. Beszélgettünk tovább, egyszer pedig csak azon kaptam magam, hogy arról beszélünk, hogy ki-mit-hogyan szeret a szexben. Sajnos ki kellett lépnie, mert a munkája miatt el kellett mennie, de azért telefonszámot, email címet cseréltünk, és megbeszéltük hogy majd folytatjuk a beszélgetést, ahol abbahagytuk.
A folytatás hamarabb jött, mint gondoltam. Este úgy adódott, hogy sokáig a munkahelyemen maradtam, elég fáradtan indultam haza. Útközben egyszercsak csörög a mobilom. Felvettem, ő volt. Mondta, hogy egyedül volt otthon, unatkozott, és a reggeli beszélgetés alapján szimpi voltam neki, gondolta felhív. Félreálltam a kocsival, és beszélgetni kezdtünk. Egyszercsak megkérdezi, hogy nem vagyok-e kiváncsi arra, hogy milyen ruha van rajta és éppen mit csinál. Már előtte is furcsa volt a hangja, de azt hittem nem a legjobb a vonal, és emiatt van a furcsa lihegésszerű hang. Hát nem ettől volt. Elmesélte, hogy éppen most zuhanyzott le, bent fekszik a szobájában a franciaágyon, egyik kezében a telefon, a másik keze pedig a csiklóján. Szóval miközben beszélgettünk masztizott. Nagyon felizgatott ahogy elképzeltem, az én farkam is azonnal ágaskodni kezdett. Szerencsémre pont olyan helyen sikerült megállnom, hogy nem láttak be a kocsiba, elővettem a farkam, és elkezdtem verni. Mondta, hogy szeretné a farkamat a szájában és a puncijában érezni.
Nagyon izgatott a gondolat, hogy egy reggel még teljesen ismeretlen nő fekszik széttett lábakkal, nedves puncival az ágyon, beleliheg a fülembe, miközben bassza a punciját. Gondolom mondanom sem kell, hogy rövidesen zsepi elő, és elélveztünk mindketten majdnem egyszerre.
Nem is kellett kérdeznem, ő mondta, hogy jó lenne ezt a dolgot élőben lejátszani. Ebben egyetértettünk. Kérdeztem, hogy meddig ér rá. Mondta, hogy ma estére már nem tervezett semmi különöset, a fia elment bulizni a haverjaival, hajnalig nem fog hazaérni, és ha van kedvem hozzá ugorjak fel hozzá. A bökkenő csak az volt, hogy volt köztünk 100 km. Gondoltam, ha átbaszás, akkor legfeljebb kocsikáztam egy jót (furcsamód a fáradtságom elmúlt). Nem volt nagy forgalom, hamar odaértem a városába, és a megadott leírás alapján hamar odaértem a címhez. Négyemeletes ház, kaputelefon. Gondoltam magamban mindjárt kiderül. Becsengettem a megadott névhez, és hamarosan a már ismert hang beleszólt. 2. emelet, hamar felértem, nem vagyok egy izgulós típus, de a szívem most a torkomban dobogott. Bcsengettem, és amikor az ajtót kinyitotta egy kicsit meglepődtem. Az ajtó másik oldalán egy fehér köntösben egy csinos hölgy állt. De: amiről ezek szerint mindketten elfeledkeztünk az az életkor. Volt köztünk legalább 15 év. No sebaj- gondoltam magamban, úgyis régóta meg akartam kúrni már egy középkorú hölgyet. Félre ne értsétek: nagyon csinos volt, ahogy megláttam a köntösben, és belegondoltam, hogy mi fog történni egyből állt a dákóm. Azt hiszem ezt ő is észrevehette, elég laza nadrág volt rajtam, mert elmosolyodott. Bemutatkozás, puszi (finom illata volt), behívott a konyhába, hellyel, cigivel kínált, megkérdezte mit iszok. Miközben mindketten rágyújtottunk, egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre távolabb vannak egymástól a combjai. Egy idő múlva akkora terpeszben ült a széken, hogy nemcsak a combjait, hanem a punciját is láttam. Bortoválta, csak egy kis pamacsot hagyott meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2015. 11. 2. hétfő 11:02
Nagyon összecsapott.
#3 xxl1 2005. 09. 30. péntek 14:04
Nekem is volt hasonló chattes élményem
#2 Joe 2004. 03. 16. kedd 06:50
hmmm :) Ismerős a szitu, imádom a chatet én is :)
#1 Törté-Net 2004. 03. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?