Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Egy apró hiba. Keleti György 1994-1998 között volt Honvédelmi miniszter. Ekkor már régen nem elvtárs volt a megszólítás a Magyar Honvédségnél. Ez a megszólítás 1989 júliusában változott "bajtárs"-ra, majd rá kb. egy évre "úr"-ra.
Szerintem a te írásaid előtt is sok előmunka van. Nekem a google nagyonb jó barátom és itt is köszönöm meg Kexi utómunkálatát amivel ő is hozzáad a történeteimhez.
Bizony ez kellett volna, mert nehezen hihető, hogy egy a katonaságot messziről kerülő nő, ennyire precízen idézi fel az abban az időben a laktanyákban történteket. Én is elbeszélésekből, katonaélmények feleelevenítéséből tudok valamennyit a témáról. De ha ezt a történetet összevetem velük, kiderül, tökéletesen stimmel.
Ez a zsargon egyből visszaidézte bennem az 1980-81-es időszakomat. 🙂 Most egész nap katonaság-"emléktapadásom" lesz. Jó, hogy valaki visszaidézte ezt a milliőt. Akkor nem volt egy álom, de 40 éve van miről mesélni.