A+ A-

Hirdetés

Nyár volt, nagyon forró nyár, a levegő meg sem mozdult, még csak egy enyhe szellő sem fújt semerre sem.
Egy hírlapárus előtt mentem éppen, amikor megálltam egy pillanatra, majd hátrafordultam és oda mentem. Megkérdeztem az árust, hogy meg van e a legújabb ÖKM. Ő azt felelte, igen. És itt kezdődött minden...
Másnap szemügyre vettem az újságot, különösképpen a hirdetések részét, ahol először semmi, aztán pedig rábukkantam Ő rá. 30 eves csaj keres egy fiút szeretkezésre, hancúrozásra, a pénz nem érdekli. Ha fiatal vagy és rámenős írj. Ez állt a hirdetésében. Ez valahogy nagyon megfogott, engem 22 éves srácot. Meg is írtam neki, hogy szeretnék vele találkozni, hívjon fel. Vártam, egy hét, kettő, semmi. Már azt gondoltam nem lesz semmi az egészből, de az egyik szép napon csörgött a mobilom. Ő volt az, szép női hangja volt. Megkérdezte, hogy jó számot hívott e, és hogy mi a szándékom vele. Én elmondtam. A találkozót is megbeszéltük nála a lakásán.
Elérkezett a nagy nap, izgultam mint egy állat, én 22 eves egy 30 évessel megy el, na de majd meglátjuk mondtam. És elmentem hozzá. Becsöngettem. Az ajtóban ott állt ő egy szál köntösben. Egész csinos volt, még meg is lepődtem rajta. Gyere be mondta. Én be is mentem. Ültünk az ebédlőben, és beszélgettünk. Majd átfáradtunk a besötétített hálószobába. Nagyon izgatott voltam, hisz ilyet még sohasem csináltam. Ledobta magáról a félig átlátszó köntöst. Így állt előttem melltartóban és egy szál bugyiban. Ekkor már nem bírtam magammal.
Én is elkezdtem vetkőzni. Egy pillanaton belül az ágyon találtuk magunkat. Jó puha volt az ágyikó. Megérintettem az arcát, majd elkezdtem őt simogatni. Mentem lejjebb a mellekig. Levettem róla a melltartót - uram isten de szép mellek. Simogattam a melleit, majd a kezem egyre inkább csúszott lefelé. Megnéztem mit rejtett a bugyija alatt, és amikor az a kis ruhadarab is lekerült róla, már azt vettem észre, hogy ő is lehúzta rólam az alsógatyám. Akkor már kegyetlenül állt, és nem bírtam már tovább. Szép punciját meg kellett ízlelnem - ez volt a mámor íze, egy csodalatos gyönyör. majd ő is a szájába vette keményre változott farkacskámat és elkezdte szopogatni. Ez így ment kb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.69 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2014. 11. 30. vasárnap 06:47
5P
#2 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 08:47
Rövid elkapkodott írás. Max. 4 pont.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?