A+ A-

Társasház

Csendes kis vidéki településen egy több lakásból álló társasházban élünk. A lakók fiatal házaspárok. Kedvenc évszakunk a nyár. Ilyenkor nagyon sok időt töltünk a házhoz tartozó kertben, sokat napozunk, és alkalmanként jókat grillezünk.Egy szép nyári napon kellemes napsütésre ébredtünk. A feleségen nagyon sajnálta, hogy dolgozni kell mennie, de az élet már csak ilyen. Gyorsan megreggeliztünk majd elindult a munkahelyére, én pedig összepakoltan a napozáshoz szükséges kellékeket és leballagtam a kertbe. A nap már nagyon melegen sütött, így gyorsan a kerti zuhany alá álltam, hogy egy kicsit lehűtsem a testem. A nagy igyekezetemben észre sem vettem, hogy a szomszédunk Mesi már lenn van az ő kert részükben. Ő azonban észrevett, majd átkiáltott:
- Hello szomszéd! Hűsölünk, hűsölünk?
- Természetesen, mi mást tehet az ember ilyen időben. - válaszoltam neki, majd meggyőződtem róla, hogy ő is egyedül napozik és megkérdeztem tőle:
- Nincs kedved átjönni? Mert így egyedül nagyon unalmas lesz sütkérezni.
- Már hogyne volna! - válaszolta szinte azonnal.
Gyorsan befejeztem a tusolást és a törölközőt magamra csavarva, lefeküdtem az egyik napozó szivacsra. Mesi amikor átjött csak egy törölközőt csavart maga köré. Leült mellém majd legnagyobb örömömre közölte:
- Figyelj, én mindig meztelenül napozom, és ha nem zavar, akkor itt is így szeretnék. - majd végignézve rajtam, gyorsan hozzáfűzte:
- Bár látom rajtad is csak egy törölköző van, gondolom te is így szoktál - mondta nevetve. A törölközőjét ledobta majd hasra feküdt. Én is gyorsan megszabadultam az enyémtől. Igyekeztem természetesen viselkedni, de a szép formás meztelen test látványa - amire végül is már nagyon régóta kíváncsi voltam - teljesen lekötött. Ő ezt látta, de nem szólt semmit csak mosolygott. Egy kis idő elteltével megkért, hogy kenjen be napolajjal. Mellé térdeltem, majd egy kevés napolajat a kezembe töltve elkezdtem bekenni a formás kis testét.
A vállainál kezdtem majd egyre lejjebb haladtam, a melleit oldalról lágyan végigsimogattam, de ő nem tiltakozott. Nagyon finom bőre volt, kellemes érzés volt simogatni. A fenekénél egy kicsit tovább időztem, körbe-körbe simogatva kentem a napolajat, alkalmanként lágyan a combja belső részét is érintve. A hőn áhított test előttem hevert, és én ott is megérinthettem, ahol már korábban is nagyon szerettem volna.
- Nagyon finom a kezed. - mondta teljesen váratlanul és közben kissé megemelte a csípőjét. Ekkor láttam meg először a kis punciját, ami le volt borotválva. Időközben az olajos kezem egyre lejjebb csúszott, "véletlenül megérintve" vágyaim tárgyát a szép sima punciját is, de Ő továbbra sem tiltakozott.
Felbátorodva - éppen csak érintve a kis "mókuskát" - elkezdtem az ujjaimmal finoman masszírozni, majd a kis fenékvágatában a kezemet végighúzogatva az izgató "barna lukacskát" is kezelésbe vettem. A síkos ujjamat kissé be- becsúsztattam a kis barlangba. A teste rezdüléseivel tudtomra adta, hogy nagyon élvezi az egészet. A testét tovább simogatva már csak arra tudtam gondolni, vajon milyen lehet szemtől szembe.
- Ha megengeded elől is szívesen bekenlek. - ajánlottam fel neki.
- Miért ne engedném.- válaszolta. Majd ugyan azzal a lendülettel, ahogy hátranézett már meg is fordult. Így beteljesült korábbi álmom, a szemem elé tárult a csinosan fazonra igazított "mókuskája", és a szép formás barna mellei.
Teljesen belefeledkezve csak gyönyörködtem bennük, nem törődve azzal, hogy a farkam időközben már teljesen az égnek állt. Ez azonban Mesi figyelmét sem kerülte el, majd mosolyogva megjegyezte.
- Látom egész jó hatással vagyok rád. - nézett sokat sejtetően a farkamra.
- Azt hiszem ez a látvány mindenkire ilyen hatást gyakorolna, ezek a szép keblek és a fazonos puncid megmozgatják az ember képzeletét. - tettem hozzá nevetve.
- Szeretnéd őt is kezelésbe venni? - kérdezte cinkosan mosolyogva, közben a középső úját a kis punusán végigsimítva.Már nem is válaszoltam csak odahajoltam és elkezdtem a régóta kívánt kis punciját a nyelvemmel cirógatni. Nagyon kellemes íze és illata volt a testének, teljesen belemerültem. Majd a nyelvemmel először csak végigfutottam a hasán fel a mellekig, aztán vissza le teljesen le a puncijáig, amelyet apró csókokkal borítottam. Mesi könyökeire támaszkodva csillogós szemekkel figyelte, ahogy egyre jobban belemelegedve a nyelvemmel bebarangolom a nagyajkat, kisajkat, majd a nyelvem hegyével a csiklóját keresem.
Egy rövid idő után az egyre jobban nedvesedő kis puncijának a nedvét az arcommal a combja belső részére kenegettem, majd újra és újra belehatoltam a nyelvemmel, kezeimmel pedig a szépen lebarnult melleit simogattam, majd a testét végigcsókolva felmentem a mellekig. A mellbimbói már keményen ágaskodtak. Nyelvemmel játszadoztam egy kicsit velük, amit Mesi rendkívül élvezett, de aztán újra visszakalandoztam a "kis mókuskájához" amivel egyszerűen nem tudtam betelni. Mámorosan ittam a testéből előtörő kéj nedveit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 2. vasárnap 06:05
Nem rossz.
#3 dante66 2005. 10. 13. csütörtök 19:08
elég szar. talán ha lenne benne egy kis fantázia
#2 mikkmakk 2004. 02. 24. kedd 15:37
a mókusvadász
#1 Törté-Net 2004. 02. 22. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?