A+ A-

Gardrób

- Gyere, a gardróbban nem fognak észrevenni - suttogta Peter, miközben húzta magával a lányt. Anne kicsit megrémülve követte, nem szerette volna, ha bármi rosszat gondolnak róla, amiért az emeleti szobában egyedül maradt a fiúval. A lenti buliban ismerte meg Petert, és csak beszélgetni akart vele nyugodtan, esetleg csókolózni, de semmi komolyat még. Most viszont lépések és nevetés közelített a szoba felé, és hirtelen nem tudta, hová is bújhatna, hogy ne vegyék észre őket. Végül a gardróbban kötöttek ki, és még éppen jókor hajtották be az ajtót ahhoz, hogy a szobába lépő Kate és a srác ne vegye őket észre.
Igaz, eléggé el voltak egymással foglalva ahhoz, hogy ne is törődjenek másokkal. Kate volt a házigazda, és a nyomában belépő fiút csak délután ismerte meg, de ahogy Anne az ajtó résén át látta, ez nem akadályozta meg őt egy kis flörtölésben. A fiú hátulról szorosan hozzátapadt, és a nyakát csókolgatta, miközben kezei a barna lány hasát simogatták. Néha a matató ujjai felkalandoztak a mellekig, de inkább csak jelezték a fiú vágyait, mint valóban meg is érintették volna a kerek halmokat.
- Ugye, ezek nem... - halotta a háta mögül Peter kicsit döbbent suttogását. Pontosan erre gondolt ő is. Nem volt kedve végignézni barátnőjét szeretkezés közben, főleg egy idegen férfivel a háta mögött. Még sose látott mást szeretkezni élőben, és félt, hogyan reagálna. Ráadásul bár Peter jóképű volt, és igazán tetszett neki, egyelőre nem akart még ennyire intim viszonyba kerülni vele. A szobába is csak beszélgetni jöttek fel, lent túl nagy volt a zaj és túl sok volt a kapatos alak ahhoz, hogy nyugodtan beszélgethessenek egymással. Felajánlotta, hogy körbevezeti a házban a fiút, így nyugodtabban cseveghetnek egymással. Álmában sem gondolt arra hogy éppen Kate hálószobájában "lepik meg" őket.
Nem volt mit tenni, a gardróbban kellett kivárni az események végét, a kíváncsiság pedig erős volt ahhoz, hogy magukra zárják az ajtót, és ne kukkoljanak. Végül is, mit csinálhatnának a sötét szekrényben, beszélgetni nem tudnak, mert meghallhatják őket, ahhoz meg nem volt túl mély az ismeretségük, hogy csak üljenek, és nézzék egymást. Így nem maradt más, mint az ajtó résén át figyelni, ahogy Kate hátrafordul és megcsókolja a fiút.
A srác keze már a házigazda fenekét simogatta, míg Kate lehúzta a fiú pólóját, és a mellkasát csókolgatta. Ahogy a mellbimbóit érte az ajka, a srác felnyögött, és belemarkolt a lány fenekébe. Anne elkerekedett szemekkel figyelte, amint a pár egyre közelebb kerül egymáshoz, és érezte, ahogy Peter hátulról hozzányomódik. Érezte a fiú vágyát a nadrágon át is, próbált tőle elhúzódni, jelezve, ő nem hajlandó olyanokra, mint Kate, de nem volt már helye. Peter a vállára tette a kezét, és finoman a nyakát simogatta a hüvelykujjával, miközben ő is a kinti párt figyelte. Kate közben már az ágyon ült, a fiú előtte térdepelt, és a hasát csókolgatta. Szája néha feljebb kalandozott, és így szép lassan lehúzta a barna lányról a felsőjét.
Kate ott ült kipirultan az ágyon, már csak a farmerja volt rajta, előtte pedig a fiú térdepelt, és álmélkodva nézte a lány kerek melleit. Aztán az egyikhez hajolt, szája rátapadt a keményedő bimbóra, és szívni kezdte. Kate felnyögött az élvezettől, a fiú hajába túrt, és húzta magára a srác fejét.
Anne a szekrényben érezte, ahogy egyre jobban felizgul a látottaktól. Peter keze is egyre serényebb lett, már a hátát simogatta. Körkörösen járt a fiú keze, néha, mintegy jelzésszerűen előremerészkedett, és megérintette a melleit is. Ettől Anne egy picit összerázkódott, de nem szólt semmit. A szobában eközben Kate-ről lekerült a nadrág, fehér bugyijában ült a fiú előtt, aki szorgosan csókolgatta a combjait, a hasát, és néha az ágyékát is. A barna lány behunyta szemét, fejét hátrahajtotta, és úgy élvezte, ahogy a srác mohó szája a bugyiján keresztül az ágyékára tapad.
Sokáig nem is lehetett mást látni, mint hogy a fiú Kate előtt térdel, keze és nyelve fürgén dolgozik, míg a lány egyre hangosabban nyöszörög. Végül egy hatalmas nyögés kíséretében kiszakadt belőle az orgazmus, egész teste megrándult, ágyékát a férfi arcának nyomta, és hangosan hörögve élvezett. Peter közben egyre bátrabban simogatta Anne hátát, keze le-lecsúszott a lány popsijáig, majd finoman belemarkolt. Anne hallotta, ahogy halkan felnyög a férfi, és tudta, mennyire vágyakozik az öle után. A lány is egyre jobban kívánta Petert, már nem húzódott el sőt szinte doromboló kiscicaként bújt hozzá. Anne fehér alapon piros nagy virágmintás ruhát viselt, ami a térde fölött ért véget.
Eleinte bánta, hogy ennyire közel van hozzá a fiú, és ő ennyire kiszolgáltatott ruhában hajlong előtte, de most már kifejezetten örült ennek. Peter óvatosan felhúzta a szoknyát, minden mozdulata tétova volt, mintha attól félne, Anne bármikor leállíthatja, és kirohanhat a gardróbból, megtörve a varázst. De a lánynak eszébe sem jutott megállítani a férfi kezét, ár ő is rettentően kívánta az érintését.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 12. 30. szerda 06:48
Nagyon kellemes!
#5 v-ir-a 2012. 01. 14. szombat 20:31
ez megérdemel tőlem 10 pontot smile vapeti írhatnál még....
#4 Pavlov 2007. 01. 5. péntek 14:29
Príma! Érzékletes!
#3 gabee 2007. 01. 5. péntek 09:40
Jó kis történet.
#2 mikee 2007. 01. 5. péntek 08:29
nagyon komoly...
#1 Törté-Net 2007. 01. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?