A+ A-

Egyetlenegy

Szóval nekem nem sokszor volt eddig szexuális élményem. Igazából csak egyszer. Jelenleg 19 éves vagyok. Nem azért nem történt meg többször, mert utálom a szexet ,hanem mert igazából úgy látom még fiatal vagyok ehhez, és vannak még olyan dolgok amik sokkal jobban foglalkoztatnak. Ráadásul nálam ez szerelem nélkül nehezen menne. Szóval Beának hívták a lányt, és két éve történt. Nagyon szerettem őt, és azt hiszem ez kölcsönös volt. Aznap este tartották a kollégiumban a zöld napot, amikor a negyedikeseknek kinyitották a lányszinteket - persze csak sunyiban. Már elmúlt 10 óra is, mikor a barátommal úgy gondoltuk, hogy talán nekünk is fel kellene mennünk a lányokhoz. Igen ám csakhogy az éjszakai portás elkapott minket, így dolgunk végezetlenül tértünk vissza a szobánkba.
Valahogy úgy éreztem, hogy a mai este valahogy más és, nem igazán volt kedvem alvással tölteni. Megbeszéltük a haverommal hogy kimászunk az ablakon és felmászunk a villámhárítón. Miközben jeleztünk az emeleten lévő lányoknak, elkezdtünk felfele mászni. Hála Istennek sikerült de azért ez nem volt olyan veszélytelen próbálkozás. Végül is feljutottunk. Kérdeztem a lányoktól, hogy merre találom a Beust, és mondták, hogy nyugodtan menjek csak át a szomszéd szobába már megszervezték az egészet, és csak egyedül van. Átmentem a szomszéd szobába és ott ült egy könyvvel a kezében. Hihetetlenül szép volt. Nem tangabugyi volt rajta csak egy boxeralsó, és nem is top, csak egy laza póló, de annyira szerettem, hogy nekem így volt ő a legszexibb. Természetesen kislányos.
Tudtuk, hogy mindkettőnknek ez lesz az első. Leültem a vele szembeni ágyra. Nem igazán mertem közeledni, mert hihetetlenül féltem. Elkezdtünk beszélgetni, s viccelődni. Egy kicsit komikus volt a helyzet, aztán valahogy hozzámvágódott egy párna. Én se akartam rest maradni, úgyhogy én is útra indítottam egyet az ágyon levők közül. Végül is hatalmas párnacsata alakult ki. Már az ő ágyán voltam. A párnacsata közben már provokatív birkózássá vált. Hirtelen nagyon közel került az arca. Kibontotta hosszú szőkésbarna haját, majd megcsókolt. Egy mozdulattal átkaroltam és rádőltünk az ágyra. Hihetetlen volt az egész, hiszen mindketten kissé gátlásosak voltunk ilyen ügyekben, de most olyan volt mint egy kiéhezett vadmacska, mikor érzi a zsákmány illatát. Persze én nagyon örültem a dolognak. Kb.negyedórán át csókolóztunk mikor kitalálta, hogy tán le kéne kapcsolni a villanyt.
Miután ez megtörtént lassan rámfeküdt, és ott folytattuk ahol abbahagytuk. Kezeimmel megfogtam a fenekét és elkezdtem masszírozni. Hihetetlenül jó feneke volt. Formás és..és..hihetetlenül jó na.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.14 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vogel 2004. 02. 2. hétfő 09:27
Hat igen is meg nem is. Jo lett volna, az elso elmeny megirasa mindig halas tema (szerintem). Az egesz sikere azon mulik mennyire jon at az elso alkalom izalma, bizonytalansaga. Szeritntem itt nem kapott eleg nagy hangsulyt. Meg aztan vege sem lett. Elmaradt a kielegules.
#3 Aszi 2004. 01. 30. péntek 05:44
Eggen! Sanya a szívemből szólott. Azt tenném csak hozzá, hogy ha tényleg így van, ahogy az elején írod, akkor hogyan is gondoltad, hogy másokat is magával ragadó írást tudsz létrehozni? Ha pedig csak az írói szabadság alapján helyzeted magad ebbe a szituba, akkor segítek, egy erotikus történetet nem érdemes szomoruan kókasztó alapokra helyezni! Sok tapasztalatot kívánok!
#2 Sanya 2004. 01. 29. csütörtök 13:57
Az első mondatig jutottam és a reakcióm csak annyi, hogy amennyiben 19 évesen még fiatalnak érzed magad a szerelmi csatározásokhoz, baráti, szerelmi és szexuális kapcsolatok (beleértve a romantikus szeretkezést is) kialakításához, amikor még a fantáziád is vezérelhetne; akkor egy papneveldét tudnék ajánlani Neked, vagy esetleg néhány irodalmi remekmű elolvasása után rájönnél, hogy most kezd formálódni, alakulni az Egyéniséged és néha szükséges az Embernek "eleresztenie" ebben a korban magát. Nem lesz haszontalan; bocs de az első mondat után már nem is olvastam el a történeted, így nem is pontoztam.
#1 Törté-Net 2004. 01. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?