A+ A-

Őrjítő

Megörjitesz! Minden porcikám bizsereg és a kezedért, ajkadért, testedért áhitozom!Szeretném érezni a gyönyört és élvezetet adó valodat, teljesen veled lenni-Szeretkezni az idők végezetéig, varázslatot bocsájtani rád, hogy emlékezz, érezd a végtelent.
Szeretném ha itt lennél mellettem és megvigasztalnál, mert szomoru vagyok. Szeretném, ha megsimogatnál és hozzád bújva érezhetném meleg tested minden porusát! Szeretném két kezem közé fogni arcodat és addig nézni a szemedbe, mig el nem merülök bennük, akarom, hogy kelljekneked, akarom, hogy megőrülj értem!Akarom! Szeretném, ha összeérő és már elpihenö testünk nedveit ajkaimmal és nyelvemmel itathatnám fel!
Álmodjunk együtt valami nagyon szépet és érzékit! A külvilág teljes kizárásával!Én már azt is tudom, hogy ébren, nyitott szemmel álmodok.
Szóhoz sem tudok jutni. Csak hozzád bújnék. Fejemet a kebledre hajtanám. Hallgatnám szived dobogását. Élvezném ahogy simogatod a fejem, borzolod a hajamat a tarkómon.
Az őlembe vonám a Te buksidat. Csókokkal hinteném szemeidet. Kezem lágyan simogatná a hasad. Csókban forrna össze szánk. Szemem elveszne szemedben...
Szeretném két kezem közé fogni arcodat és elmerülni pillantásod kutjában, melyben már elöre tükrözödik a beváltando élvezet reménye. Csillog most a szemed, mosolyogsz rám?? Akarod, hogy akarjam?? Hisz már a szám a szádat marcangolja... nyelvem bejárja a legrejtettebb zugaidat is... ott egy kicsit megállapodik... s talán egy kicsit elidözik. Hogy szereted?? Ha szivják, ha nyalogatják, ha csokolgatják... Keményedsz már?? Feszül a nadrág?? Szeretnéd ha az öledbe ülnék? Elringatnál egy kicsit vagy talán nagyon? Gondold el, ha már gondolatban jo milyen lehet élöben élvezni bársonyos börömet, érezni bodito illatom, simogato hajzuhatagom, vadito testemet fedö ruhadarabjaimat. Hogy csomagolnál ki?? Tépnéd rolam, vagy ovatosan fejtenéd le a ruháimat? Szeretném, ha minden egyes ruhadarab után annak helyét végig csokolnád, megizlelnéd börömet és Én finoman hátradöntött fejjel élveznélek. Mivel Én sem vagyok fábol nem hiszem, hogy hosszu ideig huznánk a vetközést, hisz ezen tuljutva meztelen börünk feszülhet egymáshoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2004. 01. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?