A+ A-

Iskolás emlék

Ez a történet még érettségi éveim alatt történt meg. Tényleg csak a szexről szól, mert érzelmek totál nem voltak a dologban, úgy hogy ebből kifolyólag kérnék mindenkit, hogy aki érzelgős sztorit akar, akkor ezt ne olvassa el, vagy ne mondjon véleményt. Előre is köszi.
Tehát... Én végzős voltam, akkor éppen szólóban nyomtam. Tudni kell, hogy az iskola, a lány- és fiúkollégium egy udvaron volt. Nem volt koedukált kolesz, de aki ügyeskedett egy kicsit, az bármit össze tudott hozni. Szinte minden este láttuk a párocskákat a zárt tantermekbe besurrani, vagy az ablakon, vagy lopott kulccsal az ajtón. Persze nagyon óvatosan kellett mindezt csinálni, mert a nevelők állandóan figyeltek. Nos, tehát szóló voltam. Mindig mondták, hogy túl jó nő vagyok ahhoz, hogy egyedül legyek, miért nem jövök össze valakivel??? Senkire nem volt szükségen, úgy lelkileg nem, persze fizikailag kívántam a szexet, na meg megnéztem minden pasit, aki velem szembe jött. Ez nem kurvaság, leszögezném.
Volt egy srác, aki fiatalabb volt nálam 2 évvel, de érettebbnek látszott, mindig mondták, hogy nagyon bejövök neki. Közeledni persze nem mert. Én sem bátorítottam, ennek ellenére, nagy meglepetésemre egyszer szóltak, hogy a srác keres, menjek le az udvarra. Mondom, most majd elküldöm... Hozzá kell tennem, hogy épp előtte zuhanyoztam, csak egy melegítőt kaptam fel, semmi más nem volt rajtam. Lementem, és megkérdeztem, hogy mit akar. Dadogott, majd kinyögte, hogy szívesen lefeküdne velem, meg bla, bla, tetszek neki, stb. Először kinevettem. Akkor már kezdett sötétedni, nem látott minket senki. Mondta, hogy szerzett kulcsot az egyik teremhez, menjünk már be... El akartam küldeni a fenébe, de olyan édes és félénk volt. Akkor néztem meg jobban, egész helyes srác volt, kék szemekkel és rövid barna hajjal, szép, formás szájjal. Gondoltam, ha ez kell, megkapod...
Megfogtam a melegítő felsőm cipzárját és lehúztam. -Tetszik? -kérdeztem. Azt hittem, hogy meg fog ijedni, de nem. Pislogott, dadogott, aztán félénken megfogta őket a két kezével. Olyan jól esett ez az érintés, hogy összerándult a gyomrom, közelebb léptem és megcsókoltam. Nagyon puha volt a szája. Olyan kis aranyos, egész beleszédültem. Lehunytam a szemem és csak arra figyeltem. Átkarolta a derekam és kezeit lejjebb csúsztatta a fenekemre. Végig figyelte a reakciómat, még mindig arra várt, hogy mikor fogom elküldeni. Remegett. Kiszabadítottam magam az öleléséből és karon fogtam - Hol van az a kulcs? -totál meglepődött.
- Öö, izé, most, menjünk? - dadogott.
- Miért, mit gondoltál? Persze hogy most!
Karon fogtam és húztam a terem irányába. Na, kiderült, hogy nem is nyitja az ajtót, így végül az ablakon kellett bemászni, de végül sikerült bejutni. Egyből elkezdtem vetkőztetni, aztán ő is engem. Hú, akkor lepődtem meg igazán!!! Hatalmas farka volt, nem akartam hinni a szememnek. Nem is a szemem, mert sokat nem láttam, csak egy udvari lámpa fénye világított be egy kicsit, szóval a tapintásomnak! Na, gondoltam, most akkor megkapod, amire vágysz! Leguggoltam és a számba vettem a farkát. Élvezettel szívtam, nyalogattam, de úgy éreztem, hogy még egy kézmozdulat és vége.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 25. hétfő 16:51
Aranyos!
#3 papi 2015. 10. 10. szombat 08:56
Nem nagy szám
#2 zsuzsika 2015. 02. 9. hétfő 10:36
Összecsapott.Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2004. 01. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?