A+ A-

Judit 3. rész - Az első együttlét

Fordítás
Egyik kezét az ágyékára csúsztatta miközben izgatottan faggatódzni kezdett, "De mire gondolsz közben, Dávid? Úgy értem,... hogyan gondolsz rám, mikor... csinálod magadnak?" Feladta a labdát!
Elég volt a játszadozásból, úgy döntöttem, felpörgetem az eseményeket. "OK, Judit, mindent elmondok... amit tudni akarsz... Minden kérdésre választ kaphatsz, de előtte te jössz! Úgy érzem, mintha magamban beszélnék, pedig te is kellesz a dologhoz. Megértesz? Szóval, mielőtt terítek, a te történeted érdekel. Tudom, hogy a csajok is csinálják, és gyanítom, hogy te sem vagy más, tehát valószínűleg te is... éppen az érdekel, TE hogyan csinálod." Kihangsúlyoztam a "te" szócskát, mert nem a lányokról akartam hallani általában, hanem kifejezetten róla.
A szoknyája ekkor már jócskán felhúzódott a combján, és a szemérem is kezdett rólunk foszlani, mindketten nyíltan masszíroztuk magunkat. "Rendben fiúka, megtudhatod. Igen! Igen, én is csinálom magamnak... sokszor. Évek óta... kilencéves koromtól. Általában késő este az ágyban, lefekvés után, de néha éjszaka is felébredek arra, hogy nedves vagyok, és újra akarom. Újabban napközben is rászoktam, ilyenkor bemegyek a... de sejtheted, hová járok ilyenkor. Te is oda jársz állandóan!"
A szoknyája felgyűrődött a csípőjére, de csak a kezét láttam a bugyija előtt. Benyúltam a nadrágomba, hogy megigazítsam a farkam és közben felszisszentem. Tök keményen feszült a gatyámban, meggörbülve a szűk helyen. Abbahagyta a mondandóját és rám figyelt, úgyhogy mozdulatlanul tartottam a kezem, markamban a farkammal.
Ez izgatóbb volt, mint a legmerészebb álmaimban. Reméltem, hogy egyszer majd "disznókat" mondunk egymásnak, és tessék, most egymás előtt simogatjuk magunkat. Percről percre izgatottabb lettem, már alig bírtam ülve maradni. Teljesen elöntött a Judit iránti bizalom és szeretet érzése.
"Nővérkém, szeretném, ha tudnád, hogy mennyire szexi vagy most is. Egyszerűen gyönyörűnek látlak. Isteni lábad van, imádom nézni, és megőrülök azért, hogy még többet lássak belőled. Atyám, olyan klassz érzés, csak azt nem tudom, meddig bírom."
Amennyire láttam, Judit már átlépte magában a belénevelt illendőség határait. A félénk, zavart lány eltűnt, és helyette felbukkant egy kacér, szexi csaj. Izgatottságom rá is átragadt, s már ő is élvezte a dolgot. Azonnal tudtam, hogy tétovázás nélkül benne van a játékban. Nem tudtam, hová vezet mindez, de egyben biztos voltam. Egyre erősebb az érzés, ami magával ragadott bennünket és száguldunk valahová. Én benne vagyok!
A többi fiúhoz hasonlóan meg voltam győződve arról, hogy a csajok nem kíváncsiak a fütykőmre. Most mégis azt láttam, hogy Judit pár perce le nem veszi szemét a kezemről, amellyel a farkam gyűrögetem. Hirtelen tudtam, mit kell tennem. Lehúztam a cippzáram, benyúltam a sliccemen, és megragadva a meredező lompost, a nővérem szemébe néztem, "Judit, mutasd meg... mutasd meg a tiédet."
Rám tekintett a szempillája alól, nem mondott semmit, de mosolyogva a lába közé nyúlt, és a bugyijába csúsztatta a kezét. A bugyiján lévő nedves folt megemelkedett az ujjaitól, és sötét szőrszálakat pillantottam meg, amint a keskeny pánt már nem takarta el teljesen a punciját a szemem elől. A nővérem játszott velem: a keze az enyémet utánozta, ujjaink izgatóan flörtöltek egymással. Ha megmozdult a kezem, az övé is körözött egyet. Egyik ujja fel-le simogatta puncija nyílását, fenn elidőzve egy kicsit.
Egy életem, egy halálom, gondoltam és kivettem a velőscsontot a nadrágból. Tessék, itt van!... Semmi nem történt. Feltártam a meredező férfiasságom a nővéremnek és vártam... követ, vagy lövet. Hirtelen felállt a kanapéról, a szoknyája alá nyúlt és letolta a bugyiját. Gombócba gyúrta, majd úgy tett, mintha hozzám akarná dobni, de aztán meggondolta magát. Kisimította, és az arcom elé tartotta, hogy megnézhessem. Intett a szemével, hogy "Nesze, itt van!", majd sóhajtva a mellemre ejtette, és visszahuppant a kanapéra.
A régi álmom... valóra vált a legféltettebb álmom. Enyém a nővérem még meleg bugyija. Az alsó része teljesen nedves volt, és érezni lehetett az erős illatát, ahogyan az orromhoz emeltem. Azok is felizgattak, amiket régebben kiloptam a szennyesből, de nem voltak ehhez hasonlíthatók. Ezen még meleg volt Judit nedvessége, ahogyan frissen kibújt belőle. Soha nem gondoltam volna, hogy a nővérem számon tartja a mániám, és valaha a punciszagú bugyijával fog kedveskedni nekem.
Hitetlenkedve ráztam a fejem, aztán felegyenesedtem, hogy kibújjak a farmeremből és a gatyómból. A farkam hirtelen kiszabadult, és a köldökömhöz lendült. Ott álltam, meztelen altesttel, a csípőm előretolva a kemény fütykösömmel, "Ezt akartad látni?"
"Igen. És ez az, amit te látni akartál?" kérdezte a nővérem, és szoknyáját felemelve, széttárta egy kissé a combját. Most először láttam a nővérem meztelen punciját, és nem tudtam betelni a látvánnyal. Gyönyörű volt. Sűrű göndör volt a pamacskája fent, és szépen borotvált az ajkainál két oldalon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.77 pont (202 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2014. 02. 27. csütörtök 05:18
Egész jó.
#13 papi 2013. 09. 1. vasárnap 10:51
Az első kettő jobb.
#12 pisti47 2009. 08. 21. péntek 06:07
roberto! A több szexet úgy képzelted, hogy egy kéz kinyúl a monitorból és helyetted kiveri?
#11 roberto 2009. 02. 2. hétfő 23:45
lehetet volna több sex.........
#10 giotin 2008. 10. 6. hétfő 17:27
Nagggyon jóóó a sztori, a fogalmazás +minden
#9 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 01:11
"vanda" elbüvölő vagy!
#8 krisz 2008. 09. 18. csütörtök 12:30
ez egy igazán győnyőrú tőrténet ,és igazán izgato szuper tőrténet.
#7 sihupapa 2008. 07. 19. szombat 02:16
aranyossak
#6 Ancsa 2006. 01. 3. kedd 16:23
Gyönyörü történet, liraian megirva,akár igaz,akár nem. 16 éves koromban én is átéltem 15 éves öcsémmel,majdnem teljesen igy.Most 36 évesen elnézem kamasz gyermekeimet.Lehet hogy ők is...?
#5 Chris 2004. 01. 20. kedd 13:17
Nagyon izgató!!!!! 10 pont
#4 lajos 2004. 01. 6. kedd 16:50
Én is megkeféltem 16 évesen a hugom többször is . Ma is emlékszünk rá , hogy jó volt .
#3 Zero Ljubos 2003. 12. 28. vasárnap 10:07
Kedves Wanda! Van egy történetem amit szívesen megmutatnék neked, mielőtt elküldöm a szerverre. Igazán érdekelne a véleményed, mert egy ideje már a te történeteid a kedvenceim. Ha lehet róla szó, írj a familystory@freemail.hu címre. köszönettel: L
#2 Kirk H. 2003. 12. 26. péntek 01:45
fejlődik a story csak így tovább!
#1 Törté-Net 2003. 12. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?