A+ A-

Határőr leány...

Nemrég történt meg velem a következő, hihetetlen eset. Eddig azt hittem ilyen csak a szexfilmekben van, csakis azért, hogy legyen valami kis történet a dugások előtt. Egyik hétvégén egyedül maradtam otthon, a barátaimmal sörözgetést és valami nívósabb helyet terveztünk péntek estére. Az este beállta előtt még kiutaztam Szlovákiába megtankolni a kocsit. A határon közepes méretű sor állt a kilépő oldalon, a határőr lányka pedig előre haladva ellenőrizgette az útleveleket. Felém közeledett és szinte éreztem, hogy akar valamit, volt benne egy különleges kisugárzás, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, gondolván ő is csak egy nő a sok között. Elkérte az útlevelemet, megnézte és azt mondta be kell vinnie ellenőrizni. Miért kérdésemre, egyszerű rutinvizsgálat volt a válasz..
Elment közben elnéztem kerek fenekét. Az a típus volt, akinek a lábai vékonyak a dereka vékony, de a csípője széles és a feneke húsos nagy és gömbölyű. Visszajött és teljes kimértséggel megköszönte és elköszönt. Érdekes, gondoltam, aztán tovább araszoltam a sorban. Néztem kiét viszi még be a kis kabinba, de mindenkiét visszaadta a kocsinál. Belelapoztam az útlevelembe csak úgy, egy cédula esett ki belőle, rajta egy telefonszám és az "hét után hívhatsz! Angi." Hirtelen melegség öntött el, ledöbbentem. Ez a határőr csaj kefélni akar velem, de vajon miért? Egész este ezen morfondíroztam, a barátaim gyakran rám szóltak, hogy ne bambuljak, szerelmes vagyok? Másnap felhívtam, nem örült, de aztán kiderült, hogy mégis, csak csalódott volt.
Megbeszéltünk egy találka helyet, találkoztunk vittem neki egy szál virágot, iszonyat vagány szerkóba jött, kidagadtak a mellei, kerekedett a feneke, a nadrág mélyen a puncijába hasított. Nem sokat gatyáztam vele, bemelegítésként hevesen csókolóztunk a kocsiban, majd haza hajtottam. Kis csevegés, két pohár pezsgő és eszeveszetten téptem róla le a ruhát. Arra gondoltam, hogy az egész este a miénk és nem fogom elsietni a dolgokat. Hatalmas lógó mellei voltak, a hasán pedig finom háj, sejtettem, hogy a puncija nagyon puha és nagyon húsos lesz. Amint a bugyijába nyúltam és megéreztem a nedvét, akár a Kis Balaton úsztatta el a tenyerem. Hirtelen felugrott és elkezdte kicsomagolni a farkamat. Persze már úgy nyomta a nadrágom, hogy fájt minden. Hanyatt dőltem és hagytam mindent. Eszelős módon szopta be a kemény falloszt, beszippantotta a zacsimat, szorítva verte, megdolgozott keményen, majd nem sokára az arcára és a melleire élveztem. Nyöszörögve kente szét a mellén bekente vele a nyakát és a mellei alatt is. Kajánul rám nézett és elmosolyogta magát. Bassz meg ahogy csak bírsz! -mondta. Hanyatt fektettem és lehúztam róla a bugyit. Hatalmas saláta hústömeg fogadott, elkezdtem morzsolgatni a husiját az ujjaimmal. Egyszar csak sziszegve elélvezett. Összerándult a lába és beszorította a kezem a combjai közé. Amikor kiengedett megkóstoltam a punciját. Finom savanykás volt, ettől megint olyan merevedésem lett, hogy majd szét durrantam. Gondoltam ráérek még, és csak nyaltam neki. Az államon csurgott a lé kicsit csípte is az arcom. Szívogattam a csiklóját köröztem, ahogy csak bírtam, finoman megharapdáltam, centiket lehet húzugatni jobbra, balra föl le. Imádom az ilyen puncit, szerencsére amit én csináltam az is jó volt neki. Másodszor is élvezett, de most már rángatva sikongatva ment el. Nem bírom, nem bírom kiáltozta. Én meg azt gondoltam, ilyen csak a mesében van. Ezután elnyúlt mellettem és pihentünk. Azt hittem már elaludt, amikor megmozdult és elkezdett laposkúszásban a farkamhoz közeledni. Amint megpuszilta lüktetve kezdett duzzadni, néhány másodperc után ráült a számra és megint szopni kezdett. Annyira jól csinálta, hogy nem kellett sok, szó nélkül a szájába élveztem. Kissé köhécselve felém fordult és az ondó csorgott a szája szélén.
- Ez nem volt szép - mondta. - Visszacsókoljam neked? -kérdezte.
- Isten őrizz! - feleltem, és a mellére csurgatta a szájából, közben a szemembe nézett.
- Nagy kúrógép vagy - mondtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 15:07
Nem rossz.
#6 zsuzsika 2014. 07. 1. kedd 14:12
Gyenge.
#5 papi 2013. 09. 7. szombat 07:59
Egész jó
#4 A57L 2013. 08. 8. csütörtök 03:29
Nem rossz.
#3 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:43
Űha eléggé bevadulnak nyes
#2 muvészúr 2003. 12. 19. péntek 08:53
Valahol már olvastam.
#1 Törté-Net 2003. 12. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?