A+ A-

Hajnal

Hűvös hajnali szél söpört végig a meseszerű táj ködös vidékén, melyből fokozatosan egy lány csodaszép körvonalai rajzolódtak ki. Csizmája minden lépésénél cuppogott a harmatos, fényes zöld füvön. Aztán a felkelő nap fénye megvilágította a huszonéves, szép arcú lányt. Félhosszú, vörös haját -, melyet ő csak "narancsszőkének" nevezett - meglebegtette a szellő, zöld szeme pedig állta a fuvallatok jeges csípését. Egy zöld kezeslábast viselt, s bár testét teljesen beburkolta a ruha, gyönyörű, nőies idomait így sem tudta elrejteni. De nem is akarta.
Odasétált a tóhoz, de ekkor az erdő rejtekéből egy fiú lépett elő. Magas volt, erős testalkatú, sötétbarna (szinte fekete) hajú, kék szemű és az arca tetszett a lánynak. Ismerték egymást.
- Miért szöktél el? - kérdezte a fiú.
- Te ezt nem értheted... Nem tudod, mit élek át...
- Talán mert nem engeded, hogy tudjam...
- ...Nekem mennem kell...
- Nem engedem.
- Nem mondhatod meg, mit tegyek.
- Tévedsz - A fiú megsimogatta a lány sápadt arcát, akinek testét fura bizsergés járta át. Mélyen a fiú szemébe nézett. Kettejük között csak úgy szikrázott a levegő. A fiú magához ölelte, és hosszan megcsókolta a lányt. Mikor arcuk elvált egymástól, a fiú szólalt meg először:
- Most már érted, miért nem engedhetlek el? Én... - itt azonban elakadt. Nem bírta folytatni.
- Mondd ki, hogy én is kimondhassam - suttogta a lány a fiú fülébe. Ajkukat egyszerre hagyta el a bűvös szó: "Szeretlek."
Ajkaik ismét összeértek, csókjuk szenvedélyesebb volt, mint eddig bármikor. Kéjre éhes. Régóta vártak erre a pillanatra. A lány a nedves gyepre dőlt, a fiú pedig elkezdte vetkőztetni. Izgatottan zipzározta ki a lány ruháját, aki így -, mindössze fehérneműjében,- igazán védtelennek tűnt. A fiú hamar lekapta pólóját, amit aztán nadrágja követett. Lágyan megcsókolta a lányt, miközben megszabadította őt megmaradt ruhadarabjaitól. A lány teste hófehér volt, melle megfelelő méretű és - a fiú ízlésének megfelelően - kerek. Szeméremajkai csupaszon vágyakoztak a tettre kész férfitestre. A fiú szája lentebb csúszott, elidőzött a nyaknál, majd hosszan megpihent a melleknél. Csúcsukat lágyan bekapta, miközben kezével simogatta a domborulatokat. A lány halkan sóhajtott, kidolgozott hasfala megfeszült. Aztán a fiú keze a gyönyör kapujait ostromolta, a lány pedig a fiú nyakába tette lábait. Az erős kezek tapintását hamarosan a nyelv lágy simogatása váltotta fel, amihez később ismét csatlakoztak az ujjak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.63 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 02. 21. péntek 17:02
Nagyon rövid.
#2 sztbali 2013. 11. 19. kedd 17:07
Rövid és kidolgozatlan.
#1 Törté-Net 2003. 10. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?