Szilvi Manchesterben 1. rész - Szilvi & Enikő & Tequila

Szavazás átlaga: 6.21 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2003. október 25.
Hossz: 23 189 karakter
Elolvasva: 2 056 alkalommal
Szilvi 18 éves volt. Nem tudott semmit a felnőtt életről mégis neki vágott a nagy kalandnak. Elvégezte a gimnáziumot és neki vágott. Szülei féltették egy szem lányukat, hogy olyan messzire megy otthonától, de jól tudták: az ő Szilviük kirepült a fészekből. Gyakran járt a fejükben, nem korai-e még, hisz más lányok huszon éves korukra vállnak némileg függetlenné, de bíztak a lányukban. Jól tudták talpra esett lány, boldogulni fog a messzi Angliában. Szilvinek két dolog járt a fejében: az egyik hogy jól megjegyezze a címet ahol nagynénje lakott, hiszen egy pár hónapig ez lesz az otthona, a másik dolog ami a fejében motoszkált az Zsolti volt. Vajon megérte-e itt hagyni őt? Igaz jól megvoltak de csak ennyi, Szilvi többre vágyott. Hiába próbálta rá venni Zsoltit, hogy pezsegjen vele a bulikon, ő csak folyton beszélgetett, azt sosem tudta megérteni, hogy Zsolti miért nem tud felszabadultan szórakozni.

Nem az volt a baj, hogy beszélgetett másokkal a partykon, hanem hogy Szilvit levegőnek nézte, nem foglalkozott vele, mintha szégyellte volna. Mindig játszotta a komoly felnőttet, pedig csak 2 évvel volt idősebb nála. Az igaz, hogy Szilviben megmaradt néhány dolog a , de ami fontos, hogy a bűbáj és optimizmus csillogott szemében, ezt nem vette észre sose Zsolti. Valahogy sosem nézett a szemébe, még szeretkezés közben sem, pedig Szilvi sok mindent meg tett érte, megérdemelt volna egy hálás pillantást. Így hát annyira nem volt nehéz a szakítás, de mégis csak 2 éve voltak együtt. És bár ritkább ilyen fiatal korban az ilyen hosszú távú kapcsolat, mégis jól meg voltak egymással, de csak ennyi, szerette őt hiszen ő volt neki az első. Amikor Pesten felszállt a Párizsba tartó vonatra erősebben vert a szíve. Egy fél másodperc alatt végig pergett az agyán: négy hónap Angliában?

De fog hiányozni ez a lüktető város, de fognak hiányozni anyuék, de fognak hiányozni a barátok. Viszlát eddigi életem. Azzal fellépett egy fokot a lépcsőn, majd egy újabbat. Nézte a lépcsőfokok között a betont és arra gondolt, hogy bele kell vágnia. Nem volt zsúfolt a vonat, annak ellenére sem, hogy délután indult a fővárosból. És hogy miért pont Anglia? Mielőtt letette az érettségit, mint minden normális diák tovább tanulási lehetőséget keresett és ekkor jött a nagynénje telefonja.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.21 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. július 4. 12:11
#5
1 rész, és a folytatás?
1
a
A57L
2017. március 25. 04:36
#4
Biztos csak ennyi volt.
1
l
listike
2014. november 29. 16:45
#3
Ha ez volt az első rész, miért nincs folytatás?
1
bonetti
2003. október 27. 16:08
#2
mintha már olvastam volna valahol ezt a történetet...
1
T
Törté-Net
2003. október 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1