A+ A-

Ahogy kezdődött

A bányató, ahova nyaranta munka után kilátogattam, általában tömve volt jobbnál jobb pasikkal. Az egyik sráccal többször is nézegettük egymást, barátnőm, Kinga még vihogva bíztatott is, hogy eljött az én időm. De ahányszor elszántam magam a bevetésre, a srác mellett feltűnt egy 50 kilós, vékonyka, de annál inkább megcsinált lány. Mindig másik, csinosabbnál csinosabbak. A hazaúton persze nyöszörögtem Kingának, hogy én itt bizony labdába se rúghatok. Az átlagnál kicsit teltebb alakommal sosem volt gondom, nagy melleim vonzották a fiúkat. Átkoztam magam, hogy pont olyan pasi kell, akinek a sovány lányok tetszenek. Kinga mindig jót mulatott rajtam, tudta, hogy igazából nem komolyak ezek a kitöréseim. Jött az ősz, a tél, a srác ki is ment a fejemből, volt más, akivel foglalkozzam.
Aztán kisütött a nap. A kocsiba rögtön bepakoltam a szükséges holmikat: bikini, bolyhos törülköző, puha pléd. Az első adandó alkalommal már a bányatavon voltam. Elég hűvös volt még az idő, de napközben úgy tűzött a nap, hogy nekem muszáj volt a víznek legalább a közelébe mennem... Amikor leértem a tóhoz, csak a túlsó parton állt két járgány, azok is jó messzire egymástól. Gyorsan ledobáltam magamról a ruháimat, majd a víz hűvösével mit sem törődve a habokba vetettem magam. Ekkor már kezdett sötétedni. Nem sokkal később legnagyobb meglepetésemre az a srác jelent meg egy kutyával, akiről a tavalyi nyarat végigábrándoztam. Jót mulattam azon, milyen bőszen idomította az ebet, aki csak csóválta a farkát, és a száját szélesre húzva, mintha vigyorogna, egy tapodtat sem mozdult. Hamarosan meg is unta a hiábavaló próbálkozást, és a sétát folytatva eltűntek a szemem elől. A vízre felfeküdve, lebegve figyeltem a pislákoló csillagokat. Ahogy besötétedett, a levegő is lehűlt. Bár semmi kedvem nem volt hozzá, erőt vettem magamon, és a partra evickéltem. Dideregve caplattam a kocsimhoz, leráncigáltam a csuromvizes bikinimet, és betekertem magam a törülközőbe. Beültem a kocsiba, majd ahogy felmelegedtem kicsit, a csomagtartóhoz léptem, hogy felöltözzek. Hiába törülköztem meg, a bőröm még nedves volt, így kicsit szenvedtem, mire felhúztam a farmerem.
Előrehajoltam, hogy a felsőmet is előszedjem, amikor két erős kar gyengéden átölte a derekamat. Reflexből döftem hátra a könyökömet. Amikor harcra készen megfordultam, Ő magasodott fölém jó másfél fejjel. Hátranyúltam a csomagtartóba, az első kezembe akadó valamit magam elé rántottam. Történetesen a plédet.
- Mit akarsz? -kérdeztem kissé rekedten, nem épp barátságosan.
- Ismerkedni -hangzott a lakonikus válasz. A mély, karcosan dörmögő hangtól megborzongtam.
- Fura módját választod - kezdtem felengedni. A plédet a vállamra terítettem, lecsaptam a csomagtartó tetejét, majd a kocsikulcsot babrálva a kormány mögé ültem de az ajtót nyitva hagytam, meztelen lábfejemmel a homokban turkáltam. Érdeklődve figyeltem, ahogy leguggolt elém. Szinte villámütésként ért az érintése, amikor végigsimított a lábfejemre tetovált ábrán. Egyikünk se szólalt meg. Mutatóujját tovább vezette a mintán, végigsimítva a bőröm. Kézfeje eltűnt a nadrágom szára alatt, ujjai a bokámra kulcsolódtak Gyengéden maga felé húzott, a lábamat kinyújtva lejjebb csúsztam az ülésen. A másik kezével végigsimított a combomon. Érintése nyomán szinte meggyulladt a bőröm, testembe belenyilallt a kéj. Ajkaim elnyíltak, nyelvem hegyével nedvesítettem meg őket. Ő a guggolásból térdre ereszkedett, és a számra hajolt.. Nyelve hegyével végigcirógatta a szám vonalát, szétnyíló ajkaim belsejét, végigsimított a metszőfogaim hátsó részén, szájpadlásomat megcsiklandozva, majd nyelve rátalált az enyémre. A pléddel mit sem törődve karoltam át a nyakát, és csókoltam vissza. Csókunk egyre mohóbb, követelőzőbb lett. Megragadta a csípőm, és szinte kirántott a kocsiból. Két kezemmel az arcát fogtam, szinte faltam a száját. Két kézzel szorított az ágyékához, a világos vászonnadrág ígéretesen megfeszült. Lábamat a dereka köré fontam. A számtól elszakadva belecsókolt a fülembe, finoman megharapdálta a fülcimpám. Nyelvével, ajkával simított végig a nyakam ívén, majd gyengéden a vállamba harapott.
A lélegzetem is elállt, testem megvonaglott a gyönyörűségtől. Egyik izmos karjával a derekamat ölelte. A másik kezével a plédből kezdett kibontani. Ujjai érintését nedves ajka, forró lehelete követte. Mire a mellemhez ért, mindkét mellbimbóm megkeményedve, az égnek meredve várta az érintését. Szinte kínzóan lassan ért hozzá, először nyelvével végigsimított az egyiken, majd a másikon. Óvatosan a fogai közé vette őket, felváltva szívogatta, masszírozta az élvezetemről árulkodó bimbókat. Nyelve érintése nyomán újra és újra megvonaglottam az édes kíntól. Egyik kezemmel továbbra is a nyakát öleltem, a másikkal végigsimítottam a fülén, arcán, nyakán. Körmömmel apró köröket karcoltam széles vállába, fejemet hátravetve sóhajtottam a csillagoknak az élvezetemet. Lassan én is a homokba térdeltem, miközben ő a farmerem gombjait vette ostrom alá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 12. 30. kedd 08:54
Jó.
#5 A57L 2014. 05. 28. szerda 05:35
Nekem is.
#4 papi 2014. 04. 16. szerda 05:18
Tetszik
#3 listike 2014. 02. 20. csütörtök 07:13
Nagyon szép.
#2 v-ir-a 2011. 02. 28. hétfő 22:31
szép történet
#1 Törté-Net 2003. 10. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?