A+ A-

Ivett

A gimnáziumi éveim alatt történt a most következő eset. Alapvetően mindig csak a fiúk érdekeltek, legalább is 14 éves koromig biztos. Attól kezdve azonban rá kellett jönnöm, milyen szép tud lenni két nő szerelme is. Máig azt vallom, hogy csak egy nő tudhatja mi a legjobb a másik nőnek.
Szóval volt egy évfolyamtársam, Ivettnek hívták. Gyönyörű lány volt, szerintem, de más szerint is. Magas, 175 cm körüli, 56 kg, vékony derék, formás mellek. Sosem öltözött kihívóan, de mindig látszott rajta, hogy sok időt tölt tükör előtt, és nagyon ügyel a kinézetére. A haja hosszú volt, barna, enyhén hullámos, a szeme mély zöld. Egyszerűen beleszerettem. Nem az vonzott, hogy milyen csinos, hanem az egész emberi lénye.
Azon szerencsések közé tartozhattam, akik jó viszonyban voltak vele. Sokat hülyéskedtünk franciaórákon, az idióta tanárnak be-beszólogatva. Egyszer egy félévi nagy felelés előtt, kétesre álltam. Egyedül nem tudtam felkészülni a döntő felelésre, ezért Ivett segítségét kértem, akinek nagyon jól ment a franciázás (minden értelemben, mint kiderült...:))) Mondta, hogy menjek el délután hozzájuk, a szülei nem lesznek otthon, beszélgetünk franciául, átnézzük a nyelvtant, és biztosan megkapom majd a jobb jegyet.
Délután 5-re értem a lakásukra. Egy batikolt atlétában és egy rövid sortban nyitott ajtót (melltartó elég jól látható módon nem volt rajta). Leültünk a bőr ülőgarnitúrára és elkezdett kérdezgetni franciául valamiféle párbeszéd gyanánt. Mondta, hogy a kiejtésem nem egészen jó, csiszolni kellene rajta. Keresgélt a videokazetták között, és visszatért 4-5 kazettával, hogy ez mind-mind francia nyelvű film, melyiket szeretném megnézni. A sok unalmas cím közül a "De Blonde" győzött. Ivett berakta a kazettát a videomagnóba, leült közvetlenül mellém, és elindította a szalagot. A szánk rögtön tátva maradt amint megláttuk mi folyik a képernyőn. Az tény, hogy volt köze a filmnek a franciához, legalább is ami a franciázást illeti biztos. A meglepetéstől eszünkbe se jutott, hogy ezt talán mégsem kéne megnézni, csak figyeltünk tovább. A tévében két gyönyörű szőke hajú szilikoncsoda nyalta-falta és ujjazta egymás punciját 69-es pózban. Én titokban sokszor képzelegtem ilyesmikről (főleg úgy, hogy Ivettet képzeltem magam mellé), de nem tudtam neki mi a véleménye a leszbikusságról. Ahogy felocsúdott, kimerevítette a képernyőt és felém fordult.
- Ne haragudj, nem tudtam, hogy mi van ezen a kazettán, apa hozta egyszer egy külföldi útjáról, de én még soha...
- Ugyan, nem történt semmi. Engem nem zavar az ilyesmi, inkább...
- Inkább? - csillant föl a szeme.
- Inkább csak felizgatott - mondtam kipirulva. Teljesen lázasnak éreztem magam.
- Oh, hát én azt hittem, te a fiúkat...mert tudod én a lányokat. Téged már azóta kívánlak, mióta elsőben megláttalak.
Na ez kész, gondoltam. A lány, akiért szinte bármire hajlandó vagyok épp most ajánlotta föl magát. Erre nem tehettem mást, odahajoltam az arcához, először csak az arcát puszilgatva, majd a szájához érve gyengéden benyomultam nyelveimmel az ajkai közé. Egy hosszú, de gyengéd csók után eltávolodtam tőle.
- Tudod, anyáék ma nem lesznek itthon, a bátyám pedig a haverjánál alszik. Nem szeretnél itt maradni éjszakára? - kérdezte reményteljesen.
- De, szíves örömest - mondtam széles vigyorral az arcomon.
Ivett kézen fogva behúzott a hálószobájába. Ahogy beértünk becsapta az ajtót, és vad szenvedéllyel nekem esett. Csókolt, ahol csak ért, majd mikor megtalálta a szám, hevesen feltérképezte minden fogamat a nyelvével. Közben cirógatta melleimet a pólón keresztül, a mellbimbóim már majdnem átszúrták a vékony anyagot a kényeztetés hatására. Az én ujjaim a kis nadrágtól nem zavartatva kúsztak a feneke vágatába és simogatták az édes kis félgömböket. Lassan araszolva eljutottunk az ágy széléhez. Ivett levette rólam a pólót és kigombolta a farmerem, de nem tolta le azonnal, helyette inkább ingerelte a puncimat a tangán keresztül, lágyan. A melltartómat kikapcsoltam és leeresztettem a vállamon, mire barátnőm meglátta a felszabaduló kis pöcköket, és gyorsan gondoskodott róla, hogy meg ne fázzanak, puszilgatta, nyaldosta őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2017. 03. 25. szombat 04:38
Jó lett,de tömörebben még jobb lett volna.
#11 listike 2014. 11. 29. szombat 12:36
Jó.
#10 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:26
ezért én erre 8p tudtam adni, de folytasd...
#9 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:25
a hossza lehetne 4-szer akkora, mint a jelenlegi hossz
#8 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:23
tetszik a szex menete is, azaz a testiség is
#7 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:22
jó lett maga a mű és a helyesírás is jó
#6 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:20
jó a leszbiség és imádom mikor két vagy több nő játszik szexuálisan egymással
#5 genius33 2013. 04. 20. szombat 13:45
Nagyon édeeees smile
#4 reindeer 2003. 10. 11. szombat 14:53
Köszi:)
#3 Karvel 2003. 10. 7. kedd 22:13
7 pont végre egy kis tini :))
#2 xy 27 2003. 10. 7. kedd 10:35
7 pont
#1 Törté-Net 2003. 10. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?