A+ A-

Kész átverés...

Egy forró, nyári délelőttön történt az egész, néhány évvel ezelőtt. Rólam annyit kell tudnotok, hogy 25 éves, kisportolt testalkatú, bár nem az a kimondott szépfiú típus vagyok. A több éves sport, a karate-edzések következtében eléggé szálkás termetem lett, ami ugyan nem minden lánynak jön be igazán, de hát ezt soha nem is vártam el. Soha nem voltam elragadtatva vagy megelégedve a testalkatommal, mindig találtam rajta valami kifogásolni, javítani valót. És éppen ezért is lehet az, hogy eléggé visszahúzódó voltam egész életemben, már ami a másik nemhez való közeledésemet illeti. Mindig önbizalomhiányom volt, valahányszor lányok, hölgyek társaságában mozogtam. De ez az eset segített kigyógyulnom a kóros önbizalomhiányból és a történtek után kezdtem helyes értékrendbe sorolni magam, valamint elismerni azt, hogy egy kis törekvéssel könnyen meghódíthatom az azelőtt még elérhetetlennek tűnő fullextrás csajok egyikét másikát is...Hogy kerek és érthető legyen a történet, az egészet az elején kell kezdenem.
Még a sorkatonai szolgálatom letöltése előtt a helyi dohánygyárban dolgoztam. Úgy vettek fel, mint karbantartó, gépszerelő gyakornokot, de valójában a munkám mindenre kiterjedt, amire csak a feletteseim és mestereim megbíztak. Így elég sok időt tudtam eltölteni a nyersanyag feldolgozó részlegében a gyárnak, ahol a munkaerő 90%-át nők képezték. Mivel fiatal voltam és mindenkor kész egy kis hülyéskedésre, viccelődésre ezért hamar megkedvelték a társaságomat különösen a fiatalabb nők, asszonyok, lányok. Annál is inkább, mert a többi férfi dolgozó állandóan bűzlött az alkoholtól, mivel a gyárban nagy népszerűségnek örvendett a káros dohánypor "lemosatására" használt jó, házi pálinka. Én azonban soha nem vittem túlzásba a kóstolgatást, egy-két kortytól többet soha nem fogyasztottam, így kikiáltottak a gyár tiszteletbeli antialkoholistájává. Szóval valószínű, hogy ez is közrejátszott abban, hogy a hölgyek nagyon megkedvelték a társaságom. Jól kijöttem valamennyiükkel, de volt közöttük két fiatal nő, akikkel különösen összemelegedtünk. Az egyiküket Évinek hívták, 26 éves volt akkor, családos, de a testén meg sem látszottak egy gyermek kihordásának visszamaradt jelei .Olyan feszes feneke volt, mint egy tizenévesnek és nem túl nagy, de formás, fiatalos mellei. Egyetlen gramm súlyfelesleg sem volt rajta, úgy nézett ki, mintha egész életében csak fittnessz edzésekre járt volna.
A barátnője pedig Gyöngyi, aki szintén velünk dolgozott, 32 éves volt, elvált nő, két gyermek anyukája. Rajta már inkább meglátszottak az anyaság jelei, de nem túlzottan. Kissé teltebb alkat volt, lágy idomokkal, szélesebb csípővel, de ugyanakkor azt nem lehetett rámondani, hogy kövér, mert arányosan telt volt mindenfelé. Nos, kettejükkel lógtam együtt a legtöbbet, velük töltöttem a cigarettaszünetek nagy részét is. Kettőjük közül Évi volt az, aki mindent bevállalt, nagykanállal falta az életet és aki megtetszett neki, azt igyekezett minden eszközzel megkapni magának. Velem is megpróbálkozott. Apró célzásokat tett, először csak rejtjelezve, majd egyre nyíltabban, hogy az értésemre juttassa azt, hogy nagyon kíván és meg szeretne kapni magának. De én abban az időben jöttem össze egy új barátnőmmel és mivel a szememben a párkapcsolat szent dolog, ezért elképzelhetetlennek tartottam, hogy megcsaljam őt akár csak egyszer is egy ilyen futó kaland kedvéért. Így, akkor nem lett semmi Évi erotikus fantáziálgatásaiból. Illetve ami engem illet, én nem váltottam valóra azokat
Később bevonultam katonának összevesztem az akkor még aktuális barátnőmmel, és a leszerelés után már nem mentem vissza a gyárba dolgozni. A lányokkal hosszú ideig nem találkoztam és valójában meg is feledkeztem már róluk, amikor is egyszer összefutottam Évivel a városban. Nagyon megörültünk egymásnak, de mivel mindketten nagyon siettünk, ezért nem sokat beszélgethettünk akkor, viszont másnapra meghívott az otthonába egy kávéra. Szívesen fogadtam el a meghívást és másnap délelőtt frissen borotválkozva, a legmenőbb cuccaimban ott álltam az ajtója előtt. Amikor beengedett, az ebédlőben ültetett le, kávét főzött és beszélgettünk. Jó volt ilyen hosszú idő után ismét elcsevegni vele. Láttam azt a szemében, hogy még mindig kíván, de nem mert még egyszer nyomulni rám, valószínű attól tartott, hogy újabb kosarat kaphat. Én azonban ekkor már szabad emberként éltem az életem. Amikor a családjáról kérdeztem azt mondta, hogy a kislány az óvodában van, a férje pedig valószínű, hogy dolgozik, de valószínűbb, hogy valahol éppen iszik. Elsírta magát és elmesélte, hogy a férjével nagyon megromlott a kapcsolatuk, sokat veszekedtek, mert mindig részegen járt haza késő esténként, ha egyáltalán hazajárt.
Elmondta, hogy annyira megromlott a házasságuk, hogy a férje már több hónapja nem ért hozzá, egyedül csak tenyérrel, amikor néha felpofozta. Annyira sírni kezdett, hogy ráborult a vállamra és ott zokogott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 29. péntek 17:43
Hazament az Éviférje és egy Magnum pisztojjal lelőte a feleségét és a férfit és a gyöngyitmeg magáévátette.
#3 listike 2014. 04. 29. kedd 19:24
Nagyon tetszett.
#2 A57L 2013. 12. 8. vasárnap 08:39
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2003. 10. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?