A+ A-

Nem kényszer, csak lehetőség...

Egy meleg nyári este történt, Niki buliján...
A partyt megelőzően vagy 2 órát készülődtem (tradicionális női szokás gyanánt...), eszméletlenül sexy és kihívó akartam lenni. Robival való mosolyszünetünk után, a mai estét szántam a békülésnek. El akartam csavarni a fejét, hisz mint tudjuk, a veszekedés után még jobb a sex, és tudtam, ezzel egy csapásra megoldhatok mindent. 11-re kellett volna értem jönnie, de meglepetésemre csak a haverja; Tomi várt a ház előtt. Ő Robi legjobb barátja, 8 éve ismerik egymást. Furcsa volt végignézni rajta. Mint mindig, most is megdobbant a szívem, testem megremegett. Kezdettől fogva megállapításra jutott, hogy jó pasi, méghozzá a szó legszorosabb értelmében. Már a legelején volt köztünk egy ösztönös vonzalom. Rövid barna haja felzselézve, kisfiús arcában meleg szemei csak úgy ragyogtak. A kedvenc parfümömmel fújta be magát, s mikor beültem mellé a kocsiba, rögtön végigmért.
- Látom, kicsípted magad Kicsi, várod a bulit? - kérdezte
- Nagyon. Emberemet hol hagytad?
- Jah, már mondani akartam, de valami elterelte a figyelmemet - kacsintott - ő majd később jön utánunk.
Arcán egy félmosoly jelent meg, majd beletaposott a gázba, s pillanatok alatt oda is értünk. Út közben, az autóban kézzel fogható volt közöttünk a vibráló feszültség... egyikünk sem szólalt meg, csupán szemeink találkoztak egy-egy pillanatig. Már rég nem láttam, túl elfoglaltak voltunk mostanság. Nem találtuk a szavakat, de Isten tudja miért, vártam egy olyan alkalmat, hogy ruháitól megszabadítva láthassam, s érezhessem magamban. A ház már telve volt, mire befutottunk. Ő elment megkeresni a haverokat, míg én találkoztam egy régi barátnőmmel... beszélgetni kezdtünk, de pillanatok múlva azon kaptam magam, már egyáltalán nem értem a szavait, s szemem csupán Tomit fürkészi a tömegben... Hamarosan meg is találtam. Egy szőke lánnyal beszélgetett, s tudomást sem vett a külvilágról. Ez kissé szíven szúrt, s bár nem értettem saját érzéseimet, de azt hiszem, hirtelen féltékenységtől vezérelve bementem táncolni. Barátnőmben már volt némi alkohol, elég kihívó táncra buzdított, s mivel bennem ellenállásba nem ütközött ez a kezdeményezése, hamarosan a buliban lévő srácok szemében mi kerültünk a középpontba... Nem törődtem a minket körbeálló fiúkkal, csupán eggyel, akire (mint ahogy azt reméltem) hamarosan sikerült ugyanolyan hatást gyakorolnom, mint a többiekre. Talán a DJ belelátott a gondolataimba, ugyanis egy lassú számot kezdett játszani, én pedig Tomi karjaiba omolhattam. Erősen átkarolt, s szorosan a testéhez húzott. Fülemhez hajolt, mély, férfias hangján belesúgta:
- Kívánlak!
Keze felfedezőútra indult a testemen, de én kapcsoltam, s kiszabadítottam magamat öleléséből; kimentem a konyhába. Erre innom kellett valamit. Ő utánam jött. Semmit sem mondott, csak leült, s nézett. Éreztem testemben a bizsergést, a vágyat az ő teste után, de tudtam, hogy megálljt kell parancsolnom. Szemeim könyörögve keresték tekintetét, de ő a testem pásztázta...
- Tudom, mi jár a fejedben, átérzem mit gondolsz. Nem kényszerítelek semmire, hiszen nem is tudnálak. Te döntesz. - Felállt, menni készült...
- Várj! - szóltam utána hirtelen. Megállt, hozzám lépett.
- Hm?
- Nem tudok dönteni. Robi sokat jelent nekem, de te... - A mondatom vége már nem hangzott el, ugyanis ajkai az ajkamra tapadtak, s belémfolytották a szót. Nyelve érzékien játszott nyelvemmel, keze mohón karolta át a derekamat. Forró csókunkat nem követték szavak. A csendben csupán a testünk beszélt. Megfogta a kezem, s felvitt magával az emeletre. Miközben ő bezárta az ajtót, én leültem az ágyra. Megállt az ajtóban, és nem mozdult. A csend már kezdett túl hosszúra nyúlni, nem értettem mire jó ez. De a csönd megtört.
- Izgató vagy, azt akarom, hogy az enyém legyél ma éjjel...
Én felálltam, ő elém lépett s ismét csókolni kezdett. Csupán annyira vadul, mint amennyire ez izgató, s olyan érzékien, amennyire ez lehetséges... Átkaroltam a nyakát, majd kezemet lejjebb engedve, a hátát kezdtem simogatni. Tomi is ezt tette velem, a fenekemet kényeztette, majd finoman az ágy felé tolt. Férfias kezével megfogta a derekam, és lassan ledöntött az ágyra. Fölém hajolt, és mélyen a szemembe nézett. Soha nem felejtem el a tekintetét. Határtalan nyugodtságot tükrözött, az én, kissé zavarodott lelkivilágomhoz képest. Elkezdett simogatni, úgy, hogy ujjai szinte alig értek hozzám, gyengéd volt. Belebizsergett mindenem. Magamhoz húztam és a fülébe súgtam:
- Akarlak! - Keze vetkőztetni kezdett... először a sexy top, majd a farmer került le rólam, folyamatosan fogytak a ruhadarabok. Csókolta a nyakam, a fülemen játszott nyelve, halkan, kéjesen belenyögött. Felforrt a testem, s mint a hűs nyári zápor a forróságot, úgy ért a nyelvének érintése. Elindult lefelé, végig a nyakamon, majd a melleimen volt a sor. Kezébe fogta, finoman simogatta, majd ajkaival is megérintette. Nyelve izgatóan siklott rajtuk. Aztán még lejjebb...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.45 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 29. péntek 17:54
A Robi belépett a szobába és lekúrvászta a nőjét és rájukcsukta az ajtót.
#5 listike 2014. 11. 2. vasárnap 14:37
Jó.
#4 v-ir-a 2012. 03. 4. vasárnap 20:16
elég sablonos...
#3 mûvészúr 2003. 09. 30. kedd 10:15
A folytatás? "Vadmacskák"-at írtál és csak egyedül vagy?
#2 PER 2003. 09. 29. hétfő 17:48
Elég gyengus...

1: A kedvenc parfümömmel fújta be magát - női parfümmel?
2: megöletem - jóh hogy nem megöletted:)))

#1 Törté-Net 2003. 09. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?