A+ A-

Csöndes délután

Imádok forró vízzel teli kádban üldögélni. Lazán, hagyom, hogy a mozgó víztömeg magával lendítsen és elmerülök a gondolataimban is. Lassan simogatom az alkarom, a mellem, imádom a mellemen a szőrt borzolni, és imádom ha Te borzolod. Átfogom csípőm, bizsergés fut végig felsőtestemen, forró vízzel súrolom az alhasam. Kezem nem áll meg, lennebb csúszik... Felpattan az ajtó, és én riadtan összerándulok, rajtakaptál. :-)
Megkérdezed, mellém bújhatsz-e, boldogan fordulok hasra, kicsit még játszom Veled. A hátamat cirógatod, feladatod, hogy rávegyél, hogy helyet adjak neked is a vízben. Játékos kezeid el-elkalandoznak, rátévednek combomra, végigsimítasz... Melegség önt el, akarom, hogy tovább simogass... Ujjaid cirógatnak, igen, keresik az utat. Imádom, ahogyan végigsimítasz fenekemen. Imádom, ahogyan belemarkolsz, imádom, ahogyan beleharapsz. Elterülő lábaim közt pont annyi hely van, ahová beülsz, lábaid combomra helyezed. Leveted nedves trikód, kis bugyikád én húzom le, kezem végigfut combomon, de te szelíden eltolod.
Nem bírom levenni szemeim gyönyörű melleidről, te tenyeredbe fogod ajkam és felemeled, szemembe akarsz nézni. Azt suttogod, hogy megállt az idő, meg akartad állítani és meg is fog. Kezeid mellemre viszem, belemarkolsz, majd kezed lecsúszik derekamra. Én combodat simítok végig, de türelmetlen vagyok, ujjaim keresik a combodon helyük. Odaérek, végigsimítok, összerándulsz, én átölelem derekad. Melled hozzám ér, egyik kezemmel simogatom, a te kezed becsúszik combom közé, markodba fogod ágaskodómat, finoman.
Melleid puszilgatom, fejed hátraveted, akarsz, én érzem, kezed szorításából nem menekülök. Eltolsz magadtól, hanyatt döntesz, követelőzően fenekedre teszed kezeim (imádom a feneked simogatni!), végigszántasz melleimen, alhasamon, és két kézzel megragadod, majd simogatni kezded. Kezeim melleid simogatják, puha, selymes, ágaskodóak. Megpuszilod hasam, és lennebb, lennebb, majd elönt a meleg, ajkaiddal ráborulsz. Hirtelen elborul látásom, hátradőlök a meleg vízben és lebegek. Egyik kezemmel hajadat simogatom, kócosan hullik előre, felnézel, látni akarod arcomon a gyönyört. Sóhajtok, és derekam emelgetem, ritmust próbálok diktálni, de te érzel, és kezeiddel alhasam simogatod, majd mellbimbóim körül körözöl. Nyelveddel körözöl makkom körül, puha szájprémed rátapad, átfogja péniszem és vadítóan ingerel, bizsergések hullámai öntenek el. Egyre jobban növeled a ritmust, óvatosan próbálom a fejed simogatni, lazítani, de arcomra nézel, akarod már érezni, akarsz már látni, ahogyan egész testem remeg, én még próbálok menekülni, de te még jobban rám tapadsz, aztán derekam megfeszül és érzem, hogy elönt a forróság,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 14. péntek 09:01
Gyenge.
#2 papi 2013. 08. 22. csütörtök 10:58
Nem nagy durranás.
#1 Törté-Net 2003. 09. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?