A+ A-

Éva, Pali, és Ica

Éva már hónapok óta nem volt férfival, és ez egyre elviselhetetlenebbé vált számára. Az utóbbi idoben egyre gyakrabban voltak vadabbnál vadabb erotikus álmai, és sokszor arra ébred, hogy csurom víz körülötte az ágynemu, és vadul szorongatja a lábai között a takaróját. Már teljesen rendszeressé váltak a maszturbálásai, olyankor sikerül is kielégítenie magát, de ez csak átmeneti megnyugvást jelentett számára, és tudta, hogy csak egy férfival tudna igazán nagyot élvezni.
Amióta a férje elment, nem tudott újabb kapcsolatot teremteni. Ennek persze az az elsodleges oka - amit magának sem vallott be igazán - , hogy igenis nagyon megviselte a dolog. Ezért vállalt egyre több és több munkát, míg aztán úgy elhatalmasodtak a feje fölött a teendok, hogy már szinte csak aludni jár haza. Aztán egyszer, mikor épp ebédidejét töltötte egy, az irodájához közeli étteremben, valaki ráköszönt. Pali volt az, egy gyermekkori ismerose, valaha szomszédok voltak, még iskoláskorukban. Már évek óta nem találkoztak. Meghívta az asztalához, és ebéd közben elbeszélgettek. Kiderült, hogy Pali még mindig ott lakik abban a gyermekkori házban, mert a szülei nemrég meghaltak, így rá maradt a lakás. Pali üzletember lett, és még notlen. Mint mondta, annyit utazik, hogy egyszeruen nincs ideje ismerkedni sem, nemhogy megnosülni. Éva is elmondta, hogy mi történt vele az utóbbi idoben, és miután rájöttek, hogy mennyire egyforma az életük, megbeszélték, hogy hétvégén találkoznak, és sétálnak, beszélgetnek egyett. Mindkettejükre ráfér egy kis kikapcsolódás.
De a találkozásuk hamarabb történt meg, mint gondolták volna, és egész másképpen zajlott le, mint ahogy eltervezték. Már órák óta üres volt az iroda, csak egy asztalnál égett a lámpa. Éva - szokásához híven - ismét sokáig dolgozott. Nyolc óra felé járt az ido, amikor végre úgy döntött, hogy most már hazamegy. Kiérve az épületbol, megcsapta a friss, kellemesen langyos tavaszi levego, és úgy döntött, hogy még nem megy haza, inkább sétál egyet, kiszellozteti a fejét. Sokáig bolyongott az utcákon gondolataiba merülve, észre sem vette, hogy merre viszi a lába. Egyszer csak megtorpant. A túloldalon felfigyelt egy házra. Az volt az a ház, ahol együtt gyerekeskedtek Palival. Ekkor eszébe jutott a férfival való találkozása, és arra gondolt, ha már itt van, felugrik és megnézi, hátha épp itthon van.
Pali fáradtan ért haza egy vidéki útjáról. Beesett a lakásba, lerúgta magáról a ruhákat, felbontott egy sört, és vizet engedett a kádba. Ösztönös mozdulatta kapcsolta be a tv - t, nem is igen figyelt oda arra, hogy éppen mit adnak. Lehajtotta a sörét, aztán beült a fürdovizébe. Az illatos, meleg víz szinte elbódította, talán kicsit el is szenderült. Mikor kissé magához tért, ösztönös mozdulattal nyúlt a fürdoszivacs után és kezde dörgölni a testét. A puha szivacs jólesoen borzongatta a borét, egyszer csak azon kapta magát,hogy a nemi szervét simogatja vele,és ez a dolog kifejezetten jólesett neki. Mire észbekapott, szerszáma már jókorára nott. Ekkor bedobta a szivacsot a csapba, felállt, és törölközni kezdett. Erekciója azonban csak nem akart szunni. Az utóbbi idoben annyira el volt foglalva, hogy már nagyon elhatalmasodott rajta a noéhség. Úgy döntött, most nem fog ellenállni a kísértésnek, és - jobb híján - magához nyúl. Meztelenül ment be a nappaliba, berakott egy pornó - kazettát a videoba és elindította. Nem volt állandó szokása a maszturbálás, általában csak akkor fordult ehhez a megoldáshoz, ha már nem bírta tovább.Most azonban már attól a gondolattól is, hogy mit fog most csinálni, egyre merevebben szökkent elore a dákója. A filmen épp egy no lehelt - szó szerint - életet egy fekete férfi nemi szervébe. Pali mindig is rajongott a franciás szexért, ez a látvány most is rendesen felizgatta. Leült egy fotelbe a tévé elé, és elmerült a látványban. Észre sem vette, hogy mikor kezdte simogatni a dákóját, a filmre koncentrált.
Éva odaért Pali lakásának ajtajához, és bátortalanul nyomta meg a csengot. De nem muködött. Ekkor halkan kopogni kezdett. Mivel nem jött válasz, megpróbált bekukucskálni a kulcslyukon, és látta, hogy az egyik szobából fény szivárog ki. Valami hangokat is hallani vélt, biztosan a tévé szól, gondolta. Még egyszer kopogott - ezúttal erosebben - , majd reflexszeruen lenyomta a kilicset - az ajtó nyitva volt. Bátortalanul lépett beljebb, halkan szólítva a férfit. Ekkor már tisztábban hallotta a hangokat, és ebben a pillanatban fel is fogta, hogy milyen hangok ezek. Már fordult is volna vissza, hogy elmegy, amikor a félig nyitott szobaajtóra esett a tekintete. A látványtól, ami elétárult, egy pillanatra földbe gyökerezett a lába. Pali a fotelben ült, vagy inkább félig feküdt, és elmélyülten maszturbált. Éva tisztán látta, ahogy a férfi jobb keze lassú, de eroteljes mozdulatokkal maszírozza a mereven álló dákót, bal kézzel pedig a herezacskóját simogatja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 berher 2018. 02. 16. péntek 07:16
Jó kis történet, de legyen sorozat!
#9 Andreas6 2017. 06. 27. kedd 13:52
PS: Így jár, aki nem ellenőrzi, hogy mit írt le.
#8 feherfabia 2016. 05. 26. csütörtök 07:15
Nagyon jò!
#7 A57L 2016. 05. 26. csütörtök 05:13
Élvezetes olvasmány,szuper munka.
#6 listike 2014. 04. 14. hétfő 19:23
Nagyon jó.
#5 papi 2014. 02. 4. kedd 23:34
Nem rossz
#4 genius33 2012. 11. 29. csütörtök 07:07
Zsíííííír nyes
#3 tave 2002. 06. 21. péntek 10:17
Király...
#2 PS 2002. 04. 17. szerda 17:57
"simogatva az egyre nedvesedo csiklóit." Valahol lemaradtam... Nem csak 1 (egy) van Nekik?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?