A+ A-

Gyönyörbe avatás

Tizenöt éve történt, mégis nagyon gyakran eszembe jut, és úgy érzem, minden percére pontosan emlékszem annak a csodálatos januári délutánnak. 21 éves voltam, Ő 19 és már öt éve jártunk együtt, dúlt a szerelem. Évek óta készültünk az első alkalomra, hosszú idő óta őrjítő vágyat keltő pettingelésekkel vezettük le vágyainkat, és az a hóeséses, csodaszép délután az egyetemi kollégium szobájában épp alkalmasnak adódott, hogy végre teljesen egymáséi lehessünk.
Én - bevallottan pornólapokból szerezve "tudásom" javát - felkészültebb voltam, de ugyanolyan kipirultan, izgatottan öleltem, simogattam szerelmem testét, segítettem le pólóját, nadrágját, bontottam ki melltartója csatját, mint ahogy Ő segítette le farmeromat, húzta át fejemen ingemet. Azután ott térdeltünk egymással szemben a nagy ágyon, s valami ősi ösztönnel indultak el kezeink egymás testét simogatva, ajkaink egybeforrtak, majd a nyelvek mohó-bohó játékával tüzeltük egymást egyre tovább.
Finom erőszakkal az ágyra döntöttem, s mellé kuporodva, kezeimmel bejártam teste minden zegzugát, miközben gyönyörködtem ágaskodó mellbimbóinak, s puncusa aranyló szőrszálainak, egyre jobban kinyíló-táguló nagyajkainak látványában. Apró csókokkal indultam gyönyörű homlokától, a füle tövén át a nyakán le egészen a melléig, melyet egyre szaporább légzéssel, apró sóhajokkal nyugtázott. Mellbimbóit ajkaim közé véve, megnedvesítve, nyelvem hegyének puha körzésével izgattam, miközben kezeimmel gyengéden masszíroztam fantasztikus halmait. Folytattam kalandozásomat, lefelé haladva feszes, lapos hasán, majd elkerülve a leginkább vágyott pontot, ágyéka mellett, a két combját belülről csókolgattam, finoman harapdáltam. Ekkor éreztem, hogy kicsi keze akkor már igencsak keményre duzzadt szerszámomra tapad, megmarkolja azt, s lassú, de határozott mozdulatokkal le-föl húzogatja a bőrt rajta. Éreztem, tudtam, elvesztem, ha így folytatjuk, az első alkalommal ez túl sok nekem, nem bírom megállni, hogy el ne élvezzek pillanatokon belül. Mondtam is neki, mire Ő azt válaszolta, hogy nem baj, akkor legalább utána tovább tudok vele foglalkozni. Hmm..., gondoltam, azért a lányok is utána néznek a dolgoknak egy ilyen nagy esemény előtt.:) Így tehát akként alakult a dolog, hogy én fordultam hanyatt, s Ő kezdett igen kellemes tevékenységbe, mely abból állt, hogy apró csókokkal halmozta el farkamat, s lassú, de határozott mozdulatokkal húzogatta kezét a szerszámomon. Közben ajkait is egyre inkább bevetette, s végül kéjlécem jelentős része eltűnt csodásan meleg, puha és nedves ajkai között.
Aztán hirtelen megállt parancsoltam magamnak, hiszen én addig is, akkor is azt tekintettem igazi örömömnek, ha kedvesem gyönyörét láthattam, s ezen a délutánon is elsősorban számára akartam felejthetetlen élményt varázsolni. Eltoltam hát magamtól szerelmemet, s ismét ajkaimmal, nyelvemmel indultam útnak csodálatos testén, de most már határozottan közelítve, végül elérve teljesen kinyílott, az izgalom nedveitől csillogó punciját is. Először nagyon lassú, gyengéd nyalintásokkal készítettem föl az érzékeny részt, majd miután határozottan jelezte, hogy nagyon is akarja a folytatást, nyelvem hegyével emelgettem megduzzadt csiklóját,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 26. hétfő 09:23
Szép romantikus. Kár,hogy vége lett a kapcsolatnak.
#4 listike 2013. 12. 13. péntek 17:06
Nagyon szép.
#3 papi 2013. 10. 17. csütörtök 09:19
Egész jó
#2 v-ir-a 2013. 02. 20. szerda 21:41
érdekes, hogy pont az együttlétük után szakadt meg a kapcsolat..amúgy a leírás jó volt
#1 Törté-Net 2003. 09. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?