A+ A-

Egy éjszakás szerelem

Már majdnem két hónapja nem voltam pasival. Ez úgy önmagában megesik sok mindenkivel, ha szingli, főleg akkor, ha 25 éves egy nő, de nekem már nagyon hiányzott egy jó kis szex. Nem a romantika kellett már, mert annál már jobban kívántam a dolgot, inkább a szex, hogy minél jobban, és minél hamarabb elkapjon egy pasi. Elhatároztam hát, hogy hétvégén elmegyek szórakozni, és bepasizok, ha törik, ha szakad.
Péntek délután már nagyon izgatott voltam, amikor hazaértem a munkából, pedig csöppet sem volt biztos, hogy találok valakit, akivel együtt lehetek. Készülődtem, hogy beülök valami puccod kis helyre, és felhívom magamra a figyelmet, ha meg nem sikerül, akkor elmegyek egy táncos helyre. Felvettem kedvenc fehérneműmet (ami egy fehér csipkés tanga, és a hozzá való melltartó volt), és hosszasan válogattam a topok és szteccsnadrágok között. Végül egy fehér áttetsző nadrágra esett a választásom, ami áttetsző, és sejteni engedte az amúgy formás fenekemet, és egy szűk, simulós topot vettem fel.
Irány tehát először valami étterem féleség, hátha ott akadok éjszakám pasijára. Kint kellemes nyár esti idő van, a nap éppen lemenőben. Odaérek az étterembe, és elhelyezkedem úgy, hogy a bejáratot lássam, kik jönnek-mennek. De sajnos két órán keresztül nem történik semmi, így inkább a diszkó felé veszem az irányt. Ez egy olyan hely, ahol nem csak a fiatalság szokott lenni, pont olyan nekem való, pasizós hely. A bejáratnál a biztonsági őr végignéz rajtam, mivel egyedül jöttem, de nem csinál semmi problémát. Bent még nem sokan vannak, majd egy óra múlva, éjfél körül lesz nagy tömeg, de addig is felmérem a kínálatot. Nincs sok egyedülálló srác, de egy asztalnál találok egy társaságot, akik öten vannak, és kizárólag srácok. Velem egyidősek lehetnek. Odamegyek a pulthoz, és kérek egy koktélt, majd az egyik bárszéken elkezdem "szopogatni". Viszonylag hamar elfogy, így kérem is a másikat. Közben már kezd megtelni a táncparkett is, így mire elfogyasztom második italomat is, már elég sokan ropják. Leszállok a székemről, és érzem, hogy egy picit a fejembe szállt az alkohol. Na nem túlzottan, csak annyira, hogy mosolygósabbra veszem a figurát, és nagyon jó kedvem van. Elkezdek táncolni, és közben mustrálgatok, hogy hol van az a pasi, aki ma éjszaka kielégít. Nem sokat kell várnom, meg is jelenik két srác. Egy fél fejjel magasabbak nálam, és egész jól néznek ki. Odatáncolok melléjük, és így ropjuk két-három számon keresztül, majd felcsendül egy lassú. Az egyik srác rám néz, én meg szó nélkül átkarolom a nyakát, és elkezdünk lassúzni. Beszélgetünk, hogy ki kicsoda, mit csinál, stb. Érzem, hogy egy picit jobban magához ölel, és elkezdi simogatni a hátamat. Nagyon jól esik, és én is jobban hozzásimulok, a mellkasához nyomom finoman a melleimet. A hátam simogatása közben letéved az egyik keze a fenekemre is, de nincs erőm ellenkezni, annyira jól esik a kedvessége. De mire belejönnénk, addigra vége a lassú zenéknek, és kezdődik az ütemes zene ismét. Egy köszönömöt még ki tudok préselni magamból, és kapok tőle egy puszit. Táncolunk, de most már nem olyan meghitten, de a barátja nem jön vissza hozzánk, mintha eltűnt volna.
Nem is baj, hogy "kettesben" vagyunk, jobban tudok udvaroltatni. Pici tánc után az az ötlete támad, hogy menjünk el sétálni. Nem vagyok ellene, mert már nagyon ki vagyok éhezve, és nagyon szeretném, ha folytatná a tánc közben elkezdett simogatást. Kiérünk a diszkóból, megyünk két sarkot, majd megfogja a kezem, szembe fordít magával, és egy hosszú csókkal teljesen levesz a lábamról. Csókolózás közben megint a hátamat simogatja az egyik kezével, és a másikkal most már egyértelműen elkezdi a fenekemet simogatni. Majd kiugrom a bőrömből, annyira kívánom már, én is elkezdem simogatni a hátát, és a melleimet valósággal odapasszírozom hozzá.
-Nagyon kívánatos vagy - súgja a fülembe. - Nincs kedved nálam folytatni?
-De nagyon szeretném - adtam meg magam.
-Itt lakom nem messze, egyedül élek, nem zavarhat meg senki.
-Akkor induljunk! - mondtam türelmetlenül.
Kissé elcsodálkoztam magamon, hogy miért tud ennyire erőt venni rajtam a szexuális ösztön, de nem is akartam ellene tenni semmit. Pár perc gyaloglás után bementünk egy kapualjba, és a második emeleten elővette a kulcsait, majd bementünk az ajtón. Alig bírtam kivárni, hogy az ajtó becsukódjon, már hámoztam is le róla az inget, aztán a nadrágját, de ő is levette a topomat, majd a nadrágomat. Ott csókolóztunk fehérneműben, majd kikapcsolta melltartómat, és elkezdte simogatni a melleimet. Majd bevitt a szobába, és az ágy előtt megállított, szemben az ággyal, ő meg a hátam mögé állt. Elkezdte a nyakamat csókolgatni, a kezei meg egyfolytában a melleimet markolászták. Már nagyon forró volt a puncim, szinte égett, annyira kívántam, és a fenekemet kissé kidugva elkezdtem picit fel és le mozgatni. Éreztem, hogy férfiassága már elég kemény, és azt is, hogy egy kicsit nagyobb az átlagnál.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sztbali 2012. 09. 24. hétfő 16:47
Viszonylag jó. Egy 8-as.
#5 v-ir-a 2012. 08. 23. csütörtök 22:18
nagyon jó kis sztori, lehet picit már megereszkedett ez a mell, de még feszességéből alig vesztett smile
#4 lupuss 2003. 08. 21. csütörtök 11:09
azért ezzel ellenkeznék...logó, lecsüngő...ezek még egy négykézlábas szituáció esetén, sem feltételnül egy feszes mellre utalnak..Ha feszes a melled a partnernek, akkor az nem lóóóóg...maximum lefelé gravitál..de kérjük meg a kedves olvasótársakat, hogy írják meg véleményüket..
A válaszolók között értékes egy PAX tollat, és FÜles előfizetést sorsolunk ki...
#3 Privato 2003. 08. 15. péntek 20:23
Védelmembe venném az írót, ugyanis a lelógó jezőt ha jól emlékszem ott írja amikor épp négykézláb van. Na most ebben a pózban, akinek nem csak szúnyogcsípése van, az bizony lóg.:)
#2 lupuss 2003. 08. 15. péntek 12:48
Kedves Szilvi(?)! csak eyg apró javaslat...Szerencsés lenne még a történet írás elött eldönteni, hogy a szereplő melle most akkor "isteni" vagy "lelógó" ? A kettő együtt...hmm..végül is lehet, csak akkor neked vannak furcsa meglátásaid az isteniről..amúgy kezdésnek nem rossz:))
#1 Törté-Net 2003. 08. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?