Oh, Angelina!

Szavazás átlaga: 7.59 pont (141 szavazat)
Megjelenés: 2003. augusztus 4.
Hossz: 13 876 karakter
Elolvasva: 22 213 alkalommal
Jolie az életéért futott. Angelina Jolie olyan gyorsan rohant, amilyen gyorsan csak bírt. Nagy mellei fel-le rázkódtak fehér gyapjúpólója alatt.
– AAAHhhhhhhhhh! – sikoltotta, ahogy valami a lábába nyilallt. Megállt és lihegett, a kezeivel a térdére támaszkodott.
– Álljunk le! – kiáltotta a rendező. – Jól vagy, Ang? – kérdezte a színésznőtől.
Jolie ránézett:
– Azt hiszem, már megint megrándult a lábam.
– Oké, holnap folytatjuk. Menj a lakókocsidba, majd beküldöm megint a masszőrt – mondta a férfi.

Angelina fáradtan ment el a forgatás helyszínéről, és a lakókocsija felé indult. Törülközőt szorongatott a kezében, és egy üveg vizből kortyolt nagyokat buja, telt ajkaival.
Kinyitotta az ajtót, és egy fekete férfit pillantott meg a lakókocsija közepén, fehér nadrág és ugyancsak fehér póló volt rajta, éles ellentétben a bőre színével.
– Ó, James – mondta Angelina. – Már megint meghúzódott.
– Tudom – válaszolta a flrfi, miközben előkészítette az asztalt.
A színésznő úgy érezte, ez a rohanás a Tomb Raider-film miatt egyszer még megöli. Még az izzadságot sem törölte le az arcáról, a haja még mindig lófarokban csüngött, miközben az asztalra hasalt és James csodálatos kezére várt.
James nagy keze dolgozni kezdett, a tenyerei köröket írtak le a sérült lábon.
– Mostmár sokkal jobb... – mondta Angelina, ahogy a masszőr egyre feljebb haladt, s már majdnem a fenekénél járt, ami büszkén meredt az ég felé.

– Szóval, mit csináltál a hétvégén? – kérdezte Jolie. – Történt valami érdekes?
James félénk srác volt, nemrég végzett a középiskolában, és Angelina szeretett játszadozni a fiatal, szerény fiúval, aki valami ördögien jóképű volt. Ha nem lett volna férjnél, még ki is kezdett volna vele, annak ellenére, hogy úgy igazából sohasem érdekelték a fekete férfiak.
– Nos, igazából... Elmentem egy klubba – mondta James.
Angelina felemelte a fejét, és a masszőrre nézett.
– Jó neked, végre kiszabadulhattál innen. Remélem, szerencséd volt – mondta nevetve.
– Majdnem – mondta James félénken, lehajtott fejjel.
Angelina meghallotta, és felült az asztalon. James-re nézett, aki olyan közel állt hozzá, mintha csak a fia lett volna, és úgy mondta:
– Halljuk. Tudni akarom, mi történt.
– Nem is történt semmi, csak vicceltem. Most fordulj szépen hasra, hogy folytathassam – mondta James.
Angelina feltérdelt. Így már majdnem olyan magas volt, mint James.
– Tudtam, hogy ezt fogod mondani. Na, ki vele, mi történt?
James majdnem elpirult, ezúttal tényleg gyereknek érezte magát. Aztán elkezdte mesélni:
– Hát, a barátaim rángattak el abba a klubba, aztán odajött az a spicces kiscsaj, hogy táncoljunk. Nagyon aranyos volt, úgyhogy bementünk a terem közepére, és táncoltunk. Valósággal körülrajongott, aztán azt mondta, hogy "vigyél a kocsimhoz. " Így hát kimentünk a klubból a Ferrarijához.
Angelina már ült az asztalon, és rövis kis nadrágjában nedvességet érzett, de az nem az izzadságtól volt.
– Folytasd... – mondta türelmetlenül, kíváncsi volt a történet folytatására.
– Hát, ott voltunk a a prakolóban, nem volt ott senki más. Kigombolta az ingemet, és aztán az egyik dolog jött a másik után...
Angelina elkeseredett, hogy James be akarja fejezni a sztorit.
– Nem, nem, több részletet akarok. Halljuk, ott csináltátok, a garázsban?
– Tulajdonképpen nem tudtuk... – mondta James félénken.
– Valaki bejött, és rajtakapott titeket? Hát ez gáz.
– Nem, nem egészen – vallotta be James.
– Akkor? – mostmár Jolie halálosan kíváncsi volt.
– Nem tudtam megdugni – mondta James szomorúan.
– Ó, James, igazán sajnálom. Nem is törődj, vele, ez Billy-Bob-bal is sokszor megtörténik. A legtöbb férvivel megtörtént már.
James hangja majdnem teljesen elhalkult.

– Hát, tulajdonképpen, Ang, nem... nem fért be.
– NEM FÉRT BE? – kérdezte a nő hitetlenkedve.
– A csaj azt mondta, túl nagy. Sírt, és kidobott.

Angelina meglepődött. A szemei ODApillantottak, és észrevett egy jókora rudat James nadrágjában. Nem akart mondani a fiúnak semmit. De ki akarta használni nőiességét, hogy kiderítse, vajon James hazudik-e. Ott, az asztalon ülve felemelte az egyik lábát a vállához. A csizmáját az asztalra tette, a fejét a térdére támasztotta, úgy nézett a fiúra.
– Sajnálom, hogy ezt hallom. Biztos nem is akarta. Nem lehetsz akkora, hogy ne férjen be.
James alig hallotta, amit a nő mond. Mélyen a színésznő szemébe nézett, és úgy érezte, lenn, a nadrágjában megmozdul valami. A farka nőni kezdett, egyre hosszabb és vastagabb lett. A makk lecsúszott, a rövidnadrág vége alá. Angelina leengedte a lábát meglepetésében, mikor meglátta a fiú kígyóját kibújni a nadrág alól.
– Óóóóóó isteneeeeeeeeeeeeeem... – mondta a nő halkan, miközben a pénisz tovább nőtt. Angelina mellbimbói megkeményedtek a póló alatt James növekvő férfiassága láttán.
– Hát ez nem is férhetett be... – sóhajtotta Jolie.
James észrevette, hogy mi történik, lenyúlt, hogy eltakarja növekvő erekcióját, és magyarázkodni kezdett. Angelina felugrott és megragadta, keze a fiúéra csúszott, arra, amelyikben a farka volt.
– Semmi baj, James. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztalak, de ellenőrizni akartam, hogy őszinte voltál-e. Csak látni akartam.
– Tényleg? – kérdezte James, és a színésznő szemébe nézett.
– Igen, James. Egyszerűen hihetetlen... – mondta a nő, és megszorította a srác kezét, amiben még mindig ott állt a rúdja. – ... szerszámod van – fejezte be. Aztán elengedte, amit James rejtegetett.
– Megnézhetem? – suttogta. James-et megbabonázták a telt ajkak, amik ezeket a szavakat suttogták. Nem tudott megszólalni. Egyszerűen csak felállt, miközben Angelina nekilátott, hogy levegye róla a nadrágot, és a boxert. Kibontott egy félig kemény néger FASZT. Angelina a fiúra nézett, és mosolygott. – A francba – mondta Angelina, nevetve, mikor hátrahúzta a makkról a bőrt.
A színésznő letérdelt, és munkához látott a makkon. James annyira megkeményedett a vastag ajkak láttán, amint éppen a farkát igyekeztek betakarni, hogy akár mogyorót is lehetett volna törni rajta. A nő felnézett rá:
– Látod, James, neked egy igazi nőre van szükséged, hogy gondoskodjon erről a... – s ezzel a szájába vette a dákót, s egy pukkanó hanggal újra kiengedte – ... faszról – fejezte be.

Olyan nagy volt, és lágy. Angelina szerette. Megfordította a fiút, a szájával a rúdon, és a masszázsasztalnak szorította. A fiú illata az orrába csapott, ahogy az levette magáról a polóját. A nő fel-le mozgatta a fejét, úgy szopott. Hosszú, Lara Croft-lófarka újra meg újra a padlóhoz ért.
– Hmmmm, mit csináljak, hogy jó kemény legyen? – kérdezte Angelina, és felállt. Megint a dákóhoz ért, és az elkezdett keményedni.
– Angel...
Jolie az egyik ujját a fiú szájára tette, hogy elhallgattassa. Hátralökte a vállainál fogva, s a srác a könyökével támasztotta meg magát az asztalon. A nő hátralépett, és kigombolta a szoknyáját.
– Ugye, ezt mindig is látni akartad? – kérdezte, és James egyszerűen csak bólintott.
A nő leengedte a szoknyáját, de kis gondot okozott, hogy átengedje a csizmáján, de nem akarta azzal tölteni az időt, hogy a csizmáját is levegye. Azután lassan levette magáról a fehér alsóneműit, előbukkant húsos combja és telt ajkú puncija. Kissé megemelte a csípőjét, hogy egyszemélyes közönségének jobb kilátást biztosíthasson. A fiú farka a levegőbe emelkedett, és Angelina felemelte fehér polóját is, levette, és felbukkantak nagy mellei. Tejszerűen fehérek voltak, barna bimbókkal.

Lassan odament James-hez, és letérdelt. Nagy melleit összeszorította a jókora farok körül. James hátrhajtotta a fejét, akárcsak Angelina.
A két ember önfeledten élvezte egymás forróságát. A nő mellei nagyon lágyak és teltek voltak. Iszonyatosan jó érzés volt, ahogy körbefogták a fiú dákóját. Angelina mellei szinte már tűzben égtek, ahogy a kemény húsdarab ott lüktetett köztük. Lhajolt, és megnyalta a barna szerszám végét.

Aztán felemelte a fejét, és felszólította James-et, hogy feküdjön fel az asztalra. Miközben felálltak, a dákó a fiú hasának csapódott. Angelina fellépett csizmástól az asztalra, James izmos testét kétoldalt közrefogva.
– Látod, James, a nagylányok tudják, hogy kell ezt használni.
James Angelinára nézett, aki éppen rácsusszant kőkemény farkára. A csöpögő punci valósággal körbefolyta a dákót. A nő fel-le mozgott, egyre gyorsabban, saját nedveivel tette csúszóssá, közben hátranyúlt, hogy biztosan jó irányban álljon a szerszám.
A színésznőt majdnem szétszakította a fasz, a feje a fiú mellkasára omlott, mikor úgy igazából átérezte a hímvessző hosszát és vatagságát. Belemarkolt a fiú vállába a hosszú ujjaival, leszorította az asztalra, miközben fel-le lovagolta a rúdját. James csak nyögni tudott:
– Oh, Angelina, Ms. Jolie!
Angelinának tetszett, hogy ő taníthatja ezt a tehetséges diákot. Abbahagyta a mozgást, mire James ijedten nyitotta ki a szemét. A nő ott rángatózott és remegett fölötte, szélesre tárt karokkal és lábakkal. Az izzadság lecsöpögött az arcáról, egyenesen a fiúra. A dákó még mindig Angelinában maradt, de ezúttal megfordultak, Angelina a srác alá került. A fiú hátracsúszott, és a padlóra lépett. Az asztal éppen megfelelő magasságú volt, a színésznőt maga elé fektette, egyenesen felhúzta masszív farkára.
– Oh, úgy látom, tanultál valamit... – lihegett Angelina.
– Ó, igen! – válaszolta a fiú, miközben megcsókolta, s elkezdett benyomulni a farkával.
– Jaj, istenem, olyan nagy! – mondta a nő, és felemelte az egyik lábát a levegőbe, hogy könnyebben alkalmazkodjon ehhez a kőkemény férfihez. James csak bólintott, és egyre nagyobb és nagyobb erővel hatolt Angelinába. A fiú gyors ritmusa újabb orgazmusba kergette a gyönyörű színésznőt, a szemeit szorosan összeszorította.
– Oooohhhhh bassz! – sikoltotta, ahogy a gyönyör hullámai elöntötték a testét. A fiú párnákként markolt a nő melleibe, annál fogva húzta a farkára Angelina testét ellensúlyozva, hogy Angelina a lábaival eltolni próbálta.
James tovább kapaszkodott a színésznő melleibe, aki csak nyögött:
– Igen igen igen igen igen igen oh, James, bassz szét végre!
A fiú egy utolsót lökött, és máris telepumpálta a nőt forró magjával. Kihúzta a farkát, és hátraesett a fenekére, Angelina mellé. A dákójából még mindig spriccelt az anyag, ezúttal a lábára. Mindketten kimerülten lihegtek hanyattfekve egymás mellett az asztalon. A masszőr izmos mellkasa és a színésznő hatalmas mellei egymás mellett mozogtak fel-le.

– Oooohh wwwwooowwww – szólalt meg Angelina mosolyogva, a levegőbe bámulva. Pár perc alatt visszanyerték a lélegzetüket, és Angelina lenyúlt tüzelő puncijához. Az ujjait belemártotta, s aztán az ajkaihoz emelte, hogy megízlelje az fiú nedvét. Aztán felállt, mellei előre-hátra himbálóztak. Lehajolt és lenyalta a váladékot James lábáról, és megtisztogatta James hatalmas dákóját.
– Ugye képes vagy még valamire? – kérdezte Angelina izgatóan, miközben ellazult golyóit nyalogatta.
– Veled, Ms. Jolie, bármire.
A nő felállt, megfordult, és a masszőr meglátta Angelina Jolie kerek fenekét.
– Biztos vagyok benne, hogy ezt ki szeretnéd próbálni.
A fiú farka feltámadt, és növekedni kezdett.
– Mmmmm... jó fiú – mondta a színésznő, és hátranyúlt, hogy megragadja legújabb játékát.
– Csak figyelj rám, James, és minden rendben lesz. Csak áll fel, baby – mondta a masszőrnek.

James mögéállt, Angelina kellemesen érezte magát, hogy ilyen magas árnyék került mögé. A két kerek domb közé fektette a srác dákóját és fel-le mozgatta, így verte egy kicsit.
– Oké, James, hajolj ide, egészen a fejemhez, hogy halljad, amit mondok.
James mosolygott, és karjait a nő teste köré fonta, az egyik kezével Angelina melleit ragadta meg.
– Oké, kicsim, most pedig nyomd be szépen a puncimba.
James becsúszott a nő puncijába. Nagyon gyorsan és könnyen ment be, és a masszőr nem tudta megállni, hogy el ne kezdje kefélni. Angelina Jolie teste a fenekétől a melléig rázkódott a srác erejétől. A kezeivel a szemközti falhoz támaszkodott. A könyökével próbált kiszabadulni a szorításból. Hangosan nyögött:
– Uuuuuuggggggggghhhhhhhhh lassabban, picinyeeeem...
James le is lassított.
– Maradj csak így, és hagyd, hogy előkészítselek – mondta Angelina, a fiú csak állt ott némán. A színésznő úgy mozgatta előtte a fenekét és a csípőjét, mint egy sztriptíztáncosnő. Nagy feneke a fiú köldökéhez ért, ahogy nedves puncijával fel-le mozgott a dákón.
– Jól van, szivi, most húzd ki, és dugd be, ahová csak akarod – mondta kiszáradt ajkakkal.

James kihúzta a farkát, és nagyon lassan elkezdett a nő fenekébe hatolni. Mindekettőjüknek elég nehéz volt. Angelina lehajtotta a fejét, amennyira csak tudta, hosszú lófarka majdnem a földet söpörte, miközben a masszőr a seggébe nyomult.
– Ohhhhh Ms. Jolie, ez az... – mondta a fiú, és mintha csak valami ördög született volna meg benne. James jobb karjával a színésznőt tartotta, a kezével Angelina csöpögő puncijához nyúlt, és a csiklójával kezdett játszani. A másik karjával átölelte a nő mindkét mellét, és elég erővel tartotta ahhoz, hogy ne mozduljon el, miközben a fenekét bassza.
Mindketten hatalmasat nyögtek, ahogy James begyorsított. Megint közel járt az élvezéshez, és Angelina a hosszú ujjaival megpróbálta a falon megtartani az egyensúlyát. A masszőr ekkor megragadta a színésznő hosszú lófarkát, és a keze köré csavarta. A nő seggébe kezdte lőni magját, miközben hátrarántotta a hajánál fogva, és keményen így tartotta. Ahogy kiürült, hátraesett a padlóra. Angelina lassan melléereszkedett. Hosszú ujjaival ezúttal a csöpögő dákót ragadta meg.

Micsoda kép. Egy izzadt testű fekete fitnesz edző-masszőr. Hosszó, fekete farkát egy színésznő hosszú ujjai fonják körbe, akinek a mellei tele vannak a srác ujjának nyomaival, gecije a nő gyönyörű fenekében, és az ajkak, ami egész Hollywood-ot elvarázsolták, éppen a nagy, sötét dákót cirógatják.
– Azt hiszem, valamim megint meghúzódott – viccelt Angelina, miközben játszani kezdett a srác dákójával. James csak mosolyogni tudott.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.59 pont (141 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. június 9. 12:33
#28
Nekem se jött be, nekem ezek a celebes írások nem tetszenek.
1
Andreas6
2019. szeptember 10. 18:01
#27
Elnézésedet kérem, de nekem nem tetszett. Annyira unalmas, hogy szinte minden történetben csak óriási szerszámok vannak, ezeket természetesen minden probléma nélkül, a boldogságtól ájuldozva fogadják be hátsójukba a nők. Olcsó klisé.
1
Pavlov
2017. november 20. 22:06
#26
Ez a színésznő nagyon megihletett...
1
t
t.555
2017. november 19. 01:32
#25
Szép írás, köszi!
1
Pavlov
2016. szeptember 26. 18:29
#24
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!
1
l
listike
2016. szeptember 20. 17:49
#23
Jó történet.
1
barbi81
2016. július 11. 21:12
#22
Nagyon jó
1
p
papi
2014. március 23. 21:25
#20
Tetszik
1
genius33
2013. április 20. 13:57
#19
Naggyon jó 🙂
1
Pavlov
2011. október 9. 09:34
#18
Örülök, hogy tetszik!
1
vidraa
2007. október 16. 12:45
#17
ezt már többször is elolvastam.
marha jó...
Megjelenésekor nagyon is top-on volt. kár, hogy azóta megváltoztak a pontozási szokások... akkoriban 6-7pötty igen csak jó eredménynek számított... ma csak úgy röpködnek a 10esek... ráadásul sokszor a csak összelopkodott, össze-visszagányolt szarokra is... nagy kár...
1
Pavlov
2007. július 27. 21:38
#16
Miért nem? Engedjed csak! És utána írd meg nekem :)
1
Lia
2007. május 2. 20:03
#15
A barátom is néger, és tényleg nagyon jó farka van!De azért seggbe nem engedném....
1
Pavlov
2007. február 15. 16:50
#14
Legközelebb két jó négerrel szeretném összehozni. Hátha...
1
kele
2006. július 3. 14:03
#13
jó volt csak szar
1
amazon
2006. június 2. 12:14
#12
hmm jó volt, de legközelebb nem szeretnéd összehozni 1 csajjal is?:)
1
Pavlov
2006. május 4. 09:24
#11
Mint a zsírzott villám?
1
nigger
2006. április 24. 16:30
#10
tarol
1
Pavlov
2005. december 15. 20:09
#9
Örülök, hogy tetszik.
1