A+ A-

Oh, Angelina!

Jolie az életéért futott. Angelina Jolie olyan gyorsan rohant, amilyen gyorsan csak bírt. Nagy mellei fel-le rázkódtak fehér gyapjúpólója alatt.
- AAAHhhhhhhhhh! - sikoltotta, ahogy valami a lábába nyilallt. Megállt és lihegett, a kezeivel a térdére támaszkodott.
- Álljunk le!- kiáltotta a rendező. - Jól vagy, Ang? - kérdezte a színésznőtől.
Jolie ránézett:
- Azt hiszem, már megint megrándult a lábam.
- Oké, holnap folytatjuk. Menj a lakókocsidba, majd beküldöm megint a masszőrt - mondta a férfi.

Angelina fáradtan ment el a forgatás helyszínéről, és a lakókocsija felé indult. Törülközőt szorongatott a kezében, és egy üveg vizből kortyolt nagyokat buja, telt ajkaival.
Kinyitotta az ajtót, és egy fekete férfit pillantott meg a lakókocsija közepén, fehér nadrág és ugyancsak fehér póló volt rajta, éles ellentétben a bőre színével.
- Ó, James - mondta Angelina. - Már megint meghúzódott.
- Tudom - válaszolta a flrfi, miközben előkészítette az asztalt.
A színésznő úgy érezte, ez a rohanás a Tomb Raider-film miatt egyszer még megöli. Még az izzadságot sem törölte le az arcáról, a haja még mindig lófarokban csüngött, miközben az asztalra hasalt és James csodálatos kezére várt.
James nagy keze dolgozni kezdett, a tenyerei köröket írtak le a sérült lábon.
- Mostmár sokkal jobb... - mondta Angelina, ahogy a masszőr egyre feljebb haladt, s már majdnem a fenekénél járt, ami büszkén meredt az ég felé.

- Szóval, mit csináltál a hétvégén? - kérdezte Jolie. - Történt valami érdekes?
James félénk srác volt, nemrég végzett a középiskolában, és Angelina szeretett játszadozni a fiatal, szerény fiúval, aki valami ördögien jóképű volt. Ha nem lett volna férjnél, még ki is kezdett volna vele, annak ellenére, hogy úgy igazából sohasem érdekelték a fekete férfiak.
- Nos, igazából... Elmentem egy klubba - mondta James.
Angelina felemelte a fejét, és a masszőrre nézett.
- Jó neked, végre kiszabadulhattál innen. Remélem, szerencséd volt - mondta nevetve.
- Majdnem - mondta James félénken, lehajtott fejjel.
Angelina meghallotta, és felült az asztalon. James-re nézett, aki olyan közel állt hozzá, mintha csak a fia lett volna, és úgy mondta:
- Halljuk. Tudni akarom, mi történt.
- Nem is történt semmi, csak vicceltem. Most fordulj szépen hasra, hogy folytathassam - mondta James.
Angelina feltérdelt. Így már majdnem olyan magas volt, mint James.
- Tudtam, hogy ezt fogod mondani. Na, ki vele, mi történt?
James majdnem elpirult, ezúttal tényleg gyereknek érezte magát. Aztán elkezdte mesélni:
- Hát, a barátaim rángattak el abba a klubba, aztán odajött az a spicces kiscsaj, hogy táncoljunk. Nagyon aranyos volt, úgyhogy bementünk a terem közepére, és táncoltunk. Valósággal körülrajongott, aztán azt mondta, hogy "vigyél a kocsimhoz." Így hát kimentünk a klubból a Ferrarijához.
Angelina már ült az asztalon, és rövis kis nadrágjában nedvességet érzett, de az nem az izzadságtól volt.
- Folytasd... - mondta türelmetlenül, kíváncsi volt a történet folytatására.
- Hát, ott voltunk a a prakolóban, nem volt ott senki más. Kigombolta az ingemet, és aztán az egyik dolog jött a másik után...
Angelina elkeseredett, hogy James be akarja fejezni a sztorit.
- Nem, nem, több részletet akarok. Halljuk, ott csináltátok, a garázsban?
- Tulajdonképpen nem tudtuk... - mondta James félénken.
- Valaki bejött, és rajtakapott titeket? Hát ez gáz.
- Nem, nem egészen- vallotta be James.
- Akkor? - mostmár Jolie halálosan kíváncsi volt.
- Nem tudtam megdugni - mondta James szomorúan.
- Ó, James, igazán sajnálom. Nem is törődj, vele, ez Billy-Bob-bal is sokszor megtörténik. A legtöbb férvivel megtörtént már.
James hangja majdnem teljesen elhalkult.

- Hát, tulajdonképpen, Ang, nem... nem fért be.
- NEM FÉRT BE? - kérdezte a nő hitetlenkedve.
- A csaj azt mondta, túl nagy. Sírt, és kidobott.

Angelina meglepődött. A szemei ODApillantottak, és észrevett egy jókora rudat James nadrágjában. Nem akart mondani a fiúnak semmit. De ki akarta használni nőiességét, hogy kiderítse, vajon James hazudik-e. Ott, az asztalon ülve felemelte az egyik lábát a vállához. A csizmáját az asztalra tette, a fejét a térdére támasztotta, úgy nézett a fiúra.
- Sajnálom, hogy ezt hallom. Biztos nem is akarta. Nem lehetsz akkora, hogy ne férjen be.
James alig hallotta, amit a nő mond. Mélyen a színésznő szemébe nézett, és úgy érezte, lenn, a nadrágjában megmozdul valami. A farka nőni kezdett, egyre hosszabb és vastagabb lett. A makk lecsúszott, a rövidnadrág vége alá. Angelina leengedte a lábát meglepetésében, mikor meglátta a fiú kígyóját kibújni a nadrág alól.
- Óóóóóó isteneeeeeeeeeeeeeem... - mondta a nő halkan, miközben a pénisz tovább nőtt. Angelina mellbimbói megkeményedtek a póló alatt James növekvő férfiassága láttán.
- Hát ez nem is férhetett be... - sóhajtotta Jolie.
James észrevette, hogy mi történik, lenyúlt, hogy eltakarja növekvő erekcióját, és magyarázkodni kezdett. Angelina felugrott és megragadta, keze a fiúéra csúszott, arra, amelyikben a farka volt.
- Semmi baj, James. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztalak, de ellenőrizni akartam, hogy őszinte voltál-e. Csak látni akartam.
- Tényleg? - kérdezte James, és a színésznő szemébe nézett.
- Igen, James. Egyszerűen hihetetlen... - mondta a nő, és megszorította a srác kezét, amiben még mindig ott állt a rúdja. - ...szerszámod van - fejezte be. Aztán elengedte, amit James rejtegetett.
- Megnézhetem? - suttogta. James-et megbabonázták a telt ajkak, amik ezeket a szavakat suttogták. Nem tudott megszólalni. Egyszerűen csak felállt, miközben Angelina nekilátott, hogy levegye róla a nadrágot, és a boxert. Kibontott egy félig kemény néger FASZT. Angelina a fiúra nézett, és mosolygott. - A francba - mondta Angelina, nevetve, mikor hátrahúzta a makkról a bőrt.
A színésznő letérdelt, és munkához látott a makkon. James annyira megkeményedett a vastag ajkak láttán, amint éppen a farkát igyekeztek betakarni, hogy akár mogyorót is lehetett volna törni rajta. A nő felnézett rá:
- Látod, James, neked egy igazi nőre van szükséged, hogy gondoskodjon erről a... - s ezzel a szájába vette a dákót, s egy pukkanó hanggal újra kiengedte - ... faszról - fejezte be.

Olyan nagy volt, és lágy. Angelina szerette. Megfordította a fiút, a szájával a rúdon, és a masszázsasztalnak szorította. A fiú illata az orrába csapott, ahogy az levette magáról a polóját. A nő fel-le mozgatta a fejét, úgy szopott. Hosszú, Lara Croft-lófarka újra meg újra a padlóhoz ért.
- Hmmmm, mit csináljak, hogy jó kemény legyen? - kérdezte Angelina, és felállt. Megint a dákóhoz ért, és az elkezdett keményedni.
- Angel...
Jolie az egyik ujját a fiú szájára tette, hogy elhallgattassa. Hátralökte a vállainál fogva, s a srác a könyökével támasztotta meg magát az asztalon. A nő hátralépett, és kigombolta a szoknyáját.
- Ugye, ezt mindig is látni akartad? - kérdezte, és James egyszerűen csak bólintott.
A nő leengedte a szoknyáját, de kis gondot okozott, hogy átengedje a csizmáján, de nem akarta azzal tölteni az időt, hogy a csizmáját is levegye. Azután lassan levette magáról a fehér alsóneműit, előbukkant húsos combja és telt ajkú puncija. Kissé megemelte a csípőjét, hogy egyszemélyes közönségének jobb kilátást biztosíthasson. A fiú farka a levegőbe emelkedett, és Angelina felemelte fehér polóját is, levette, és felbukkantak nagy mellei. Tejszerűen fehérek voltak, barna bimbókkal.

Lassan odament James-hez, és letérdelt. Nagy melleit összeszorította a jókora farok körül. James hátrhajtotta a fejét, akárcsak Angelina.
A két ember önfeledten élvezte egymás forróságát. A nő mellei nagyon lágyak és teltek voltak. Iszonyatosan jó érzés volt, ahogy körbefogták a fiú dákóját. Angelina mellei szinte már tűzben égtek, ahogy a kemény húsdarab ott lüktetett köztük. Lhajolt, és megnyalta a barna szerszám végét.

Aztán felemelte a fejét, és felszólította James-et, hogy feküdjön fel az asztalra. Miközben felálltak, a dákó a fiú hasának csapódott. Angelina fellépett csizmástól az asztalra, James izmos testét kétoldalt közrefogva.
- Látod, James, a nagylányok tudják, hogy kell ezt használni.
James Angelinára nézett, aki éppen rácsusszant kőkemény farkára. A csöpögő punci valósággal körbefolyta a dákót. A nő fel-le mozgott, egyre gyorsabban, saját nedveivel tette csúszóssá, közben hátranyúlt, hogy biztosan jó irányban álljon a szerszám.
A színésznőt majdnem szétszakította a fasz, a feje a fiú mellkasára omlott, mikor úgy igazából átérezte a hímvessző hosszát és vatagságát. Belemarkolt a fiú vállába a hosszú ujjaival, leszorította az asztalra, miközben fel-le lovagolta a rúdját. James csak nyögni tudott:
- Oh, Angelina, Ms. Jolie!
Angelinának tetszett, hogy ő taníthatja ezt a tehetséges diákot. Abbahagyta a mozgást, mire James ijedten nyitotta ki a szemét. A nő ott rángatózott és remegett fölötte, szélesre tárt karokkal és lábakkal. Az izzadság lecsöpögött az arcáról, egyenesen a fiúra. A dákó még mindig Angelinában maradt, de ezúttal megfordultak, Angelina a srác alá került. A fiú hátracsúszott, és a padlóra lépett. Az asztal éppen megfelelő magasságú volt, a színésznőt maga elé fektette, egyenesen felhúzta masszív farkára.
- Oh, úgy látom, tanultál valamit... - lihegett Angelina.
- Ó, igen! - válaszolta a fiú, miközben megcsókolta, s elkezdett benyomulni a farkával.
- Jaj, istenem, olyan nagy! - mondta a nő, és felemelte az egyik lábát a levegőbe, hogy könnyebben alkalmazkodjon ehhez a kőkemény férfihez. James csak bólintott, és egyre nagyobb és nagyobb erővel hatolt Angelinába. A fiú gyors ritmusa újabb orgazmusba kergette a gyönyörű színésznőt, a szemeit szorosan összeszorította.
- Oooohhhhh bassz! - sikoltotta, ahogy a gyönyör hullámai elöntötték a testét. A fiú párnákként markolt a nő melleibe, annál fogva húzta a farkára Angelina testét ellensúlyozva, hogy Angelina a lábaival eltolni próbálta.
James tovább kapaszkodott a színésznő melleibe, aki csak nyögött:
- Igen igen igen igen igen igen oh, James, bassz szét végre!
A fiú egy utolsót lökött, és máris telepumpálta a nőt forró magjával. Kihúzta a farkát, és hátraesett a fenekére, Angelina mellé. A dákójából még mindig spriccelt az anyag, ezúttal a lábára. Mindketten kimerülten lihegtek hanyattfekve egymás mellett az asztalon. A masszőr izmos mellkasa és a színésznő hatalmas mellei egymás mellett mozogtak fel-le.

- Oooohh wwwwooowwww - szólalt meg Angelina mosolyogva, a levegőbe bámulva. Pár perc alatt visszanyerték a lélegzetüket, és Angelina lenyúlt tüzelő puncijához. Az ujjait belemártotta, s aztán az ajkaihoz emelte, hogy megízlelje az fiú nedvét. Aztán felállt, mellei előre-hátra himbálóztak. Lehajolt és lenyalta a váladékot James lábáról, és megtisztogatta James hatalmas dákóját.
- Ugye képes vagy még valamire? - kérdezte Angelina izgatóan, miközben ellazult golyóit nyalogatta.
- Veled, Ms. Jolie, bármire.
A nő felállt, megfordult, és a masszőr meglátta Angelina Jolie kerek fenekét.
- Biztos vagyok benne, hogy ezt ki szeretnéd próbálni.
A fiú farka feltámadt, és növekedni kezdett.
- Mmmmm... jó fiú - mondta a színésznő, és hátranyúlt, hogy megragadja legújabb játékát.
- Csak figyelj rám, James, és minden rendben lesz. Csak áll fel, baby - mondta a masszőrnek.

James mögéállt, Angelina kellemesen érezte magát, hogy ilyen magas árnyék került mögé. A két kerek domb közé fektette a srác dákóját és fel-le mozgatta, így verte egy kicsit.
- Oké, James, hajolj ide, egészen a fejemhez, hogy halljad, amit mondok.
James mosolygott, és karjait a nő teste köré fonta, az egyik kezével Angelina melleit ragadta meg.
- Oké, kicsim, most pedig nyomd be szépen a puncimba.
James becsúszott a nő puncijába. Nagyon gyorsan és könnyen ment be, és a masszőr nem tudta megállni, hogy el ne kezdje kefélni. Angelina Jolie teste a fenekétől a melléig rázkódott a srác erejétől. A kezeivel a szemközti falhoz támaszkodott. A könyökével próbált kiszabadulni a szorításból. Hangosan nyögött:
- Uuuuuuggggggggghhhhhhhhh lassabban, picinyeeeem...
James le is lassított.
- Maradj csak így, és hagyd, hogy előkészítselek - mondta Angelina, a fiú csak állt ott némán. A színésznő úgy mozgatta előtte a fenekét és a csípőjét, mint egy sztriptíztáncosnő. Nagy feneke a fiú köldökéhez ért, ahogy nedves puncijával fel-le mozgott a dákón.
- Jól van, szivi, most húzd ki, és dugd be, ahová csak akarod - mondta kiszáradt ajkakkal.

James kihúzta a farkát, és nagyon lassan elkezdett a nő fenekébe hatolni. Mindekettőjüknek elég nehéz volt. Angelina lehajtotta a fejét, amennyira csak tudta, hosszú lófarka majdnem a földet söpörte, miközben a masszőr a seggébe nyomult.
- Ohhhhh Ms. Jolie, ez az... - mondta a fiú, és mintha csak valami ördög született volna meg benne. James jobb karjával a színésznőt tartotta, a kezével Angelina csöpögő puncijához nyúlt, és a csiklójával kezdett játszani. A másik karjával átölelte a nő mindkét mellét, és elég erővel tartotta ahhoz, hogy ne mozduljon el, miközben a fenekét bassza.
Mindketten hatalmasat nyögtek, ahogy James begyorsított. Megint közel járt az élvezéshez, és Angelina a hosszú ujjaival megpróbálta a falon megtartani az egyensúlyát. A masszőr ekkor megragadta a színésznő hosszú lófarkát, és a keze köré csavarta. A nő seggébe kezdte lőni magját, miközben hátrarántotta a hajánál fogva, és keményen így tartotta. Ahogy kiürült, hátraesett a padlóra. Angelina lassan melléereszkedett. Hosszú ujjaival ezúttal a csöpögő dákót ragadta meg.

Micsoda kép. Egy izzadt testű fekete fitnesz edző-masszőr. Hosszó, fekete farkát egy színésznő hosszú ujjai fonják körbe, akinek a mellei tele vannak a srác ujjának nyomaival, gecije a nő gyönyörű fenekében, és az ajkak, ami egész Hollywood-ot elvarázsolták, éppen a nagy, sötét dákót cirógatják.
- Azt hiszem, valamim megint meghúzódott - viccelt Angelina, miközben játszani kezdett a srác dákójával. James csak mosolyogni tudott.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.59 pont (134 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 Pavlov 2017. 11. 20. hétfő 22:06
Ez a színésznő nagyon megihletett...
#25 t.555 2017. 11. 19. vasárnap 01:32
Szép írás, köszi!
#24 Pavlov 2016. 09. 26. hétfő 18:29
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!
#23 listike 2016. 09. 20. kedd 17:49
Jó történet.
#22 barbi81 2016. 07. 11. hétfő 21:12
Nagyon jó
#21 feherkalman1 2016. 02. 7. vasárnap 06:08
Gratulálok a történethez.
#20 papi 2014. 03. 23. vasárnap 21:25
Tetszik
#19 genius33 2013. 04. 20. szombat 13:57
Naggyon jó smile
#18 Pavlov 2011. 10. 9. vasárnap 09:34
Örülök, hogy tetszik!
#17 vidraa 2007. 10. 16. kedd 12:45
ezt már többször is elolvastam.
marha jó...
Megjelenésekor nagyon is top-on volt. kár, hogy azóta megváltoztak a pontozási szokások... akkoriban 6-7pötty igen csak jó eredménynek számított... ma csak úgy röpködnek a 10esek... ráadásul sokszor a csak összelopkodott, össze-visszagányolt szarokra is... nagy kár...
#16 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 21:38
Miért nem? Engedjed csak! És utána írd meg nekem :)
#15 Lia 2007. 05. 2. szerda 20:03
A barátom is néger, és tényleg nagyon jó farka van!De azért seggbe nem engedném....
#14 Pavlov 2007. 02. 15. csütörtök 16:50
Legközelebb két jó négerrel szeretném összehozni. Hátha...
#13 kele 2006. 07. 3. hétfő 14:03
jó volt csak szar
#12 amazon 2006. 06. 2. péntek 12:14
hmm jó volt, de legközelebb nem szeretnéd összehozni 1 csajjal is?:)
#11 Pavlov 2006. 05. 4. csütörtök 09:24
Mint a zsírzott villám?
#10 nigger 2006. 04. 24. hétfő 16:30
tarol
#9 Pavlov 2005. 12. 15. csütörtök 20:09
Örülök, hogy tetszik.
#8 Mud 2004. 08. 19. csütörtök 00:07
a hatás kedvéért a korn - did my time ment közben(tomb raider filmzene :D)
#7 bam 2004. 06. 1. kedd 16:29
Királyságos!!!