A+ A-

Horgászat 6. rész

A camping bejáratánál Klári megkérdezte a portást, hogy a horgászokat kivívó hajó már vissza ért-e.
- Még nem - felelte az öreg portás - és nem is hiszem, hogy öt fel hat előtt visszatérnek.
- Kényelmesen gurultunk a lakókocsihoz. - mesélte Jutka tovább - Ott kiszálltam, és kiszedtem a cuccomat.
- Kösz, hogy elvittel. - hálálkodtam Klárinak - Halálra untam volna magamat.
- Ne köszönd. Nekem is jobban elment az időm társaságban. - válaszolt Klári, majd hozzátette - Ha lepakoltál gyere át. Főzök egy kávét. Míg a fiúk hazaérnek, dumcsizhatunk. Úgy sincs mit tennem.
- Szeretnék előtte letusolni. Egészen kiizzadtam az ebédtől. A kevapcsicsi finom volt, csak nekem egy picit csípős.
- Akkor mondjuk egy háromnegyed óra? - szólt ki Klári a kocsiból, miközben biztonsági övével bajlódott.
- Rendben. - vágtam rá, és beleptem a lakókocsiba. Hamar elpakoltam az újonnan vásárolt cuccokat, kézbe vettem törölközőmet, tiszta alsóneműt, azzal a tusoló irányába indultam. Senki nem volt a közelben. Klári történetén elgondolkozva szappanoztam be felhevült testemet. Ujjaim akaratlanul is cicámra tévedtek. Mikor magamhoz tértem, már erős vágyat éreztem Pisti után, és egyre nagyobb hévvel, de már tudatosan masszírozgattam magamat. Puncim felduzzadt, és mint kinyillott rózsa csillogva a víztől áhítozott a kéjek országába.
A zuhanyzó kövére fektettem a hajmosót, és melléje guggoltam.
- Nem féltél, hogy valaki belép a tusolóba, miközben maszturbálsz? - kérdeztem Jutkát kíváncsian.
- Ha valaki közbe jött volna, majd úgy tettem volna, mintha a samponér hajolnék le. - válaszolta kapásból, majd tovább mesélt - Jobb kezemet formásan fazonra igazított puncimra, ball kezem pedig fenekemre tettem. Ujjaimmal szorgalmasan maszturbált. Nem kellet sok ideig cirógatnom magamat. Testem melegség öntötte el. Ujjaim bele csúsztattam fenekébe, miközben másik kezem megállás nélkül csiklómat izgattam. A tusoló meleg vize csurgott a fejemre, vállamra, hátamra. A vállamon kettéválva, egyik része a melleim között a hasamon, köldökömön keresztül elérte cicámat izgató kezemet, és a csuklómról lefolyva a kövezeten rohant a lefolyó felé. A másik rész a hátamon csurgadozott a fenekem fele. Itt három részre vált a víz. Két része a fenekem jobb és ball partján vált le rólam, a harmadik pedig fenekem partjai között elérte lyukamba mélyedő ujjamat, amiről aztán kézfejemre vándorolt. Onnan csobogva érte el a járólapot. Nem tartott túl sokáig, hogy izmaim kielégülve ernyedhessenek el. Kissé zártam a melegvízen, és a hűvösödő cseppek hamar magamhoz térítettek.
Leszárítottam magamat, felvettem bugyimat, és a fürdőlepedővel becsavartam magam. Visszaérve a lakókocsiba hamar felöltöztem, és Kláriék lakókocsija fele indultam. Klári már elkészítette a kávét, mikor odaértem. A jó illat mar messziről össze futtatta a számban a nyálat. A kocsi ajtaja csukva volt. Bekopogtam.
- Gyere csak. - jött a hívó szó - Nyitva van az ajtó. - Beleptem. Klári egy melegítőalsóban és pólóban fogadott. Nem volt rajt melltartó, és mellbimbói a könnyű anyag alatt úgy feszültek, mintha ki akarnak azt lyukasztani. De különben kora miatt tényleg nem kellett melltartót viselnie. Sok fiatal nő megirigyelhette volna formás alakját. Egyáltalán nem volt meghízva, és bőre feszesen simult testére.
- Ne haragudj, hogy ilyen könnyen vagyok öltözve. - kezdte mentegetőzve.
- Tudod ebben a kocsiban mindig olyan bezárkozottsági érzésem van, és akkor sokkal hamarabb izzadok. De ha zavar, felvehetek magamra valamit, és kiülhetünk kávézni.
- Nem dehogy. - mondtam illedelmesen, bár őszintén szólva nekem is melegem volt, és szívesebben ittam volna meg a kávét a napernyő alatt.
- Szép tested van, - mondtam elismerően - nincs okod rá, hogy eltakard.
- Koszi. De már meglátszik rajta a kor.
- Ne beszélj hülyeségeket! - szóltam rá, talán egy kicsit túl hangsúlyozottan.
- Én szeretnék úgy kinézni, mint te, de húsz év múlva már nem lesz rá esélyem. - mondtam Klárinak, miközben nyújtott kezemmel megfogtam karját, és mustráló szemekkel végignéztem rajta.
- Miért ne lehetne? - csodálkozott és nagyra nyíltak a szemei.
- Csak nem szabad abba hagynod a szexet. A legtöbb nő az első, de legkésőbb a második gyerek után leáll. Jó ha hetente kétszer, legfeljebb háromszor bújik össze a párjával, vagy titkos barátjával. Ez aztán hamarosan meg is látszik a testükön. A melleket rendszeresen masszíroztatni kell, és nem elég ha naponta saját magadnak két három percre feldörzsölöd tusolás közben. Akkor tényleg elveszti a rugalmasságát a fenék ugyan úgy, mint a mell. - hallatszottak oktató szavai, miközben félre fordulva először fenekére ütött, majd mellei alá nyúlt, megemelte és elengedte őket.
A nehéz mellek nagy lendülettel zuhantak alá, és kis rezgésekkel nyugodtak meg megint.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 08:42
Mikorvárható a hetedik rész?
#5 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:10
Nagyon jó.
#4 papi 2013. 06. 3. hétfő 06:46
Remélem folytatod, mert ez így nincs befejezve.
#3 papi 2013. 06. 3. hétfő 06:45
Le vagyok nyűgözve
#2 tiborg 2010. 08. 30. hétfő 08:37
Ez a tortenet eddig 6x10,meg a pongyolasag mellett is.
#1 Törté-Net 2003. 07. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?