A+ A-

Horgászat 1. rész

Péntek este indultunk horgászni Pistivel. A felesége átjött hozzánk, Magdival dumcsizni. Úgy volt, hogy reggel előtt nem jövünk haza, és Jutka nálunk alszik.
Lenn a tónál vettem észre, hogy az esőkabátomat otthon felejtettem, és alig sötétedett be, nekiállt esni az eső. A kocsiból nem lehetett horgászni, és miután teljesen átáztam, és a halak sem kaptak, elindultunk hazafele. Az egész lakás sötét volt, csak a hállóba égett egy kislámpa. Halkan mentünk be, hogy ne zavarjuk a mar biztosan alvó lányokat. A lakásban csönd volt, csak a hálló felől hallatszottak érdekes hangok.
- Fogadjunk hogy a csajok pornót néznek. - jegyezte meg Pisti.
- Gyere nézzünk utána. - javasoltam, és megindultunk a hangok irányába.
Az ajtó résnyire nyitva volt, és ezáltal nem okozott gondot észrevétlenül kinyitni. Egy bizarr kép tárult fel előttünk. Nejeink meztelenül feküdtek a franciaagyon 69 - es pózban. Jutka keze csuklóig eltűnt Magdi lába között, és Magdi keze pedig Jutka puncijába matatott. Mind a ketten lemerevedve néztük őket. Mielőtt ellenben észrevettek volna bennünket, Pisti behúzta az ajtót és elindult a konyha fele. A konyhába érve kinyitott egy sört és hangtalanul lenyelte az üveg tartalmat.
- Mit szólsz hozza? - kérdezte.
- Hat őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy akár melyikük is ilyenre képes lenne. De nekem tetszett amit láttam. Neked nem?
- Hogy is mondjam. Én még nem láttam ilyet élőbe. És, hogy az éppen a feleségeinkkel fordul elő, hat azt meg a legvadabb almaimban sem gondoltam volna.
- Na és mi a véleményed? Mennyünk be megint?
- Nem hiszem hogy az túl helyes lenne. Inkább mennyünk ki óvatosan, és egy kicsit lármázva jöjjünk vissza. Aztán majd meglátjuk mi történik.
- Ok. - felvettem ismét a vizes pulóvert, és kimentünk a kocsihoz.
Pisti nagy zajjal nyitotta ki a garázsajtót, én pedig beálltam, miközben egyszer a dudára ütöttem a kezemmel. Majd beszélgetve felmentünk a lépcsőn. A két lány pongyolába nyitott ajtót, és kipirult arccal fogadott bennünket.
- Azt hittem reggel előtt nem akartatok visszajönni. Hol vannak a halak, és hogy nézel ki? Kézzel akartad megfogni őket? - kérdezte Magdi, és nevetett közben. Imádom ha nevet. Az arcán van két kis gödör, és ha ezt latom mindig
jó kedvre derülök.
- A fenéket! - mondta Pisti. - Akkora halat fogott, hogy berántotta a tóba.
- És akkorát csobbantál, hogy azóta is potyog a víz az égről? - kontrázott Jutka kacagva.
- Öltözz át, csinálok nektek egy forró grogot, nehogy megfázzatok. - mondta Magdi, és a konyha fele indult Jutka kíséretével.
Pisti a nappaliba ment, és leült az egyik fotelba. Mikor átöltözve visszajöttem, a két lány mar a rekamién ült, és a grogok az asztalon gőzölögtek. Én is leültem a Jutka mellett meg üresen álló fotelbe, és elvezettel szürcsöltem a forró italt.
- Mit csináltatok egész este? - kérdeztem, miközben szemeim besurrantak Jutka kilazult ruhája alá.
- Különböző női dolgokról beszélgettünk. - mondta Magdi, mint aki nem akarja hogy tovább faggassak.
- Hallottátok, hogy a városban egy új fodrász jött? - kérdezte Pisti, a nejem lábának mustrálgatása közben.
- Mióta érdekel téged egy fodrász szalon? - csodálkoztam.
- Állítólag ez egy olyan fodrász, amelyik csak a szemérem szőrzettel foglalkozik. - világosított fel Pisti, és pajkosan pillantott felém.
- Az más. Nektek mi a véleményetek erről? - tudakozódtam a lányok fele fordulva.
- Szerintem ha egy nő fazonra vágatja a szőrzetét, az hozza tartozik a testápoláshoz. - csatlakozott Jutka a témához.
- És a teljes radírozás? - tudakozódtam tovább
- Hat tudod egy frissen borotvált pinát szívesen kinyalnék. - nevette el magát Pisti
- Én is. De hol lehet olyat találni? - pajzánkodtam tovább. A két lány összenézett, és egy mozdulattal, mintha begyakoroltak volna, feltettek egyik a lábukat a dohányzóasztalra, a másikat pedig a fotelre. Egy, számomra meg sosem látott kép tárult elém.
- Itt! - nevettek kihívóan. Előttem lüktetett Jutka simára borotvált homlokos vénuszbarlangja, Pisti előtt pedig feleségem kéjre éhező katlanja.
Na mi lesz szájhősök? Mindent egyedül kell csinálnunk, vagy segítenétek ti is valamiben? - provokált Magdi, és popsiját megemelve ingerelte Pistit.
- Ne haragudj haver, de itt nincs más kiút. - fordult hozzam Pisti, mielőtt arcát a feleségem lábai köze illesztette.
- És te, neked meghívót küldjek a postással? - mosolygott Jutka. A beszélgetés közben úgy latszik nem csak én indultam be.Jutka kopasz puncija csillogott kéjnedveitől, és hevülten sóvárgott nyelvem masszírozására. Lassan, combjait nyalogatva indult nyelvem felfedező útra. A punci gyönyörű illata, és a helyzet bizarrsága elfelejtetett velem minden gátlást. Hirtelen megfogta Jutka a fejemet, és erélyes mozdulattal lábai köze nyomta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 04. 15. kedd 19:28
Nagyon jó.
#7 hairy_pussy 2013. 11. 30. szombat 07:57
10p
#6 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:50
Jó írás.
#5 papi 2013. 06. 3. hétfő 05:42
Nagyon jó, folytasd
#4 tiborg 2010. 08. 29. vasárnap 02:32
Kituno kezdet! 10
#3 Kicsi 2002. 04. 5. péntek 21:19
hmm ez jó volt
#2 Ildica 2002. 03. 30. szombat 17:36
Hmm izgatoan érdekes történet!:-)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?