A+ A-

Horgászat 2. rész

Már egy hete bolyongtam San Francisco utcáin. A hatalmas épületek között európai szemnek szokatlanul széles járdáin napközben nagy a nyüzsgés, éjjel ellenben Budapesttel ellentétben, mint ha mindenki otthon maradt volna. Csak egy - két étteremből szűrödnek ki nevető hangok. A Broadway még aránylag mozgékonyabb, mert az utca éjszakai színeit piros lámpás, neonfényes kirakatok díszítik, és az ajtók előtt álló srácok jókedvű hívogatással invitálják az arra járó férfiakat.
Ezek a helyek, mint bizonyosan gondolhatjátok a maguk kis beugrójával, nem éppen az én fizetésemhez, és egyáltalán nem a turista zsebeimhez voltak mérve. El - elsétáltam előttük, de soha nem mertem beljebb menni.
Egyik nap aztán megunva San Francisco zsivaját hajóra szálltam, és átmentem Oaklandbe. Érdekes kis varos. Inkább teherhajó kikötőiből, és a mindenféle raktárakból él. A kikötői oldalon sétálva akadtam rá több raktárépületek között a 2. utcában egy hotelre, mellette egy étterem, és több kisebb büfé. Az oldalán pedig egy mozira, amit csak felnőttek részére üzemeltetnek.
Először a másik oldalról, egy kínai vendéglő elöl szemlélgettem, de mikor láttam, hogy nem csak férfiak, hanem néha nők is ki - be járnak, felbátorodtam és az árkádos folyosón beléptem a Szex shopba. Elég gyengén volt ellátva. Pár vibrátor, pár felfújható gumibaba, szerény újságok, aminek a nagyobb részét Németországban, vagy Hollandiában nyomták. A másik oldalon már egy kissé bővebb választék volt videokazettákból, és DVD - ből. Oldalt egy ajtó, a vécékhez, (igen közös, elhanyagolt helyiség ) és egy kis folyosó vezetett a kabinokhoz. Az ajtókon kis táblával, hogy legfeljebb hat személy használhatja. Pár férfi ácsorgott a kabinok között. Visszamentem az előző helyiségbe. A terem közepén egy nagy pult, kondomokkal, nedvességet kölcsönző krémekkel, és kisebb játékokkal. A pult mögött egy fekete nő unottan tett vett papírjai között. Két TV képernyőn pornófilm ment.
- Egy jegyet - szóltam bátortalanul a nőhöz.
Ő rám sem nézve a pénztárgépre ütött, és a gép hátulján megjelent $ 7. 00.
Kifizettem a belépőt és bementem az egyik moziba. Fekete férfi nagy élvezettel lökdösött egy undorító fekete lyukú nőt. A végén aztán a hasára és mellére élvezett, miközben a nő fintorogva elhúzta a száját. A következő film megint fekete szereplőkkel kezdődött. Na ebből nekem elég! Gondoltam, és átmentem a másik moziba. Itt két fehér férfi játszadozott egy fehér pincérnővel. Na ez mar sokkal élvezhetőbb. Nyíltak ki szemeim, miközben a lassanként sötéthez szokott szemeim átjártak a majdnem üres termet. A vászon előtt egy dobogó, mintha előadásokat rendeztek volna itt valamikor, és székek zöld műbőrrel bevont szakadozott székek. Kis mozgolódásra lettem figyelmes. Az egyik hátulsó sor szélén állt egy férfi, a másik mellette ülve szopogatta farkat. Na, még ez hiányzott! Először kiábrándulok a fekete nőkből, aztán meg homokosok közé kerülök. Az aktusnak ellenben hamar vége lett, és a két férfi elhagyta a termet.
Egymástól távol még hárman ültek a sötét helyiségben. Én is leültem a harmadik sor közepe táján, és csendesen néztem a filmet. Egyszerre csak felébredtem. Úgy látszik mégis csak kifárasztott az egész napi séta. Az ajtón erős fény áradt be, és két személy jött be rajta. Csodálkozva láttam, hogy az egyik egy nő. Körülnéztek és helyet foglaltak. Kis idő múlva a terem másik oldalán ülő férfi felállt, és közelebb ült hozzájuk. Erre ők felálltak, körülnéztek, aztán átmentek a másik moziba.
Mit csinálhatnak ott? Indult be fantáziám. Az előző férfi is felállt, és utánuk ment. Ekkor úgy éjfélre járhatott az idő. Na ezt az egy filmet még megnézem, aztán elindulok a szállásomra. Talán hajnalra oda is érek. Taxira nem futja, a hajók meg a vonatok már nem járnak. San Francisco pedig a Bay Bridge másik oldalán van. Na mindegy. Legfeljebb a Bart nevű gyorsvasút állomásán megvárom, míg reggel négy óra körül kinyitják a kapukat.
Eddig jutottam gondolataimban, mikor ismételten kinyílt az ajtó, és az előző pár megint bejött a terembe. Rajtam kívül senki nem volt mar ott. Halkan suttogva váltottak pár szót, aztán a nő elindult az előttem lévő sorban, és leült két székkel az enyémtől jobbra. A férfi követte. Pár percig csendben ültek, majd mozgolódás támadt. A férfi átölelte a nőt és nyakát csókolgatta, közben keze a blúz gombjával játszott.
Egyszerre félre csúszott a blúz, és a kemény, kifejlett, és izgatott női mell kiszabadulva börtöne alól, megvillant a sötétben. A nő kissé hátrébb tette bal kezét, és kidomborította felsőtestét, hogy mellei meg láthatóbbak legyenek.
Mit csinálnak ezek itt velem? Farkam majd szétfeszítette nadrágomat. Meg sem mertem mozdulni. Ilyenben még nem volt részem. A következő pillanatban aztán a hölgy felemelte kezet, és ujjával felém intett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 04. 17. csütörtök 06:04
Jó volt.
#5 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:51
Elég jó.
#4 papi 2013. 06. 3. hétfő 05:51
Nagyon tetszik, csak nem értem mi köze a horgászathoz?
#3 tiborg 2010. 08. 29. vasárnap 05:12
jol atgondolt,elvezetes sztori!
#2 Ildica 2002. 03. 30. szombat 17:19
Hmm határozottan tetszett!:-)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?