A+ A-

Éjszaka

Óvatosan az ágyra tesz, mellém fekszik, simogat, míg lassan megnyugszom.
Lassacskán visszatérek a valóságba, érzem magam mellett a felhevült testét, teljesen besötétedett közben, kint az őszi eső veri az ablakot. Az ágy mellett egy kis piros ernyős lámpa áll, kedvesem felgyújtja, mindketten szeretjük, ha az élvezet teljes, és mindenképpen hozzátartozik a látvány is. Látom, ahogy a kapcsoló felé nyúló karján megfeszül az izom, már újra érzem a vágyat, hogy újra minél közelebb érezzem magamhoz. Fölébe hajlok, végigpuszilom a szemét, orrát, a szájánál kicsit hosszabb ideig időzöm, de nem állok meg végleg. Pici harapásokkal körbejárom a nyakát, majd a mellbimbója felé veszem az irányt, kezem közben már lejjebb jár, kigombolom a nadrágját, lesimogatom a fenekéről, a szám a köldökét fedezi fel, a nadrág viszont megakad. Mindkét kezemre szükségem van, hogy fájdalom nélkül kiszabadítsam ágaskodó farkát, szegény már alig bírta a börtön szorítását. Még egy mozdulat, teljesen meztelenül fekszik, látom, a kényeztetés jól esik neki, rám hagyja az irányítást. Most irányt váltok, megcsókolom a lábujjait egyenként, majd felfelé haladok. A vádli után a combja szőrei bizsergetik végig ajkamat, de a sűrűbb erdőt kerülöm még kicsit, csak körülötte motoszkál a kezem és a szám. Váratlan ötlettől vezérelve az asztalon álló pezsgősvödörbe nyúlok, és bekapok egy jégkockát. Észre sem veszi a mozdulatot, éppen behunyta egy pillanatra a szemét. A meleg kezemmel kezdek közeledni a,megsimogatom a heréit, az érintésemtől kicsit összehúzódik a zacsija, majd a kezembe veszem a mereven álló fütykösét, finoman, de határozottan. Finom, sima, forró az érintése, nagyon kívánom. A jégkocka már elolvadt, de a szám jéghideg lehet, látom, hogy összerezzen, amikor a makkját ajkaim közé veszem. A váratlan - talán kellemetlen - érzést, látom, gyorsan feledi, ahogy a nyelvemmel körbe - körbe simogatom. Egyre mélyebbere engedem a számban a farkát, érzem, szereti ezt a kényeztetést. Közben a kezem is simogatja, ajkam pedig fel - alá járva izgatja. A hidegnek már nyoma sincs, minden forró, én is újra saját levemben úszom, teljesen felizgatott, hogy látom a kedves örömét. Nyöszörögni kezd, érzem, hogy közeledik az orgazmusa. "Ne!" - kéri, de nem elég meggyőzően, tehát nem hagyom abba. Nem marad ideje ellenkezni, elélvez a számban. Amikor a fröccsök erőssége alábbhagy, a maradékot "kifejem", azt is leszopogatom, nehogy kárba vesszen.
Mellébújok, átölelem, szemrehányóan néz rám: "A puncidban akartam elmenni" De a szeme nevet, tudom, nem bánja az "erőszakot".
- Majd holnap reggel - válaszolom, - ma már csak aludni van erőm.
Hirtelen álomba zuhanunk mindketten.
Másnap reggel korán éberdek, hiába, a megszokás nagy úr. Kilopakodom a fürdőszobába, a kedves hason fekve alszik még mélyen. Kicsit lezuhanyozom, majd a reggeli penitencia - két hete egy extra diétán vagyok, amelynek része a reggeli kamillás beöntés. A körülmények nem alkalmasak a szokásos módszerhez, de pótszerként a kézizuhanyhoz folyamodom, az is megfelelő. Amikor végzek a tisztálkodással, visszabújok az ágyba, de nagyon kihűlt a lábam, ez felébreszti őt. Nyújtózik egy nagyot, olyan, mint egy nagy cica. Rámnéz, eszébe jut, hol is van, rám mosolyog, szemében újra vágy csillan. A jeges lábaimat keze között melengeti, puszit is ad rájuk, mindjárt jobban érzem magam. Megcsókol, nagyon finom, közben a keze felfedező útra indul. Végigjárja a tegnap este megismert vidékeket, gyorsuló lélegzetem jelzi, hogy jó felé jár. Megsimogatom az arcát, kicsit borostás. A keze elindul a derekamtól felfelé az oldalamon, végigsimítja a karomat, felnyújtom a fejem fölé, hogy hozzáférjen, amikor észreveszem, hogy a kezében egy selyemsál van, (varázsló talán?) egy hirtelen mozdulattal az ágy rácsos végéhez köti a kezem. Nem erősen, ha nagyon akarnám, ki tudnám húzni a csomóból, de érdekel az új játék. Most kicsit erősebb a keze, mint tegnap este. Úgy látom, visszakapom az erőszakot. Erőteljesen simogatja a mellem, és harap. Megrándulok, pedig nem fáj, de kicsit már kellemetlen. Vagy mégsem? Lassan elkezdem élvezni. Végigmasszírozza a testem. Szerintem mindenhol kellemesen piros lehetek, de nagyon jól esik. Sőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 06. 1. vasárnap 05:38
Nem rossz
#2 v-ir-a 2011. 11. 27. vasárnap 18:36
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?