A+ A-

Brigi

- Szia majd jövünk!- mondta anyu. Végre elmentek! Csodálatos éjszaka állt előttem, ha minden a terv szerint halad... Telefonálnom kell, szólnom kell Briginek, hogy jöhet. Micsoda lány! Kedves, rengeteget mosolyog, és milyen teste van! El se hiszem, hogy az én barátnőm! Csöngettek, ez csak ő lehet! Mentem ajtót nyitni, ő volt! - Milyen dögös vagy! - mondtam, ő válaszul rám mosolygott és megcsókolt. Imádom a csókját, olyan vadul, és szenvedélyesen tud csókolni. - Gyere be! - bekapcsoltam a hifit, és töltöttem két pohár pezsgőt. Iszogattunk, beszélgettünk, majd a beszélgetésből forró csókolózásba mentünk át.
Ő levette rólam a pólóm, én válaszul levettem a topját, meztelenre vetkőztettük egymást, és így folytattuk a játékunkat. Puszilgattam a nyakát, és közbe a popsiját simogattam, majd egyre lejjebb vittem a számat, eljutottam a melléig. Ilyen gyönyörű melleket még életemben nem láttam! Elkezdtem nyalogatni, szívni a mellbimbóját, ő egyre nagyobb levegőket vett, teste néha megrezzent. A hasát puszilgattam, és egyre lejjebb tartottam. Már nagyon nedves volt, a belső combját cirógattam, még nem nyaltam be neki. Próbáltam még jobban felizgatni, hogy utána még nagyobbat élvezzen. - Nem bírom tovább, csinálj valamit! - és ekkor elkezdtem nyalni a csodálatos puncit, a teste megrezzent, levegő után kapkodott, nagyon élvezte a dolgot, hát még én! Pár perc után a teste megremegett, egy kisebb sikoly hagyta el a száját, és csak úgy öntötte magából az isteni nedűt. Fölült, és a fülembe súgta - Szeretlek! Most én jövök! - Kaptam egy puszit a számra.
Simogatott, harapdálta a fülem, közbe egyik kezével a zacskómmal játszott. Majd a feje eltűnt a két lábam között. Elkezdett szopni, azaz erő amivel szívta, azt hittem az agyam eldobom. De csak épphogy párat szívott rajta, föl ált, megfogta a farkam. - Gyere be a hálóba! - mondta. Bementünk, és lelökött az ágyra, előkerült valahonnan egy gumi. Fölhúzta, és huncutan rám mosolygott, - Szeretnék előbb én fölül lenni! - nekem nem volt semmi kifogásom ellene! -Szép nagy farkad van, már alig várom, hogy magamba érezhessem - Beleült. Az érzést nem lehet elmondani! Először lassabban, majd egyre gyorsabban mozgott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.74 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sztbali 2019. 01. 13. vasárnap 20:17
Nagyon összecsapott.
#6 A57L 2018. 08. 11. szombat 04:01
Nincs rendesen összerakva.
#5 feherfabia 2016. 05. 24. kedd 06:28
Nagyon átlagos!
#4 zsuzsika 2015. 01. 4. vasárnap 07:38
Tákolmány.
#3 TheChronic 2003. 07. 22. kedd 21:15
Hát igen,ha ilyen szép és játékos a barátnöd,megérdemelt volna néhány sorral többet! :)
#2 Szmreko 2003. 07. 21. hétfő 12:51
Eléggé leegyszerűsítetted.
#1 Törté-Net 2003. 07. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?