Politika örömei

Szavazás átlaga: 6.01 pont (77 szavazat)
Megjelenés: 2003. július 9.
Hossz: 12 032 karakter
Elolvasva: 5 893 alkalommal
Eredeti: Index-Erotikus fantáziáink
2053, június 5. Brüsszel, Európai Védelmi Tanács épülete, 17:15

A tanácsterem a régi idők amfiteátrum szerű elrendezését követte, körben a képviselők páholyai, lent középen holgrafikus kivetítő.

Kriszti kommunikátorából a tolmács ismerős hangja szólalt meg:
– Nyugtázták a bejelentését, hogy nem tud adatot küldeni a kivetítőre
és úgy tűnik a kamerája sem működik. Szerencsére a hangosítás még él, így megejtheti a hozzászólásait. Már fel is küldtek a egy technikust, kis türelmét kérik.
A következő másodpercben már kopogtattak is Kriszti páholyának ajtaján. A lány felállt a helyéről. De mert túl elfoglalt volt, hiszen felszólalásra készült, így hátra sem fordulva szólt ki hogy szabad. A tech belépett, de Kriszti ügyet sem vetett rá, a nagy kivetítőn megjelenő táblázat adatai szerint szót kapott, bekapcsolt a mikrofonja.
Szeme sarkából még megállapította milyen formás hátsója van a techinusnak, ahogy az egy falba épített panelt kezd kifeszegetni, talán hogy hozzáférjen a mögötte levő kábelmakarónihoz.
A felszólalása közepén tartott már, mikor valaki belemarkolt a fenekébe. Kriszti szemei elkerekedtek, de rezzenéstelen arcal folytatta a beszédét, mikor rájött, hogy az őt mutató kamera nem működik. Ivott egy korty vizet és hátrapillantott. A meglepetéstől kishijján elejtette a poharat. Kedvesét látta amint mögötte gugolva, technikusi overálban, pajkosan vigyorog vissza rá.
Kriszti fejében őrült sebességgel száguldoztak a gondolatok.
Mit csinál itt Tomi? Ráadásul technikusnak öltözve? Azt mondta, miután befejzte az üzleti tárgyalásokat, a szállodában találkoznak...
Hiszen Kriszti ezért viselte már most is a délelött vásárolt szuper szexi kis fehérneműt, egész nap alig tudott másra gondolni mint az eljövendő forró ékszakára. Erre most itt van mögötte a pasi, senki nem láttja a páholy mellvédjétől, és a fenekét markolássza.
De nem volt ideje hosszasan gondolkodni, folytatnia kellett a beszédét. Zavarában finoman megköszörülte a torkát és tovább vitte elemzését. Közben érezte amint a puha kéz lassan utat talál szoknyája alá. A lágy, forró ujjak lassan felfedezték a combfix csipkés gumírozását, centiről-centire haladtak felfelé lábai belső oldalán. Tomi puha tenyere rásimult a lány combtövére, apró mozdulatokkal masszírozva, simogatva a forró bőrét.
Kriszti érzete ahogy elönti testét a forróság, hiszen már több mint másfél hónapja távol volt kedvesétől. De nem azért töltött éveket a diplomácia sűrüjében, hogy kiessen a szerepéből, folytatta a hozzászólását.
Közben szoknyája mintha lassan felfelé kezdett volna vándorolni, Tomi óvatosan gyűrte felfelé az anyagot.
Kriszti már azon volt hogy egy jól irányzott mozdulattal fejbe legyinti pasiját, de elakadt a lélegzete mikor megérzete combtövén a fiú forró lehelletét. Izgalmában egyik lábáról a másikra állt, akaratlanul is minden mozdulatával kicsit több helyet hagyva Tomi ügyködéséhez. Nagyot nyelt és azon igyekezve hogy hangja el ne árulja, tovább beszélt. Eddig ismeretlen, borzongató izgalom töltötte el attól, hogy több száz mit sem sejtő képviselő figyeli őt, miközben Tomi ajkai lassan elérik apró bugyija vonalát.
Elégedett mosollyal nyugtázta hogy a srác a döbbenettől egy másodperce abbahagyja kényeztetést. Kriszti szoknyáját elég magasra húzva, Tomi telljes egészében meglátta a lány formás testére feszülő apró, bordó, csipke-sejem csodát.
"Tetszik mi? " kuncogta magában Kriszti. Kiemelendő a hatást, alig láthatóan, kacérkodva megriszálta magát. Elégedetten az eredménnyel az ajkaiba harapott ahogy a fiú minden eddiginél szenvedélyesebben folytatta az izgatást. Kriszti érzete ahogy elpirul miközben Tomi a kis kosztüm-szoknya alól előgömböjödő fenekét harapdálta, pajkos – játékosan.
Befejzve a hozzászólását, kissé kásás hangon bocsánatot kért amiért nem ül le, némi TECHnikai akadályoztatásra hivatkozva. Reménykedett, hogy a többi képviselő csak annyit vett észre, hogy kissé sűrübben tekintget hátra.
Mikor automatikusan kikapcsolt a mikrofonja, nagyot sóhajtott mert Tomi ujjai végre a tenyérnyi sejemmel borított vénuszdombját kezdték simogatni, ajkai pedig lassan lefelé indultak a tanga pántja mentén. Kriszti kezdte mindinkább szűkebbenk érzeni a ruháit, szörnyen vágyott rá, hogy megcsókolhassa kedvesét. A kifelé mutatott színjáték és a mozdulatlanság kényszere a módszeres kényeztetéssel együtt egyre jobban felizgatta.
Egy másik képviselő emelkedett közben szólásra, de Kriszti csak nehezen tudott rá figyelni, hiszen Tomi most már lábai közé bújva ténykedett tovább. Ujjai lassan megtalálták az útjukat a mostanra kissé átnedvesedett szövet alá, lassan cirógatva a lány testét, szinte kegyetlen módszerességgel elkerülve a legérzékenyebb pontot. Kriszti felnyögött sikertelen igyekezettében, hogy apró csípőmozgással a fiú kezét a csiklójára terelje.
– Türelem kicsim... – suttogta Tomi a lány ölébe és szabad kezével jobban félrehúzva az apró tangát, forró csókot lehelt a fazonigazított fanszőrzetre.
– Türelem? TÜRELEM??? – sikított magában Kriszti, és a páholy melvédjébe karmolt a kéjes szenvedéstől.
A fiú tökéletesen tudta meddig feszítheti a húrt, minden pillanatát kiélvezte a lány pajkos
k
alf
ín
alf
alf
alf
nak
és csak lassan engedett belőle. Elégedett mosollyal konstatálta a boldog rezzenést ahogy két ujjával óvatosan kitapintotta a lány csiklóját, majd finoman cirógatni kezdte. Nyelvével közben a lány fodrai között lapozgatott.
Kriszti testében szétáradt a gyönyör, alig bírt uralkodni zihálásán és csak reménykedett, hogy nem kapcsolják vissza a mikrofonját. Tomi egyre nagyobb lelkesedéssel csókolta le Kriszti nedveit, és élvezte ahogy ujjai simogatása nyomán a lány lábai remegni kezdtek. Soha kényelmesebb helyzetet elképzelni sem tudott volna. Hátát a páholy falának vetve, kényelmesen elhelyezkedve kóstolgatta barátnőjét, ezzel centiről-centire emelve az égig. Egyik kezével Kriszti formás popsiját simogatta, néha piciket csípett bele, majd finoman lefelé kezdte sodorni az apró bugyi pántját, meg sem állva míg a kis szövet Kriszti combján nem feszült. Másik kezével módszeres körkörös mozdulatokkal simogatta a lány csiklóját, miközben hol nyelvével, hol szájával kóstolgatta ajkait.
Az éppen szót kapott politikus befejezte hozzászólsást, majd helyet foglalt, kiváncsian méregetve a még mindig ácsorgó magyar képviselőlányt. Szemrevaló jelenség volt, meg kellett hagyni, amennyire ilyen messziről meg lehetett ítélni. Visszafogott de csinos szürke kiskosztüm alól néha elővillant a habfehér sejemblúz. Hosszú vörösesszőke haja elegáns fonatban omlott a vállára s amennyire a folyosóról emlékezett, a lány arca is egész helyes volt, bájos pici szeplőkkel. De vajh miért harapdálja az öklét?
Kriszti persze Tomi izgatása miatt kényszerült erre:
– Kapszkodj bébi! – mondta a srác, és két ujját lassú de folyamatos mozdulattal benyomta a lány puncijába.
Kriszti ha nem levegő után kapkodott volna, valószinűleg felsikolt a gyönyörtől, s gyorsan a mellvédre támaszkodott, mert nem volt biztos benne, lábai meg tudnák-e tartani.
Tomi persze nem érte be ennyivel, nyelvét ütemesen pergetve a lány klitoriszát sem hagyta kényeztetés nélül.
Kriszti vére zubogott, lüktett benne az érzéki gyönyör, alig bírt figyelni bármi másra. Érzete, ahogy lassanként egyre jobban elöntik testét az érzéki élmények hullámai, közeledve a csúcs felé.
Annál váratlanabbul érte őt mikor mintha elvágták volna a gyönyör folyamát, Tomi eltűnt alóla. Meglepetten kapta fel a fejét, a holovetítőn az ő neve villogott a szólás jogát jelezve. A tolmács hangja szólalt meg a kommunikátorból. Kocsis kisasszony, kíván a válasz jogával élni?
Kriszti elvörösödött zavarábam, ahogy combig húzott bugyival, feltűrt szoknyával, lábán lassan szivárgó kéjnedveivel az Európai Védelmi Tanács képviselőpáholyában állt. Zavarában megigazította egyébként tökéletes frizuráját, és egy gyors ámde annál bizonytalanabb nemleges válasszal élt.
Kavargó gondolatokkal a fejében, továbba is szörnyű zavarában végig sem gondolva mit csinál, leült. Egyenesen Tomi merev szerszámába. Felsikkantott majd szája elé kapva kezét meggyőződött róla, kikapcsolt-e már a mikrofonja. Kriszti arcán a döbbenet és a kéjes élvezet kifejezése villant át. Gyorsan hátrafurdult, pasija ült a székében, melyet előzőleg alacsonyabbra állított és támláját hátradöntötte.
Kriszti hitetlenkedve zihált Tomi ölében. A srác kisfiús mosolya, a végig kizipzárazott overál alól kivillanó sportos felsőtest, majd az egyetlen izom rándításáaval megmozdított forrón lüktető szerszám... mindez egyszerre elgyengítette, borzongatóan kéjes élménnyel öntötte el testét. Kriszti továbbra is kényszeresen figyelve a láttszatra, hátranyúlt, és az overál alá nyúlva végigsimította Tomi tesét.
A finom női kéz megrezzenő hasizmon majd felfelé csúszva domborodó mellkason pihent meg.
A két test egymásnak feszült de kívülről mozdulatlannak tűntek, csupán izmaik apró játékával fokozták egymás gyönyörét. Kriszti alig állta meg, hogy ne kezdjen ütemes lovacskázásba, de az egymásban való lüktető, pulzáló élményt nem akart megszakítani. Percekig ültek így, a lány élvezte, hogy végre ő is hozzáérhet kedveséhez, majd csillogó szemekkel, buja csengéssel a hangjában csak egy szót szólt:
– Hajrá!
A következő másodpercben azonban a Védelmi Tanács elnöke szólította meg Krisztit.
Soha még ilyen nehezére nem esett felállni. Lábai reszkettek, egyetlen porcikája sem kívánta elhagyni a csodás állapotot.
Az elnök fél percben közölt valamit vele, amire figyelni is alig bírt, Tomi kemény hímtagja szinte fájdalmas űrt hagyott maga után.
Mikor újra elhelyzkedett, csalódott nyögéssel konstatálta, hogy a srác nem engedi magát újra belé.
Könyörgő-fenyegető tekintettel fordult hátra, s felismerte Tominak azt az arckifejezését ami újabb szexi
k
alf
ín
alf
alf
st
sejtetett. A srác marokra fogta magát és lassú kimért mozdulatokkal simogatni kezdte a lány punciját makkja hegyével. Kriszti egy nyögésbe forduló sóhajjal megpróbálta beigazítani a gyönyör lüktető forrását, de Tomi szelíd
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
kal
megakadályozta, tovább játtszva kéjes játékát. Fel-le, hol erősebben, hol gyengédebben, néha már-már majdnem becsússzanva nyomta farka hegyét Kriszti puncijának, időnként a klitoriszt is meg-megcsiklandozva.
A lány, száját harapdálva nyöszörgött, körmeit a fiú mellkasába vájta, a kéjes
k
alf
ín
alf
alf
s
közepette.
Tomi most is érezte hol a határ, mikor már tudta, hogy nem feszítheti tobább a húrt, egyetlen erős mozdulattal tövig merült barátnőjében. Krisztinek elállt a lélegzete, szemeit lehúnyva élvezte újra a tökéletes kitöltöttséget. Nem volt szükség sem szavakra, sem apró jelekre, Tomi pontosan tudta mit kellett tennie. Egyik kezével újra kezelésbe vette Kriszti csiklóját a másikkal átölte a lány derekát és folyamatos, egyenletes tempóban mozgatni kezdte a csípőjét. Minden egyes mozdulatával fokozta Kriszti gyönyörét, keményen, forrón lüktetve a lány testében. Kriszti számára lassan telljesen megszűnt a külvilág, nem maradt más csak kedvese cirógató ujjai és a pulzáló szerszáma ahogy forón kitölti testét és minden egyes lökéssel emeli, csak emelmi fel a felhők közé.
Tomi alig bírt uralkodni magán. Kedvese, gyönyörű, kívánatos teste ott hullámzott az ölében, vágytól a végsőkig tüzelve. Szerszámát a lány teste egyre csak szorította, gyűrűző, pulzáló mozgással átlökte a srác érzékeit a csúcson. Tomi nem bírta tovább, felült és belecsókolt Kriszti nyakába, és egy kéjes hördüléssel elélvezett.
Kriszti érzezte, hogy már nincs sok hátra, hogy már ott áll a csoda kapujában, már csak egy kicsi kellene csak, csak egy cseppnyi gyönyörrel több, hogy elszabaduljon az áradat s ekkor megérezte kedvese csókját a nyakán egy másodpercel késöbbpedig a forró áradatot testében.
A tolmács hangja szenvtelenül csendült a kommunikátorból:
– Nem működik a számítógépe. Igennel vagy nemmel kíván szavazni?
Kriszti nem bírta tovább. Az orgazmus egész testét rázta, a gyönyör hullámai elmosták a józan tudatát és az egész tanácstermet betöltve sikoltotta "szavazatát":
– Igeeeeeennnnnnn...!!!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.01 pont (77 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. február 8. 14:42
#25
Egészen jó lett.
1
a
angel234
2022. március 14. 02:40
#24
Nem rossz írás.
1
cscsu50
2022. március 13. 23:35
#23
Nem rossz!
1
feherkalman1
2022. január 13. 19:12
#22
Még ilyen munkahelyi történetet.
1
én55
2021. június 1. 11:10
#21
Tetszik az ötlet.
1
z
zoltan611230
2019. május 18. 04:14
#20
Jó történt.
1
a
A57L
2018. augusztus 9. 04:56
#19
Érzéki történet.
1
Andreas6
2017. december 22. 10:34
#18
Tetszett, bár a SEJEM engem is zavart. ( És hogy lehetett külön írni, hogy amfiteátrum szerű???)
1
t
t.555
2017. augusztus 31. 01:10
#17
Izgató a történet!
1
barbi81
2016. július 7. 19:27
#16
Nagyon jó.
1
tutajos46
2013. december 15. 07:11
#14
Jók az ilyen meglepetések. Imádok munkaidőben kefélni.
1
p
papi
2013. október 8. 08:18
#13
Nagyon jó.
1
sgg
2007. szeptember 5. 23:09
#12
Nekem tetszik a történet, igazán izgató!
1
megan
2003. július 12. 00:34
#11
Légy szíves, nem sejem, hanem selyem. Köszi
1
IF
2003. július 11. 16:55
#10
Átlagszámítás: nem átlagnak kellene hívni, akkor nem lenne ennyi félreértés belőle.
1
Kukac
2003. július 11. 11:02
#9
Micsoda helyesírás... :-(
1
Manóka Land
2003. július 9. 16:38
#8
A történet szuper.
Átlagszámítás:
Lehet, hogy hagyni kéne az első szavazatoknál a reális pontokat=> kevesebb értetlenkedés, illetve úgyis gyorsan lekerül az élről. Ha meg nem, akkor tényleg jó a sztori.
Mellesleg valaki manipulál a szavazatokkal ez látszik, de nem gáz,mert itt nem ez számít, hanem a jobbnál jobb történetek.
1
king
2003. július 9. 14:46
#7
10pont!
ennél több mafyarázat nem kell
csak egy free-hozzáférés!
popuka94@mailbox.hu
1
TheChronic
2003. július 9. 12:57
#6
Egész jó! Söt!

Annyira unom már,hogy mindig akad,aki értetlenül áll a szavazórendszer elött.
Törté-Net,szerintem az átlagszámítás sajátos voltára kiemelt mondatban hívd fel a figyelmet,hogy az idióták is lássák!
1