A+ A-

A szomszédasszonnyal

Valamikor a nyári szünetben történt, amikor is reggel szokás szerint dél körül felkeltem és leültem a géphez. Senki nem volt otthon, így elindítottam egy pornófilmet és közben játszottam a félszeművel. Nagyon megijedtem, amikor csengettek, ugyanis nem nagyon tudtam elpakolni a cuccost, így hát valahogy belegyömöszöltem, és úgy próbáltam meg kinyitni az ajtót, hogy ne lehessen látni a gatyámat. A szomszédasszony volt, egy kis kivágott fekete topban, és egy fekete olyan feszülős nadrágban. Sötét hajú, kicsit molett olyan 37 év körüli nő volt, de nekem mégis tetszett. Anyámat kereste, én persze közben végig zavarban voltam, mert féltem hogy észreveszi a gatyámat. Észre is vette, ugyanis kicsit kilógott a vége. Észrevette, így elkezdett intim dolgokat kérdezni. Megkérdezte voltam-e már lánnyal, én mondtam, hogy még sajnos nem de mindennek eljön az ideje. Behívtam, és leültünk beszélgetni a konyhában. Elmesélte, hogy szerinte a férjének van valakije, meg hogy nem nagyon foglalkozik már vele, és a szex sem olyan, mint régen. Közben megfogta a kezem és mélyen a szemembe nézett. Látszott rajta hogy akar valamit, majd egyszer csak szájoncsókolt, én vissza, és hosszú smárolásba torkollott, közben benyúlt a boxerembe és lassan finoman verni kezdte a farkam. Hírtelen abbahagyta a csókolózást és megkérdezte akarom-e, én természetesen igennel feleltem. Kicsit hátrébb húzta a székét és letérdelt elém. Először finoman rálehellt, hogy még jobban felizgasson és lassan finoman puszilgatni kezdte először csak a tövénél és a heréimet, majd lassan fel a bőrt, végül megrántotta és egy hatalmas nyalással a makkomon a csúcsra juttatott. A szájába fröcsköltem, de ment a topjára és az arcára is, majd szopni kezdte és addig szopott, amíg újra megkeményedtem. Utána bementünk a szobámba, őrülten elkezdtem csókolgatni a nyakát, közben levetkőztettem és csak egy tanga és egy melltartó volt rajta. Csodásan nézett ki. Lefektettem az ágyra, félrehúztam a bugyiját, és finoman csókolgatni kezdtem a körbe a punciját, majd a csiklóját, és néha-néha mélyen benyaltam neki. Úgy éreztem ügyetlenül csinálhatom, de nyögései az ellenkezőjét bizonyították. Nem kellett sok és hatalmas sikollyal elélvezett, én meg alig győztem nyelni a finom nedveit. Kicsit vártunk, közben persze smároltunk. Lefeküdtem, ő újra elkezdte szopni a farkam, de most jó mélyen bekapta, majd hírtelen abbahagyta, levette a bugyiját, akkor tudtam igazán megfigyelni fazonra nyírt punciját, majd lassan beleült a farkamba, én felnyögtem, majd lehajolt, megcsókolt és halkan a fülembe súgta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 07. 23. szombat 06:44
Egész jó!
#9 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 09:03
Rövidke.
#8 papi 2015. 10. 7. szerda 08:41
Mese mese meskete..
#7 listike 2014. 02. 24. hétfő 07:22
Gyenge fantázia.
#6 Sasha 2004. 07. 4. vasárnap 09:35
Egy férfi nbemegy a kocsmába és büszkén kijelenti: Emberek én ismerem a szex 100 különböző pozítúráját! Odamegy egy részeg, azt mondja: és azt ismeri, amikor a nő hanyatt fekszik, széttesi a lábát és ráfekszik?? WÁÁÁÁÁÁÁÓÓÓ 101! 101!! Csak a kiegyenesedett misszionáriuspózról jutott eszembe
#5 levim 2003. 07. 10. csütörtök 13:04
Ott rögtön az ajtóban rátért a lényegi kérdésekre?! Naaa!!! Lehetne kidolgozottabb is, mert a téma jó. (melyik fiú nem álmodozott legalább egy, a közelben lakó szomszédasszonytról?! ilyen mindenhol akad.)
#4 TheChronic 2003. 07. 8. kedd 14:19
Szép történet,de kicsit lehetne személyesebb is...szóval kicsit kevesebb sablont...de tudod mit,jó ez így.Pornó oszt kész! :)))
Nekem van olyan szomszédasszonyom,akit minden irányból...:)))
#3 bismaster 2003. 07. 8. kedd 09:41
nem gáz, Lofty. Ez a divat
#2 Lofty 2003. 07. 7. hétfő 22:00
Nekem fura, hogy mostanában mindenki megdugja a szomszédasszonyát...
(..én hozzá nem nyúlnék az enyémhez, az biztos.. :)
Mindenesetre ha szűz lennék, és tudnám előre, hogy ugyan kicsit ronda, de olyan jó az ágyban, hogy 3szor elmegyek első alkalommal, és akkor még nem is zuhanyoztunk... hát lehet hogy én is meggondolnám :)
#1 Törté-Net 2003. 07. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?