A+ A-

A szomszéd néni

Helga néni nemrég költözött a szomszédunkba, és én rögtön felfigyeltem érett, negyven körüli szépségére. Rövidre vágott szőkés haja volt, merészen öltözködött, és mindig rám mosolygott, ha a lépcsőházban "csókólomot" köszöntem neki.
Egy hétfő délelőtt, mikor nem kellett gimnáziumba mennem, összefutottam vele a ház előtt, és illedelmesen ráköszöntem. Ő megállt, rám nézett, és mosolyogva megkérdezte:
- Ma nem kell a kisfiúnak iskolába mennie?
Éreztem, hogy elpirulok, és dadogva válaszoltam neki:
- Ma szünnapunk van, és egyedül vagyok itthon.
Majd zavaromban már mentem is volna, és a szokásos "csókólommal" elköszöntem, de Helga néni megállított, és érdekesen mosolyogva megkérdezte:
- Tényleg szeretnél megcsókolni, vagy csak köszönni tudsz így?
Zsibbadt lettem a kérdésére, és félig kábán, kiszáradt torokkal válaszoltam, hogy "szeretném is". Helga néni erre elnevette magát, és így szólt:
- Jól van kisfiú, csak a szüleid meg ne tudják! Félóra múlva csengess be
hozzám, de vigyázz, hogy meg ne lássanak!
Azzal határozott léptekkel eltűnt a kapualjban. Pontosan félóra múlva, torkomban dobogó szívvel, reszkető kézzel, becsöngettem az ajtaján, és gyorsan besurrantam, ahogy az résnyire kinyílt. A lakásban el volt sötétítve, vöröses félhomályban úszott minden. A nyitott szobaajtó mögül érzéki zene áradt. A szomszéd néni bő hálóköntösben fogadott, szó nélkül kézen fogott, bekísért a szobába, és becsukta mögöttünk az ajtót. Mintha minden becsukódott volna, egy teljesen más világba, az érzékek birodalmába léptem, ahol én a beavatásra váró, gyámoltalan kisfiú lettem. A csendet hamarosan megtörte Helga néni, ahogy kedvesen, de mégis parancsolóan rám szólt:
- Mire vársz? Vetkőzz le!
Én rögtön engedelmeskedtem érésének, és ügyetlenül, remegő kézzel elkezdtem levenni a ruháimat. Helga néni leült egy pamlagra, és érzékien búgó hangon folytatta:
- Gyere kisfiú, gyere közelebb, hagy lássalak! Ne félj a néni nem fog megenni,
csak jól meg fog baszni.
Ekkor már teljesen meztelen voltam, a szomszéd néni maga elé állított, végigsimította az arcom, és kéjes hangon így folytatta:
- Előbb viszont felöltözöl kislánynak, mert csak a kislányokat lehet igazán jól
megbaszni.
Kihúzott egy fiókot, és női fehérneműket szórt ki belőle a pamlagra. A hangulat, a bódító zene, a gyönyörű nő teljesen a hatalmába kerített, akaratom megszűnt, s vakon engedelmeskedtem neki.
- Most öltözz! Először a harisnyát!
Kábultan a perverzen izgató játéktól, kiválasztottam egy pár sötétkék harisnyát, leültem, és reszkető kézzel, ügyetlenkedve a lábamra húztam azokat. A harisnya kellemes, hűvös zsibbadással feszült rajtam, és az ismeretlen új érzés hatására a farkam fél-merev állapotba került. Helga néni a csábos ruhadarabok közül egy dobozkát vett elő, belőle egy fekete óvszert, s hozzáértő mozdulattal a most már ágaskodó faszomra húzta.
- Tudod kisfiú, vigyázni kell a gecidre, susogta talányosan, s macska szerű zöld szemei kéjesen felparázslottak.
- Jó, most már a többit is, te kis kékharisnya!, s ezzel egy szintén kék, selymes, harisnyatartós kombinét, és egy apró női bugyit szórt az ölembe.
A finom, csipkés kombinét is üggyel-bajjal magamra vettem, majd a bugyit is, miközben Helga néni elégedetten figyelt. Amikor kész lettem, maga elé állított megigazította a szerelésemet, bekattintotta a harisnyatartót, s rekedtes hangon megszólalt:
- Egész csinos kislány lettél, most már csak az kell, hogy kifesselek.
Átültetett a toilett asztalhoz, és vérvörös rúzst kent engedelmesen csücsörített ajkaimra. Jó illata és íze volt, és én sápadtan láttam a tükörben, hogy valóban egyre jobban kezdek egy lányhoz hasonlítani. Köntöséből előbukkant egyik kemény kis melle, s jóleső remegéssel éreztem, hogy hozzám dörzsölődik, ahogy a sminkelést folytatta. Az ajkaim után a szemem következett, majd egy kis pirosító került az arcomra. Legvégül a fiókból egy középhosszú sötétbarna női paróka került elő, amit játékosan a fejemre igazított. Teljesen megnémultam a látványtól, egy szexisen kifestett lány nézett vissza a tükörből, és én egyre jobban kezdtem magam beleélni új szerepembe. Felálltam, lábamon csillogva feszült a harisnya, s a csipkés bugyiban kéjesen meredt a farkam. Helga néni mögém állt, hátulról átölelt, és a nyakamat kezdte el csókolni, szívni, harapdálni, miközben egyik kezével a merevedő mellbimbómat simogatta, a másikkal a farkam markolászta. Fantasztikusan jó érzés volt a megsemmisülésig feloldódni karjában, teljesen alávetni akaratának magam, a buja, bódítóan fülledt fertőben elmerülni. Rúzsos ajkaink mohón egymásba fonódtak, hosszú hegyes nyelve a torkomig hatolt, majd a mellemet kezdte el nyalni, szívni az izgatóan selymes anyagon keresztül, végül a gumitól feketévé vált merev faszomat kezdte el harapdálni a bugyin keresztül. A mámorító kéj hatására teljesen felizgultam, vérem az agyamból az ágyékomba tolult, engem extázisba hozva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:43
Nem rossz.
#13 papi 2014. 01. 17. péntek 09:16
Nagyon jó
#12 tiborg 2010. 11. 7. vasárnap 05:45
Ez elhiheto,de csak osszeszokott,gyakorlott partnerok kozott.Ha "Iskolas" "kisfiu" a partner az bizony pedofilia, de keves torlessel kituno,jol megirt perverz sztori.
#11 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 04:16
a kis artista gumiember.
#10 róka 2007. 08. 27. hétfő 20:33
kicsit beteges a néni
#9 firstex 2005. 02. 23. szerda 08:25
Helga nénit akarom!
#8 TheChronic 2003. 06. 26. csütörtök 13:45
Squito: nem tudom.Nem igazán említ életkort,tehát éppenséggel lehet egy éretlen tizenéves is.Szernitem emiatt nem kell törölni,volt már itt durvább téma is,amit tényleg törölni kellett.Beszéld meg Törté-Nettel,de én nem javaslom,nem érzem szükségét.
Akkor ezek szerint nem is tetszett?
#7 SLY 2003. 06. 26. csütörtök 12:07
Szal hát ööö.. sokan be tudják kapni a saját faszukat, csak hajlékonynak kell lenni! Amúgy meg csak sok gyakorlással nem így egyből, mint ahogy a történetben le van írva! Most olvastam először ilyet, de... ööö... szal nem leszek a rabja!:) De jó volt!
#6 Squito 2003. 06. 26. csütörtök 11:12
Ez nem pedofília, TheCronic? Szerintem le kellene szedni innen!
#5 szende 2003. 06. 25. szerda 18:26
Tk. jól irsz és jókat-tán egy kicsit sokat...
#4 TheChronic 2003. 06. 25. szerda 12:56
Valaki: ez nem s/m.

Mellesleg a leginkább kidolgozott és az eddigi legperverzebb bizarr történet a siteon.Kicsit furcsa részletei vannak,de a lényege elképzelhetö.Az írónak hála sikerült elmerülnöm nekem is ebben a perverz világban.Nem semmi,az biztos! Kezdetnek elég húzós kis játék...
Tetszett!
#3 valakiatomegbol 2003. 06. 25. szerda 10:31
hat, mondjuk en szeretem az sm-et de ez nekem kicsit sok volt. Nem az a kategoria igy nem ertekeltem.
#2 okostóni 2003. 06. 25. szerda 07:25
Hülyeség, a saját faszát senki sem tudja bekapni, ha csak el nem törik a gerincét.
#1 Törté-Net 2003. 06. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?