Csokoládé és vanília

Szavazás átlaga: 6.16 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2003. június 13.
Hossz: 6 496 karakter
Elolvasva: 7 144 alkalommal
Éva a parkban árult fagylaltot. Magas, sudár alakját jól kihangsúlyozta a fehér kis kötényke. Hosszú szőke haját bearanyozta a nyári nap. Még csak tizenhét éves volt, és csak a nyári szünetben segített be az édesapjának. A vevők szívesen vásároltak nála, mert mindenkivel udvarias volt, ő pedig imádott a parkban lenni. Elnézte az embereket, és elképzelte az életüket. Kismamákat a gyerekeikkel, üzletembereket, akik az ebédjüket a parkban ették meg, és utána tőle vették a fagyit desszertnek, idős öregurakat, akik direkt mögé ültek, hogy karcsú alakját bámulják, és öreg nénikéket, akik a madarakat etették.

Hamar összebarátkozott az őrrel, a mindig morcos, nyugdíjas bácsival, és a rendőrrel, aki a legnagyobb csibész volt a környéken, még az ő fenekét is mindig megcsipkedte.

Egy délután éppen egy kis undok ördögöt szolgált ki, aki az anyjával volt ott, és minden kellett volna neki, amikor először látta meg Pault. Vele szemben egy fa alá ült le egy plédre. Magas volt, szélesvállú, és fekete. Éva jól megnézte, miközben a tölcsért a nyafogó kis lurkó kezébe nyomta. Minden megvolt benne, ami Évának tetszett a néger fiúkban. Kerek, kopaszra nyírt fej, Lapos orr, nagy, világító szemek, vastag érzéki ajkak, az izmai pedig úgy dudorodtak ki inge alól, hogy az már félelmetes volt.

– Vajon a lába között is ilyen izmos? – kérdezte magától a lány, és meg kellett nyalnia az ajkát, amikor a fiú nemi szervére gondolt.

Éjjel aztán alig bírt aludni. Ha lehunyta a szemét egyre csak a fiú arcát látta, barna bőrét az ő fehér bőrén érezte, végül hajnal felé belemerült az érzésbe, keze lassan csiklójához siklott, és egyre gyorsuló mozdulatokkal kielégítette magát.

Reggel aztán izgatottan ült föl a triciklire, és karikázott ki a parkba. Abban reménykedett, hogy a fiú már ott lesz, de hiába várta egész délelőtt, nem jött. Végül két óra körül érkezett meg. Megint leterítette a fa alá a plédet, és ledőlt rá, majd elővette a könyvét, és olvasni kezdett. Éva legnagyobb örömére egy félóra múlva levette az ingét. Majd egy újabb negyedóra múlva lassan felállt, és a lány felé indult. Éva azt hitte, hogy ott ájul el.

– Szia! Kérek egy csokoládét, meg egy vaníliát – mosolygott rá a fiú. A lány máskor gyors, begyakorolt mozdulatai szinte már ügyetlenek voltak. Amikor átvette a pénzt, az kigurult a markából, és a járdára esett. Egyszerre hajoltak le érte, és a kezük egymáshoz ért. A fiú megérezte, hogy kívánják, és mosolyogva állt föl.

– Tudod én, itt fogok tanulni ősztől az Orvosin. Te is tanulsz? – vette föl a társalgás fonalát a fiú.

– Én még középiskolás vagyok – pirult el Éva. – jól beszélsz magyarul.

Az édesanyám magyar. Szegeden él – mesélte a fiatalember, és közben jól megnézte Évát magának. – Meló után nem lenne kedved velem beülni valahova egy italra?

– De. Ötre ott vagyok.

– Ott a sarkon van egy presszó. Jó lesz?

– Igen – sütötte le a szemét a lány, és arra gondolt, hogy a srác túl gyors, de ezt abszolút nem bánta.

Az idő csigalassúsággal mászott a délután hátralévő részében, és Éva mindenkit a fenébe kívánt. Az apja, miután bevitte a járgányt a cukrászdába, elkezdett magyarázni neki egy új sütemény receptet, Amit Éva kénytelen volt végighallgatni, aztán rohant zuhanyozni, öltözködni. Végül kicsit elkésett.

A fiú virággal várta, és nagyon kedves volt. Mesélt neki Mozambikról, ahonnan az apja jött, meg Olaszországról, ahol a nyarat töltötte. A kosárlabdáról, és arról, hogy szeretne valamelyik USA egyetem csapatába bekerülni.

– Vannak a lakásomon dedikált labdáim is. Megnézed? – Éva szíve nagyot dobbant. Egész délután valami ilyen kérdésre várt. Tudta, bár még ilyet sosem csinált, hogy még ma le akar feküdni ezzel a fiúval. Hát igent mondott.

Két perc múlva a fiúnál voltak. Abban a házban lakott, ahol a presszó volt. A liftben már csókolóztak, Éva pedig majd elolvadt az erős karokban. Az ajtón belépve a fiú a lány nyakába lihegte:

– Akarod? – a lány pedig remegve simult a karjába.

– Nagyon. – a fiú ismét megcsókolta. Éva beleremegett a sima száj érintésébe. A fiú a blúza alá nyúlt, és a melleit simogatta. Aztán lehúzta róla a blúzt. Nyakát, füleit csókolgatta, majd egy idő után a lány hallotta, hogy zizzen a fiú slicce. Mohó kezekkel nyúlt be a nadrágba, és elővette a fiú meredező szerszámát. Még nagyobb volt, mint amire számított. Letérdelt a fiú elé, és bekapta. Gyöngéden kezdte rajta húzogatni a bőrt, majd egyre jobban bekapta, szinte már fulladozott tőle. A fiú élvezettel nézte, hogy mit csinál vele a lány, aztán egyszer csak felkapta, és az ágyhoz vitte. Gyorsan ledobált magáról mindent, majd Évát is levetkőztette, majd foglalkozni kezdett vele. Először végigcsókolta a nyakát, melleit, majd a csiklóját ingerelte kézzel, aztán benyúlt két újjal a hüvelybe is. Éva hátravetett fejjel élvezte a mozdulatokat. Majd Marc a hímtagjával kezdte el dörzsölni Éva nemi szervét, miközben ismét a nyakát csókolta. Aztán hanyatt dőlt és a lány ismét a bekapta. A fiú megfogta hosszú haját, és gyöngéden irányította az iramot. Majd mikor már nem bírta, felemelte a lány lábait a nyakába vette, és miközben a lány még a farkán dolgozott, ő nyalt neki. Majd végül Éva hasra hengeredett, és Marc most hátulról nyalt neki. Mikor a lány combja is sikamlós lett az izgalomtól, a fiú az ölébe ültette, és gyöngéden bevezette hatalmas szerszámát. Éva felnyögött a gyönyörtől, és lassan mozogni kezdett, miközben Marc a melleit simogatta. Aztán Éva megfordult és egymást átölelve, csókolózva mozogtak. Marc közel került a csúcshoz, így kihúzta, és hanyatt dőlve elszorította magának a makkot, közben Éva maszturbált. A fiú élvezve a látványt Évához hajolt, és megcsókolta. A lány megfogta a férfi farkát, és másik kezével széthúzva szeméremajkait, hátulról bevezette magába ismét. Lassú lökésekkel teljesen tövig hatolt kedvesében Aztán Éva ismét beleült, és őrült iramban baszni kezdtek. Éva Egyre gyorsabban vette a levegő, lába remegett, nem tudott már mozogni. Kedvese gyöngéden hanyatt döntötte, és újra beléhatolt. Egyszerre értek a csúcsra. Mikor Marc magja kilövet Éva sírva fakadt a boldogságtól. Egymás karjában aludtak el.

Tíz év múlva:

Éva nézte a folyót a háza teraszáról. Vízilovak fujtattak a naplementében, éppen legelni indultak. A házból kihallatszott két fiának a nevetése. Rajzfilmet néztek a televízióban. Csapódott a bejárati ajtó, és Éva tudta, hogy Marc mindjárt nyakszirten csókolja. Soha nem bánta meg, hogy egyből odaadta magát.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.16 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. március 5. 03:29
#15
Nem rossz történet,nagyon tetszett.
1
cscsu50
2022. március 4. 18:56
#14
Kicsit fura a vége.
 
1
én55
2021. május 17. 18:40
#12
Kicsit hihetetlen a vége, de nem rossz.
1
Andreas6
2021. február 28. 19:34
#11
Szeretem a romantikát, de a vége már kissé szentimentalistára sikeredett.
 
1
z
zoltan611230
2019. május 10. 06:50
#10
Szep írás.
1
a
A57L
2018. augusztus 5. 04:20
#9
Fantázia.
1
feherkalman1
2016. január 6. 17:46
#7
Jól rákapott a nyalni való vanília a csoki faszra.
1
tutajos46
2013. december 14. 07:31
#6
Az eleje jó de a vére nem kellene a puncs.
1
TheChronic
2003. június 14. 19:17
#5
TacTac: Néhol kicsit valóban sablonos,de a "szervízkönyv"töl ez még messze van.Olvastam már ennél sokkal rosszabbat is.A vége viszont tényleg nyálas,nagyon nem hiányzott.
1
TacTac
2003. június 14. 06:03
#4
Ööö,kicsit úgy éreztem magam, mint aki szervízkönyvet olvas...Most ezt csinálta, majd azt csinálta...Plusz a vége nyál. Szeretem a romantikát, na de hogy jön össze egy szervízkönyv a naplementével?!
1
komoly
2003. június 14. 00:53
#3
Most Paul, vagy Marc a laposorrú, vastagszájú, golyófejű szépség???
1
TheChronic
2003. június 13. 14:45
#2
Gyönyörű volt,de kicsit túlzásnak éreztem,hogy "sírva fakadt a boldogságtól"...inkább a gyönyörtöl,nem? Mindegy,biztos csak irigykedek :)
A vége kicsit sablonos volt,olyan Happy End.De összességében szép.
1
T
Törté-Net
2003. június 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1