A+ A-

Az én szilveszterem

Kezdjük ott, hogy 15 éves vagyok, és ez volt az első szilveszter, amit a haverokkal töltöttem.
Szal szilveszter előtt egy pár nappal felhívtam egyik haveromat, hogy kéne szervezni valamit. Másnap lejött, és megbeszéltük a részleteket, meg felhívtunk pár csajt! Sajna csak kettő ért rá, de hát ez nem baj! 20:00-kor találkoztunk az egyik téren a közelben, és utána mentünk el különböző szórakozóhelyekre, ahol éppen volt hely és jó vol a hangulat. Éjfélkor, épp egy kocsmában voltunk az egyik hátsó asztalnál, és haverral elmentünk a piáért. A két csaj közben dumcsizott, bár gőzöm nincs miről, de amikor odaértem már nagyon mosolyogtak. 2-3 óra lehetett, amikor elmentünk hozzánk, mert úgy volt, hogy ott alszik mindenki, mert az volt a legközelebb. Még 4-kor ment a TV, de mindenki aludt. Lementem egy pohár vízért, és ahogy felértem a második szintre az egyik csaj (Dia) elkapott, és berántott a fürdőszobába.
Meglepődtem, de ő csak megcsókolt, és várt valamire... Én először nem értettem, de amikor megmarkolta a pöcsömet a pizsin keresztül, kezdtem érteni mire gondol. Visszacsókoltam, csak kicsit ügyetlenül, mert még nem volt benne túl nagy gyakorlatom, majd közben átkaroltam a derekát, megemeltem, és felraktam a fürdőszobaszekrényre. Rajta egy hálóing volt, alatta csak egy bugyi. Óvatosan levettem róla a bugyit, miközben a pociját csókolgattam! Jól esett, ahogy közben a hajamba túrt, és simogatta az arcom. Amint levettem a bugyiját elkezdtem finoman ujjazni, majd nyalogattam is őrülten. Nem volt olyan rossz, mint hittem, sőt...
Érezhetően élvezte, mert közben nyögdécselt, majd kicsit elnyomott hangon, de érezhetően nagyotlélvezett. Ahogy évezett, a fejemet úgy összeszorította, hogy azt hittem, hogy megfolyt. Akkor leszállt a szekrényről, és lehúzta rólam a gatyát, majd elkezdte lassan de érzékien verni az akkor már merev dákómat, s közben finom csókokat lehelt rá, és a heréimet izgatta. Nagyon jól esett, sőt amikor már bekapta, és rendesen szopni kezdte azt hittem mentem elélvezek, de próbáltam kicsit tűrtőztetni magam. Nem bírtam sokáig, és bele is ment a szájába, majd amikor kivette a hálóingére és az arcára. Mind lenyalta, és ami a szájába ment szó nélkül lenyelte. Élvezet volt nézni. Levette a hálóinget, és akkor pillantottam meg formás testét teljes egészében. Gyönyörű látvány volt, ahogy a geci csorgott le a melleire, és ahogy kívánatosan mosolygott az volt a csúcs. Kérdezte, hogy van-e gumim, erre én feleltem, hogy nincs. Mondta, hogy nem baj, csak majd vegyem ki időben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 07. 4. szombat 04:06
Gyenge írás.
#5 feherfabia 2014. 12. 31. szerda 06:00
6P
#4 listike 2014. 02. 25. kedd 07:05
Gyengécske.
#3 Lofty 2003. 06. 13. péntek 12:19
Drake, nem lehet hogy te vagy "a haver" ? Kihagytad Katát ? =o)
#2 Drake 2003. 06. 11. szerda 12:46
Hmmm...
Ez hasolít az én szilveszteremre :)
#1 Törté-Net 2003. 06. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?