A+ A-

A Névtelen lány esete

Ismerkedés a rabszolgák életével
Éjszaka van. A főúton szinte szárnyal egy autó. Pár kilométert megy ezzel a tempóval, aztán lassít, és bekanyarodik egy kis földúton, végül megáll. Anna és Péter ült benne. Nemrég barátkoztak össze. Épp egy házibuliból hajtottak volna haza, de Péter nagyon megkívánta a lányt. Péter jó képű, enyhén "kanos" csávó volt, de miután szinte minden csajt megszerezhetett magának, ez érthető volt. Bár Anna is egy gyönyörűség volt. A fiúk imádták őt, ami kinézete után el lehet hinni. Telt mellei, és a feszes feneke roppant nagy összhangban voltak egymással.
Miután megálltak, Péter szinte azonnal Annára akarta vetni magát, de ő csak arrébb lökdöste:
- Péter, ne légy szíves! - s kitért a fiú csókja elől - most ne! - mire ő abba hagyta, s mosolyogva ezt mondta:
- Furcsa, pedig a többiek azt mondták, hogy nem nehéz veled eljutni az ágyba, s ott pedig istennő vagy - s vadul megcsókolta. Mikor végzett, a lány lekevert neki egy óriásit:
- Te részeg állat! Vond vissza, amit mondtál, s most egyből vigyél haza, különben kiszállok! - s hogy nyomatékot adjon, meg is tette. Kicsit fejébe állhatott az ital Péternek, mert ezt mondta:
- Na Te kis ribanc, akkor dögölj meg itt a pusztában! - s beindította a kocsit, s elhajtott. Anna el se akarta hinni. Eddig Pétert hitte az igazinak, s csak az ágyba akarta őt vonszolni!
"A főút legalább 300 méter, a város további 14km. Ebbe bele fogok szakadni! " - gondolta magában. De végül is neki indult. Mikor kiért az útra, és ott gyalogolt elment körülötte egy kocsi, s elkezdett nekik integetni. Úgy a 6 - odik autó után rájött, hogy kurvának nézi, ezért abbahagyta az integetést. Egy jó másfél óra múlva jött egy kisteherautó, és megállt előtte nem sokkal. Kiszállt az anyósülésből egy kövérebb fickó, s megkérdezte:
- Mennyiért adod magad?
- Nem vagyok kurva! - mondta mérgesen a lány. Eközben kiszállt a sofőr is:
- Ej Tóni, jól hallom hogy nem adja magát a kicsi, ennyire tán csak nem válogatós? A kuncsaft az kuncsaft! Na jó, mennyit akarsz?
- De...
- Mindegy, ha kezdő vagy, annál jobb, na gyere ide! ! -mondta a kövér, s Anna kezdett megijedni, s futásnak eredt volna, de mire elindult, lefogták, s beléadtak valami injekciót, melytől Anna szinte egyből öntudatlan lett, de még hallotta az utolsó szavakat a kövértől:
- Na majd megtanulsz engedelmeskedni te hitvány rabszolga...
Mikor Anna felébredt, egy nagy szobában volt, egy franciaágyon. Előtte szembe egy feltehetőleg nagy terasz ajtaja, s még egy mosdóldalán, a balon pedig az ajtó. Felkelt, kiment volna az erkélyre, de bejött egy szolgaféle, melytől Anna zavarba jött, hisz idegen előtt sosem volt meztelen:
- Nyugodjon meg, majd hozzá szokik. Jöjjön velm! - azzal megfordult, s a lány utána ment. Egy nagy folyosón körülblül mehettek egy olyan 20 métert, s bementek egy nagy szobába, melyben volt egy nőgyógyászati szerű asztal.
- Foglaljon helyet! -mondta a szolga parancsoló hangon. A lány elhelyezkedett, s leszíjazta a szolga. Bejött egy orvosköpenyben lévő férfi, s mellette egy bőrruhában lévő nő. A férfi az asztal elé tolt egy széket, a nő a lány mellé állt, s elkezdte izgatni a melleit. A lány eőszöür ellenkezett, de aztán átadta magának az érzsének. A bimbója kidomborodott, s a lány kezdte érezni, hogy közel a csúcs, mire a nő olyannyira megszorította a mellét, hogya lány felsikoltott:
- Hagyja abba! - ám a nő mégjobban megszorította, s akkora pofont adott a lánynak, hogy egy nagyon csúnya folt maradt utána:
- Ki a franc engedte meg hogy megszólalj?! Ha tehetném úgy elvernélek, hogy...
- Úrnő, a lány kész a beöntésre! - szólalt meg mögötte az orvosköpenybe lévő férfi. A lány körbe nézett, s előtt volt a férfi, egy csővel, melynek végét nem látta.
- Rendben Béla - miközben elengedte a már viselte mellet. A lány elkezdett mocorogni, amennyire bírt a kötelektől, de felnyomták a csövet, s már érezte is a folyadékot, ahogy a beleibe megy.
- Nos, gondolom Annának hívnak? - a lány nem mert megszólalni, nehogy megint kapjon egy pofont - látom, gyorsan tanulsz, hogy nem beszélhetsz hacsak engedélyezzük. Beszélj!
- Igen, Annának hívnak.
- Talán Annának hívnak úrnő! - ordított rá még egy pofon kiséretében
- Annának hívnak úrnő. Kérem bocsássa meg az engedetlenségemet, ú... - nem bírta befejezni, mert épp akkor kezdte el kegyetlenül feszíteni beleit a folyadék.
- Jó Béla, haggyja abba! - bár a folyadékbeáramlás megállt, de ki akkor se ment, de a lány nem mert szólni.
- Nos, most adok egy két tanácsot, továbbá elmesélem a további életedet! Innentől kezdve nincs az, amit te akarsz, csak is az, amit mi. A női kínzóidat Úrnőnek, a férfi kínzóidat pedig majd uramnak kell majd nevezned! Elő fog fordulni, hogy összekerülsz egy csapat állattal, melyek majd jó megbasznak, lehet hogy majd megkorbácsolnak, esetleg a testeddel "játszadoznak" - itt egy nagyon félelmetes mosoly volt - Béla,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 vakon53 2016. 05. 2. hétfő 17:07
Ellehetettolvasni.
#15 Andreas6 2015. 02. 3. kedd 09:33
Tudtommal az S/M nem az erőszakról szól. Ezért nem tetszett.
#14 A57L 2014. 03. 12. szerda 06:14
Elég brutális,de nem rossz.
#13 mkx2usua 2009. 11. 29. vasárnap 18:28
mikor jön a folytatás?
#12 Mura 2009. 04. 15. szerda 14:54
Nice!!!
#11 bdsm sub 2008. 06. 20. péntek 16:59
NA mikor lesz a kutyaverseny??Hány "kutyuska" fogja jól megbaszni??
#10 Reda 2006. 03. 13. hétfő 11:01
Tök jó,hogy kutyákkal baszatják meg a csajszit!
#9 sesili 2004. 01. 6. kedd 22:09
nagyon jooo jöhetne a folytatás
#8 A Szerző 2003. 06. 7. szombat 22:03
Már régebben is terveztem,hogy feladok egy-két történetet,de úgy gondoltam,hogy el se fogadnák...
Ám,miután olvastam olyan rosszakat,mint az állat,ezért énis írtam egy-et.
#7 Andi 2003. 06. 7. szombat 17:40
Király volt!:)
#6 tormentor 2003. 06. 7. szombat 01:11
Az irodalmi értéke nem sok, de ha tovább durvul, megállja a helyét...
#5 GEB 2003. 06. 6. péntek 23:41
Elős benyomásom, hogy az író nem tud magyarul fogalmazni, vagy gépelni. Valamelyiket fejleszteni kellen, hogy a történetek minősége is javuljon.
Bár elég vad ötletek vannak benne, az alap gondolat nem rossz, de a kivitelezés...
Remélem a folytatás jobb lesz.
#4 Bratyó 2003. 06. 6. péntek 20:10
Nekem nagyon bejött,főlleg a kutyás rész.Remélem a folytatásban is lesznek a kutyusok.Csak igy tovább.
#3 okostóni 2003. 06. 6. péntek 09:33
Nem rossz, bár nekem nem tetszenek a kutyás dolgok.
#2 scully 2003. 06. 6. péntek 07:27
Nekem azert furcsa, hogy valaki egy
pofon utan keszsegesen urnomnek
szolit valakit, anelkul, hogy elmondanak
neki, hogy mi is a felallas.
#1 Törté-Net 2003. 06. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?