A+ A-

Röplabdás lányok

Évi és Judit nagyon jó barátnők voltak. Élték a tizenhét éves lányok lázadó, bulizó életét. Most kitűnő formában voltak, hiszen nyár volt, az izzasztó hőségben gyakran elutaztak a Balatonhoz egy-egy hétvégére, finomakat fürödni, nagyokat bulizni és sokat mozogni. Mindkettejük kedvence a strandröplabda volt, nem utolsó sorban azért, mert játék közben nem győzték élvezni a rájuk meredő, kigúvadt férfiszemek látványát. Mindkét lány szép volt. Évinek vállig érő, egyenes szálú szőkésbarna haja, míg Juditnak hasonló fazonú, de teljesen szőke hajkorona díszítette szép arcát. Karcsúak voltak, fenekük, mellük nagyon formás, szóval minden rendben volt velük. Judit jobban le volt már ekkor barnulva, mert szeretett napozni - Évi mindig félt, hogy leég, úgyhogy inkább fehér maradt.
Nem voltak szégyellősek sem egymás előtt. Meztelenül aludtak, sokszor együtt fürödtek, de - akkor még - nem volt köztük semmilyen vonzódás. Egyszerűen a jóbarátnők közötti szoros barátság, és az ezzel járó "mindent megosztunk" rendszer működött kettejük között. Azon a napon azonban minden megváltozott.
Szokás szerint őrjítően forró nyári meleg volt. A két lány a Balaton mellett készülődött egy újabb röplabda meccsre. Kihívójuk másik két lány volt. Idősebbek, keményebbek, le is nézték a két "kis" középiskolás lányt. Amikor kimentek a homokra, tűző nap, a tó távoli susogása és elég foghíjas közönség bíztató fütyülése és tapsa köszöntötte őket.
- Hát, voltak már többen is - jegyezte meg Évi a száját húzva..
- Jaj ne csináld már - lökte oldalba őt Judit -, játsszunk és nyerjünk!
- Ez az, hajrá! - nevetett Évi. Vele együtt Judit is hajrázott egyet, aztán elkezdődött a játék. A játék, amely nem úgy alakult, ahogy a két lány tervezte. Ellenfeleik, a magasabb, idősebb, és láthatóan bunkóbb két lány, túl erősek voltak hozzájuk. Éviék 7-2-re elveszítették a mérkőzést. Szomorúan bandukoltak le a pályáról, és a két másik lány lenéző, cikiző megjegyzései teljesen elrontották a napjukat. Legalábbis ekkor még úgy tűnt...
- Tiszta homok meg izzadtság vagyok! - dühöngött Évi, amikor visszaértek a panzióbeli szobájukba. A törülközőt, ami a kezében volt, mérgesen az ágyra vágta. Judit odaugrott hozzá, és hátulról átkarolta.
- Naaa, ne morogj már, máskor is veszítettünk.
- Igen, de ezek olyan szemetek voltak - panaszkodott szomorú hangon Évi.
- Ne is törődj velük - rikkantotta Judit, és intett -, inkább gyere, zuhanyozzunk le! - Évi jobb hangulatban, de még mindig kicsit elkenődve vetkőzött le, miközben hallotta, hogy a zuhanyzóban csobogni kezd a víz. Száraz törülközőt vett ki a szekrényből, és belépett a fürdőszobába. Judit már a zubogó víz alatt állt, és a homokot mosta le magáról. Amikor Évi meglátta, hang alig jött ki a torkán.
- Úristen, Judit, te leborotváltad a puncidat?
- Persze, így sokkal jobban tetszik - válaszolt mosolyogva -, neked nem?
- Hát nem tudom - vágott nagyon finnyás képet Évi -, én azért mindig hagyok magamon egy kis szőrt...
- Pedig nézd csak meg, mennyivel jobb így! - mondta Judit, és Évi legnagyobb meglepetésére megfogta a kezét, a tenyerét a puncijához tette, és fel-le húzogatta. Évi egy pillanatra úgy érezte, valami nagyon furcsa érzés önti el a testét. Hirtelen mintha más alakot öltött volna Judit teste. A mellei, combjai, nyaka, arca egyszerre formássá, széppé és vonzóvá váltak Évi számára, az pedig, hogy a csupasz punciját fogdossa, pillanatok alatt erotikus izgalmakkal töltötte meg. Ebben a pillanatban azonban el is rántotta onnan a kezét. Talán el sem hitte, hogy ez vele történik.
- Mégis mit csinálsz? - nézett kérdőn Évire.
- Nyugi, csak megmutattam - nevetett Judit. - Ne mondd, hogy nem tetszett!
- Jó, de... de akkor is - mondta nem túl meggyőzően Évi, és azzal beállt ő is a zuhany alá. Mindkét lány szép alaposan lemosta magát, egy kis tusfürdőt is kentek magukra, egymás hátát is megmosták, de ez már mindkettejük számára mást jelentett, mint egyszerű fürdést. Judit így mérte fel, hogy Évinek mit jelentett az előbbi kis "incidens". Látta barátnőjén, hogy zavart, és az eseményeken gondolkodik. Ki törődött itt már a röplabdameccsel!
Minden további közeledés nélkül befejezték a fürdést, és szárazra törölközve visszamentek a szobába, és lustán ledőltek az ágyra. Egyikőjük számára sem volt szokatlan, hogy két kicsi ágy helyett nagyobb, kétszemélyes ágyas szobát vettek ki. Így olcsóbb is volt, esténként pedig jókat tudtak beszélgetni, nevetgélni. Most mindketten hanyatt feküdtek, és a plafont nézték.
- Na de ne mondd, hogy nem tetszem neked - kezdte Judit.
- Mi van?
- Ami az előbb a fürdőben történt - mondta. - Ne mondd, hogy kellemetlen volt. Tudom, hogy nem. Éreztem. - Évi megint zavarba jött..
- Nem, nem... de akkor is! Mindketten lányok vagyunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (144 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 A57L 2014. 12. 2. kedd 07:18
Szerintem sem rossz.
#27 listike 2014. 11. 27. csütörtök 12:46
Jó.
#26 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:19
Kicsit elsietett de azért jó lett.
#25 Áj emdö Fjúcsör 2006. 11. 7. kedd 18:03
Jó sztori, végig kellemesek benne az erotikus részek.
Tényleg vannak benne dolgok, amik férfi-fantáziára jellemzőek, de ugye léteznek fiús lányok is, akiknek ez jön be, ilyet írnak.
Szerintem ez így konkrétan nem történt meg, de ezt szerencsére nem is akarja az író erőszakosan elhitetni senkivel.
#24 Draculea 2003. 12. 10. szerda 12:57
Hm... Valoban nem gyongyszem, de epito kritikat kellene irni, nem ugy mint joparan. Nekik azt uzenem, irjanak jobbat.
#23 Sherryen 2003. 05. 6. kedd 16:09
Szerintem kicsit elkapkodott, de jó. 8 pont.
#22 Csak1Srac 2003. 04. 26. szombat 18:54
Szia Mindenki! :)

Tul. képpen igaz, amit Arletta mond, hiszen ha az ember először próbál ki valamit, abban nem profi. De hát ez csak 1 történet nem? És mint tudjuk a történertekben és a fantáziában minden megtörténhet. Nekem nagyon tetszett, ahogy Arletta írásai is nagyon tetszenek.

Kondos Bea: Neked külön granulátum. :) Az eddigi történeteid is tetszetten nagyon, csak így tovább!!! :)

Csak1Srac
#21 Arletta 2003. 04. 26. szombat 16:57
Kedves Mack, Zoo és többiek!
Ha már szóba hoztok, és "mértékként" emlegettek, hozzászólok én is.
Nem tudom, hogy az író melyik nemhez tartozik. De nem is lényeges. Az sem lényeges, hogy a történet valós vagy kitalált (bár erről van egy gyanúm, majd le is írom, mi és miért). Ami a "körítést" illeti, arról nem beszélnék. Történik, ami történik. Ami az ágyat (és előtte a zuhanyfülkét) illeti, az reális, lehetséges, valós. Egy dolgot kivéve. Nem hiszem, hogy két tapasztalatlan lány elsőre ilyen "profi" módon elégítse ki egymást. Ezt bizony tanulni kell. Lehet éppen egymástól is, tényleg felfedezni, hogy mikor, hogyan, mi a jó a másiknak. De jobb, könnyebb, gyorsabb olyan valakitől, aki már tudja. És a leszbikus szexben nem segíthet az esetleg korábbi heteroszexuális tapasztalat. Maximum meggyorsíthatja a tanulást.
Szóval aki írta, az valamilyen módon a saját ismereteire támaszkodott ebben. Úgyhogy nem tartom egy "első éjszaka" történetének.

Egyébként köszönöm, és örülök annak, hogy olvassátok az írásaimat, és tetszik.

Arletta
#20 celler 2003. 04. 26. szombat 05:03
Ha pasi vagy nagyon tudsz írni.Gratulálok!
#19 bwahaha 2003. 04. 26. szombat 02:53
csak azt nem tudom, hogy lehet egy röplabdameccs végeredménye 7-2... :)
#18 Tiger-T 2003. 04. 23. szerda 18:24
Tökéletes. Stílus 5, történet 5, azaz 10 pont.
#17 xxe 2003. 04. 23. szerda 13:56
Bea? Gratula! Szerintem igen jóra sikerült a sztory, a kerülgetések, az egymásra találás, és a beteljesülés is tetszett. Szinte ott éreztem magam közöttük. 10p
#16 Beuska 2003. 04. 23. szerda 13:16
Szerintem nem jó. Nem izgultam fel egy picit sem. Vannak ennél ezerszer jobb sztorik. És szerintem is férfitől van. Nem részletes.. Már aligvártam, hogy befejezzem az olvasást és csak azért nem hagytam abba, mert ha valamit egyszer elkezdek azt ált. nem hagyom abba. 3 pontot adtam erre a történetre. De ez csak egy vélemény a sok közül.
#15 Pisti 2003. 04. 23. szerda 00:50
Elég gázos, lapos sztori, egyszerű szóhasználat, panelnovella.
#14 kondosbea 2003. 04. 22. kedd 21:08
A történet valóban kitalált, velem legalábbis biztos nem történt meg, sem az ismerőseimmel, az bizti. Mindenkinek elfogadom a véleményét, viszont még mindig lány vagyok legjobb tudomásom szerint, hála Istennek. :)
#13 herezacsi 2003. 04. 22. kedd 16:01
Grat nem rossz történet!! Ugyan kicsit elkapkodott és talán férfi szerzet de nem baj jóó az a lényeg. !9 pont!
#12 Zoo 2003. 04. 22. kedd 11:14
Már bocsánat, de aki szerint ez jó, annak nem értékelem sokra az ízlését. Összecsapott, minden igény nélküli kitalát mese. Nem hogy nem éli bele magát az ember, de a kedve elmegy attól, hogy más történetet olvasson...
Arlettáét nem hasonlítanám ezzel, nem lehet egy napon emlegetni a kettőt... De persze ez csak az én véleményem...
#11 Tomi 2003. 04. 22. kedd 09:12
Nemtudom nem a mások véleményére hajtok de szerintem ez nemvolt 10-es annak ellenére nagyon jó story volt de ez csak egy 8-as nálam
#10 gazdi 2003. 04. 22. kedd 02:46
tuti pasi...
#9 anaconda 2003. 04. 21. hétfő 23:38
nagyon jó a story, de szerintem a jelenetek közt nincs átmenet
sebaj, 10 pont