Christina Aguilera durva kalandja

Szavazás átlaga: 6.26 pont (161 szavazat)
Megjelenés: 2003. március 7.
Hossz: 15 580 karakter
Elolvasva: 15 612 alkalommal
Rég jártam már Joe Maggio bárjában. Nem mondhatnám, hogy túlzottan jóban vagyunk az öreggel, főleg a nevezetes Franzi-eset óta, de azért egyszer mégiscsak én mentettem meg az életét.
A közelben parkoltam. Késő volt már, és az eső is rákezdett újra. Rossz környék volt, tele zsebesekkel és prostikkal. A torkom is fájt egy kicsit, gondoltam, csak benézek, aztán hamar hazaérek, benyomok valamit és reggelig alszom. Nem jártak rám túl jó napok mostanában.
Az ajtónállónak nagyra nyílt a szeme, mikor meglátott. Szó nélkül nyitotta az ajtót, én meg szipákolva léptem be. A bárban hömpölygő cigarettafüsttel teli levegő szinte arculvágott. Mindenesetre jobb volt, mint odakint. Nagy tömeg volt, szokás szerint, körülnéztem, hol lehet az öreg Joe Maggio. A szokásos asztalánál ült, vacsorázott, az emberei szilárdan álltak körülötte. Szerette a nyugalmat.
Oda akartam lépni hozzá, de az egyik testőr elém lépett:
– Ez az asztal foglalt. Ne akarjon bajt, tűnjön el szépen.
Nem szeretem, ha valaki bunkónak néz.
– Mr. Maggio vár engem.
– Mr. Maggio szeretné nyugodtan elfogyasztani a vacsoráját – vicsorgott a testőr. Erre már a társai is odanéztek, és láttam rajtuk, hogy felismernek. Az egyik a fülébe akarta súgni, ki vagyok, de Maggio felpillantott, és megelőzte:
– Hank! Micsoda kedves meglepetés! – a szokásos
f
alf
ar
alf
ka
alf
sv
alf
igyor
. – Jöjjön! Jöjjön!
– Uram? – fordult hátra a testőr.
– Jack, hozz egy italt Mr. Johnsonnak!
A testőr elment, én meg leültem az öreg mellé.
– Új fiú? – kérdeztem.
– Fiatal még. Nem akart balhét – mosolygott, és nagyot húzott a whiskyéből. – Nos, mi újság, Hank? Sok a bűnöző az utcán?
Fáradtan néztem rá. Nem volt kedvem tréfálkozni a vén szélhámossal. Érezte is.
– Fiam, maga rossz passzban van. De tudja mit? Éppen jókor érkezett. Amit itt ma este látni fog, azt hiszem, nagyon feldobja majd.
– Megint valami disznóságra készül, Mr. Maggio?
– Hank, Hank, Hank... Miket gondol rólam? Én már tisztes polgár vagyok! – és kacsintott. – Vége a mocskos üzleteknek, hála magának.
Intett az egyik pincérnek, aki iderohant. Joe Maggio rendelt helyettem is. Valami vacsorát.
– Nos? – kérdeztem. Nem szeretem a meglepetéseket.
– Várjon csak! Várjon! – s a terem közepén lévő vasketrec felé intett. – Nagy muri lesz...
Acélrácsok választották el azt a kör alakú porondot a nézőtértől. Úgy öt méter ámérőjű lehetett, és csak alulról lehetett bejutni, egy alagúton, ami valahol az étterem alatt vezetett, a ketrecnek ajtaja nem is volt. Általában sztriptíztáncosnők vonaglottak benne, állítólag mielőtt Maggio megvette volna, illegális kick-box-küzdelmeket tartottak itt. Azelőtt. Maggio meg, miután túlélte a tárgyalást a Franzi-fivérek ellen (amiben nekem nem kis részem volt), és a tanúvédelmi program segítségével új életet kezdett, megvette az egész lebujt, át is alakíttatta, de a ketrecet otthagyta.
Közben meghozták a vacsorát. Ettünk. A teremben nagy volt a tömeg, a hőség és a zaj. Az talán túlzás, hogy jót beszélgettünk, de Maggio játszotta a jó házigazdát, és megpróbált szórakoztatni. Reméltem, hogy nem keveredett bele semmibe.
Már a húsnál tartottam, amkor az órájára pillantott, és elégedetten vigyorogni kezdett.
– Most figyeljen! – mondta.
A sarokban játszó zenekar elhallgatott, és mindenki a terem közepére bámult. A csapóajtó a ketrecben felemelkedett, és három félmeztelen, hatalmas, bivalyerős férfi mászott ki belőle. Egyikőjük puerto rico-i volt, kissé alacsonyabb a másik kettőnél, fekete haja rövidre volt nyírva. A másik két férfi fehér volt kopaszra borotvált fejjel. Az egyikőjük mellkesára egy sas volt tetoválva.
– Ugye nem tért át a fiúkra? – kérdeztem rosszat sejtve.
– Ugyan már, Hank! – felelte az öreg, és tovább vigyorgott, és figyelte az eseményeket. Igaz, ami igaz, innen lehetett a legjobban odalátni, az asztal alig két méterre állt az elkerített porondtól. A srácok ott bent olyan 20-25 évesek lehettek. Tovább ettem, ők meg valami csomagot emeltek ki a porondra. Embernagyságú – és alakú volt... Hulla?
– Nyugi, Hank. Csak figyeljen.
Ez a Maggio kezdett az idegeimre menni az örökös vigyorgásával..
A srácok óvatosan lefektették a bebugyolált alakot a földre. Előhúztak egy összecsukható, acélvázas széket is, meg egy kis, fekete zsákot, aztán gondosan visszazárták a csapóajtót. A földön fekvő alakot óvatosan elkezdték kibugyolálni. De ahogy elkezdett rugdosódni és kapálózni, hátrébbléptek, és hagyták, hogy kibontsa magát a rátekert takaróból.
Egy fiatal, szőke lány bújt elő. Nagyon karcsú volt, kicsi, de gömbölyű mellei voltak és nagyon formás feneke. Csak valami melltartót viselt, meg egy bugyit, amire valami rá volt írva, de nem láttam, hogy mi. A lány szájában és orrában egy-egy aranyos piercing villogott, később észrevettem egyet a köldökében is. Nagyon ismerős volt az arca, de nem tudtam, hogy honnan. Kérdően néztem a tulajra.
– Christina Aguilera – mondta sejtelmesen.
Tényleg ő volt. Mostmár felismertem. Az a buja tekintet, a vágyat ébresztő ajkak... Ő volt.
– Mit keres itt?
– Azt hiszi, elraboltattam, hogy a kis esti műsoromban odadobjm a fiúknak, vagy valami ilyesmi? Erről szó sincs.
– Mit keres Christina Aguilera egy ilyen lebujban, mint ez? – kérdeztem konokul. Maggio megvonta a vállát.
– Havonta egyszer-kétszer benéz hozzánk. Tudja, így vezeti le a feszültséget. Felbérel néhány fiút, hogy birkózzanak vele, meg ami belefér.
– Ami belefér?
– Szó szerint. Tudja, felizgatja ez az egész, a nyilvánosság, a "lebuj", ahogy maga nevezte, és az, hogy egyszerre több srác foglalkozik vele. És tudja, mit? Nézzen csak oda, ahhoz az asztalhoz! Mit gondol, kik azok?
Próbáltam odafigyelni, de Christináék a színpadon kerülgetni kezdték egymást, a három srác óvatosan megpróbálta bekeríteni a lányt. De azért megnéztem, kikre mutat Maggio. Az egyik asztalnál a ketrec mellett három öltönyös fazon ült, egyből kiszúrtam, hogy fegyverük van.
– Testőrök?
– Bizony, Aguilera kisasszony testőrei. Csak a biztonság kedvéért, tudja. Nem mintha bármi baj történne.
Christinát sikerült a ketrec oldalához szorítani, a három srác körbevette, s óvatosan közelített. A szőle lány szeme vadul villogott, a rácsokhoz húzódott.
– Sajnos történt már egy-két törés is, úgyhogy mostmár vigyáznak a fiúk. Kissé vad a kislány...
A fiúk megpróbálták elkapni, de ahogy felényúltak, a lány ütött-rúgott. A bőre meg csúszós volt az izzadságtól, minduntalan kicsúszott a kezeik közül. Végre két srác elkapta a lány egy-egy lábát, és megpróbálták elhúzni a rácstól, a ketrec közepére. De a lány nagyon erősen fogta a rácsot, a két izomkolosszus felemelte, úgy próbálta elhúzni. A lány könnyű teste vízszintesen feszült a levegőben, mint egy kifeszített íj, szilárdan tartotta a rácsot, a két férfi meg elhúzni próbálta. Patthelyzet alakult ki, csak Christina lihegését lehetett hallani, ahogy lehajtott fejjel erőlködött.
A puerto rico-i srác leguggolt a fekete zsákhoz, elővett belőle egy bilincset.
– Mire készül?
– Nézze meg jobban azokat a bilincset, Hank! Nem a városi zsaruk szabványa. A belseje párnázott, ezt csak szexboltban lehet kapni. Maguk is áttérhetnének ezekre, mit gondol?
A fekete bőrű srác Christinához lépett, a csukló jára kattantotta a bilincset, a másik végét kidugta, átvezette a rácsokon, visszadugta, és a szőke csaj másik csuklójára is rázárta. Így most Christina Aguilera oda volt bilincselve a rácsokhoz, és ha elengedte volna őket, a bilincs akkor is ott tartja. A fekete srác szeme összevillant azzal, aki a lány egyik lábát tartotta. A magasabbik volt, a tetovált sassal. Értette, mire gondol a puerto rico-i, beállt Christina Aguilera két lába közé, két kezével megragadta a két izmos combot. A két másik hátralépett. Látszott, hogy mire készül a srác, a farka még a farmernadrágon keresztül is jól észrevehetően ágaskodott. De most nem tudott mit tenni, nem kaphatta elő, mindkét kezével a remegő lányt tartotta. Társa odalépett, megtartotta Christina bal lábát, erre a tetovált srác gyorsan a sliccéhez nyúlt, kigombolta, benyúlt, előrántotta a farkát. A termen sóhajtás futott végig, a nők megnyalták az ajkukat. Nagy szerszám volt, és még fér
fiszemmel nézve is szép. A tövét eltakarta a lány dereka, de a feje még így is büszkén emelkedett a magasba. A srác egy határozott mozdulattal letépte a lányról a bugyit, és a földre dobta, a ketrec szélére, a mi oldalunkra. Csak most láttam, mi van nagy betűkkel ráhímezve: NASTY.
A srác Christina puncijához illesztette kőkemény dákóját, átvette a lány bal combját társától, még közelebb lépett, és egy határozott mozdulattal felnyársalta. Aztán kefélni kezdte, lassú mozdulatokkal, behunyt szemmel. Teljesen bedöfte a szerszámot, és mindig csak úgy kétharmadáig húzta ki. A lány hangosan nyögött, de az arcába hulló szőke tincsek miatt nem lehetett látni az arcát.
A másik fehér srác lehajolt, bebújt Chrisitna karjai közé, és felegyenesedett. A slicce pont Christina arca elé került, nem volt nehéz kitalálni, hogy mit akar. Vigyorogva kigombolta a nadrágját, és előkapta a farkát. Mit mondjak, az egy szép példány volt. Christina elé tartotta, és félresöpörte a haját. Aztán megfogta Christina tarkóját, úgy nyomta rá a farkára, de a lány nem nyitotta ki a száját, konokul zárva tartotta.
Közben a puerto rico-i levette a nadráját, és leült a székre. Boxeralsója rajtamaradt. Annak is volt slicce, persze, ő is elővette a farkát. A közönség női tagjai ismét sóhajtottak. Hatalmas volt, vastag, és kőkemény. Mintha csak acélból öntötték volna. A kis bemutató után visszadugta az alsónadrágba.
A lány nyögései egyre fokozódtak. A két srác váltani akart, aki Christina fejénél állt, kimászott a bonyolult pózból, livette a zsákból a bilincs kulcsait, és eleresztette a lányt, aki kimerülten engedte el a rácsokat. A mögötte álló srác átölelte, felemelte és a székhez vitte. Christina kapálózni kezdett, ahogy meglátta a fekete bőrű fiút a széken, főleg, hogy a boxer alatt ott dudorodott a hatalmas szerszám. De a két srác lefogta, és szépen hasrafektették a fiú ölében. Egyikőjül a lábait fogta, a másik a kezét.
– Kemény menet lesz – mondta Maggio. Én nem válaszoltam semmit.
A fekete srác elmélyülten simogatta a gömbölyű, nedves popsit. Aztán szépen, szabályosan elkezdte elfenekelni. Nagy ütésekkel, amik az egész teremben hallatszottak, de nem voltak erősek, inkább csak csattantak. Christina összeszorított fogakkal tűrte, nem adott ki egy hangot sem. A srác nagy, fekete kezei szépen dolgoztak, hol simogatott, hol pedig újra rákezdte az erőteljes paskolást. Aztán levette a melltartókat is, szabaddá váltak a tökéletes kis halmok. Tovább folytatta a kezelést, de a másik kezével közben a mellbimbókat morzsolgatta. Erre már Christina is felnyögött, mire a srác abbahagyta a paskolást, és intett a két srácnak. Azok felemelték Chrisitna Aguilerát, a puerto rico-i előkapta a dákóját, a társai pedig valósággal ráhúzták a lányt. A fenekét! Valósággal szétfeszítette a fiatal kis gömböket a hatalmas fekete fasz. Aztán a fekete srác megragadta a lányt a derekánál, és elkezdte fel-le huzogatni a rúdon. Chritina nem bírt már magával, sikoltozni kezdett.
– Ilyenkor élvez igazán – súgta szakértő hangon Maggio.
A srác tövig húzta fel Christinát, igen, valósággal felhúzta, mint valami játékszert. Nem kegyelmezett neki, pedig nagyon mélyen járhatott már. Az alacsonyabbik fehér srác közben Chritina szájához lépett, és újra megpróbálta, ami az előbb, a rácsnál nem sikerült. De ekkor Christina már tátott szájjal fogadta a szerszámot, nem is nagyon kellett erőltetni. A fiú a tarkójánál ragadta meg, úgy irányította a szopást, de az alulról jövő vad vágta mindent elnyomott, így a srác is csak vadul emelgette a lány fejét a rúdon. Néha kihúzta pihenésképpen, de látszott rajta, hogy nem bírja már sokáig.
Ki is robbant, telehintve Christina Aguilera arcát és mellét fehér folyadékkal. Ahogy kimerülten lihegett, hátralépett, és a tetovált srác lépett a helyére. Ő is ugyanúgy ragadta meg a lány fejét, és kőkeményen baszta az arcát. Nem tudom, hogy a puerto rico-i hogy bírta ezt a kemény menetet, de már az álló srác is kezdett kimerülni. A farkát a lány torkára nyomta, majd kihúzta, összeszörította a gömbölyű melleket, és közéjük dugta. A makkja így is bőven a lány arcához ért, Christina be is kapdosta a vágta közben. De a srác már nem bírta tovább, hatalmasat élvezett, ha lehet, még több anyagot engedett ki magából, mint az előbb a másik srác.
Felálltak mindannyian, elégedetten nyújtózkodtak. De a puerto rico-i kemény srácnak bizonyult, nem akart félmunkát végezni. Arccal a rácshoz szorította Chritinát, és úra behatolt a popsijába. Mostmár szabadabban mozoghatott, teljes erővel baszta a seggét. Nem volt menekvés. Arccal pont felénk fordultak, láttuk, ahogy Christina csukott szemmel, tátott szájjal, hang nélkül élvezi a menetet. És a menet egyre gyorsult. Láttam, hogy a teremben többen felállnak, hogy jobban lássanak. A fekete srác hátrábbhúzta a lányt, de ő nem engedte el a rácsot, inkább szépen bedőlt. A srác ha lehet, még keményebben rángatta. A fekete acélrúd úgy táncolt a szűk járatban, mint valami dugattyú.
– Jól bírják.
– Az biztos – mosolygott Maggio. – Új fiú. Christina ki akarta próbálni. Úgy tűnik, jól választott.
Christina már javában sikoltozott. A testőrökre néztem, de ők nyugodtan ültek a helyükön. Úgy látszik, másr megszokták a látványt.
De a puerto rico-i sem volt Superman. Lihegve lépett hátra, még mindig kőkeményen állt a farka, de azért pihenésre volt szüksége. A másik két srác lépett elő, még keményebb dákókkal, mint az előbb. A magasabbik, tetovált leült a székbe, és az ölébe ültette Christinát. Határozottan, de mégis finoman kezdte kefélni a punciját. Mikor már tövig nyomta, egy pillanatra megállt, s ekkor az alacsonyabbik srác hátulról Chritina fenekébe döfte lándzsáját. Hatalmas sikoly hallatszott, ahogy az igazi szendvics készült...
– Ez semmi – kezdte megint az öreg. – Látta volna, mikor a múlt hónapban egy hatalmas fekete sráccal volt! Az igen! Annak lehetett vagy 30 centis! Jaj, amikor a popsijába szaladt! Volt itt sikoltozás rendesen!
Nagyon keményen döngették a lányt. Ő meg csak tátott szájjal sikoltozott. Ezt kihasználta a fekete, aki már kipihente magát, és Chritina szájához lépett, bedugta fekete farkát. A lány sikolyai letompultak. A két fehér srác tökéletes összhangban dugta a lányt, nagyon keményen. Nem is sokáig folytatták, előbb az alacsonyabb, aztán a széken ülő is felordított, és a fasszal betömött nyílásokon sperma csordult ki. Élvezésük közben tovább nyomták a lányt, ordítva persze.
Ahogy végeztek, felálltak, kimerülten a csapóajtóhoz másztak, kinyitották, és kimentek. Christina egyedül maradt a puerto rico-val, akinek még mindig állt a dákója. A szőke lány leült a székre, a fekete srác meg eléállt. Egy igazi, gyönyörű, nagykönyvekben leírt fuvolázást láthattunk. Mostmár nem volt másik farok, amire koncentrálnia kellett volna, csak a hatalmas csokirúd a szájában. Nyalogatta, szopogatta, aztán a közönség egy emberként hördült fel, mikor a srác fitymáját harapdálta. A fekete fiú nem irányította, teljesen elengedte magát, hátraengedte a fejét, behunyta a szemét. Chritina meg teljesen a torkára engedte a hatalmas faszt. Látszott az arca kidülledésén, hogy mekkora.
És ekkor jött a robbanás. A srác egész teste megrándult. Chritina nagyokat nyelt, a felgyülemlett összes anyag a szájába robbant. És ő nem hagyta, hogy kifolyjon, lenyelt minden cseppet. A srác kihúzta a dákóját, teljesen tiszta volt. A lány mindent leszopott róla.
Aztán a pueto rico-i a földön heverő pokrócot Christina váálára terítette, ölébe vette a szőke lányt, és kivitte a csapóajtón.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.26 pont (161 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. április 4. 10:04
#24
Tetszik a történet.
1
Pavlov
2017. november 18. 20:33
#23
Köszönöm!
1
t
t.555
2017. november 16. 00:27
#22
Remek írás! 10 pontot ér!
1
Pavlov
2017. április 27. 21:03
#21
Ez a sztori is megtalálható a könyvemben: https://www.smashwords.com/books/view/720424
1
Pavlov
2016. szeptember 26. 18:22
#20
Durva - jó értelemben?
1
l
listike
2016. szeptember 24. 07:54
#19
Elég durva.
1
Pavlov
2015. április 19. 09:31
#18
Köszi!
1
Pavlov
2015. április 19. 09:27
#17
Köszi!
1
a
A57L
2014. november 5. 09:19
#15
Kemény írás.
1
tutajos46
2013. november 30. 07:45
#14
A történet szuper. A lány meg egy kis ribanc a ki a szereposztó díványokon jutott be a TV -be.
1
Pavlov
2007. július 27. 20:11
#13
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
1
Pavlov
2005. december 15. 20:04
#12
Kösz szépen!
1
David
2005. június 7. 02:58
#11
Szuper, a végén szívesen lettem volna a fekete fiú helyében, akkor Christina az én farkamat nyalta volna tisztára!! Egyszerűen nem tudna betelni vele!
Amúgy 10-es!!!!!
1
Pavlov
2004. január 16. 19:42
#10
Igazán kedves, örül a lelkem. Levél ment, remélem, megkaptad...
1
Vivien
2004. január 15. 13:07
#9
10 pont!!!!!!!!!!!!!
1
Vivien
2004. január 15. 13:05
#8
Van vlk aki tudna nekem Christina cikkekek és posztereket adni? Cserébe bármit kérhetsz!!!!!!!!
vivien@vodafone.hu
1
Pavlov
2003. október 24. 19:06
#7
Köszi a dicséretet, gyerekek.
1