A+ A-

Kylie - Koncert Után

Fordítás/Módositás
Kylie Minogue épp hogy lejött a szinpadról és már rohant is az öltözője felé, hogy lezuhanyozzon. "Szuper Volt!" - mondta Dan, ahogy Kylie elment mellette. "Köszönöm!" - válaszolt Kylie, egy édes mosollyal azokon a tökéletes ajkakon.
Belépett a szobájába, levette a fehér ruháját és a zuhany felé indult.
Ott állt, teljesen meztelenül és nézte magát a tükörben. Feszes melleit finoman elkezdte masszírozni, majd megnyitotta a vizcsapot és belépett a zuhany alá.
Ahogy gyönyörű testén folyt lefelé a víz, ujra elkezdte melleit masszírozni. Halk sikolyok hagyták el édes ajkait. Ujjaival a mellbimbói körül körözött, majd erősen megcsípte őket és egyre hevesebben dörzsölte, míg el nem kezdte érezni magában a vágyat.
Ekkor már Kylie annyira felvolt izgulva, hogy borotvált kis kelyhéből nedvei már - már olyan gyorsan csöpögtek ahogy a víz folyt a zuhanyfejből. Nagyon kívánta már, ezért levette a zuhanyfejet és vágatához szorította. "Nagyon jóóóóóó... " - nyögte. "De nekem fasz kell! Most azonnal!" - gondolta. Elzárta a vizet és visszarakta a zuhanyfejet.
Kilépett a zuhanyfülkéből és felvette a törölközőjét. Miközben törölközött, az egyik ujját becsúsztatta nedves puncijába. Játszadozott magával. Ki - be huzogatta ujját. "Nem bírok várni!" - sóhajtotta.
Ahogy benyitott a férfizuhanyzóba, legalább 5 pár szem szegeződött híres kis testére, majd kopasz, nedves kis puncijára és kemény mellbimbóira.
"Kate ujra tul teljesitette amiért fizetem" - gondolta Kylie. Mennyire imádta személyi asszisztensét Katet. Mindig kielégítette minden szükségletét, főleg az óriási szükségletét ami a farkakat illeti. Ott állt 5 meztelen férfi előtt és épp életük baszását készült nekik adni.
"Ki akarja jól megdugni az én kis tüzes puncimat?" - kérdezte.
"ÉN!" - kiáltotta Dave.
"Rendben, gyere ide nagyfiú. " - mondta Kylie vágyakozva, miközben 18 centis merev farkát bámulta. Lefektette az ágyra. A farka az égnek állt, amint Kylie fölé guggolt és lassan elkezdte leereszteni testét, hogy felnyársalja forró kis pináját. Hangosan felsikoltott, ahogy kemény makkja beléhatolt. Dave Kylie csípőjére tette kezeit és egy hirtelen mozdulattal tövig feldöfte neki farkát. Kylie meglepődött ezen, de milyen kellemes meglepetés volt ez... Elélvezett. Hangos extázisban nyögdécselt. Mikor magához tért, észrevette hogy még négy fiú van a szobában, ami azt jelentett hogy még négy fasz volt, ami éppen nem dugta.
"Rendben, ki akarja hogy szopjam?" - kérdezte hangosan.
"ÉÉN!" - kiáltotta John és Ben egyszerre.
"Egyszerre akarjátok a számba rakni?" - kérdezte Kylie egy huncut mosollyal a gyönyörű kis száján.
"IGEEN!" - kiáltották és az arcához léptek. Ahogy ott álltak előtte, észrevette hogy mire mondott igent. John farka majdnem 20 centi volt és még nem volt teljesen kemény! Ben 21 centi volt, de legalább teljes harckészültségben. Elkezdte verni John farkát és éhes kis szájába vette Ben - ét. Közben Dave szüntelenül dugta szűk kis punciját. Végre John fasza is teljesen mereven állt. Ez is akkora volt körülbelül mint a már a szájában lévő. Bár nyelt már be nagyobbat is, de Ben farkával a szájában már problémát jelenthetett még az ő edzett szájacskájának is. Bár amikor vissza szopta (és baszta) magát a zeneiparba, akkor csinált sokkal extrémebb dolgokat is. Imádta a kihívásasokat, igyhát benyelte a két 21 centis faszt. Épp hogy befértek, de hát a száját másra is lehet használni az éneklésen kívül:) Ekkor már Matt és Steve sem bírt tovább várni és kezelésbe vették pompás kis seggét. Csókolgatták, markolászták, majd farkukkal csapkodták feszes fenekének félgömbjeit. Ekkor és ettől Kylie ujra óriási nagyot élvezett. Mielőtt orgazmusa elhalt volna Steve elkezdett hatalmas farkával behatolni Kylie szűk kis popsinyjlásába. Lassan, centiről - centire haladt, de Kylie annyira el volt foglalva John és Ben faszának szopásával hogy fel sem fogta mit csinálnak ott hátul. Ujra kellemesen meglepődött, imádta a seggbekúrást. Minnél nagyobb faszt kapott szűk kis seggébe annál jobban élvezte. Steve 25 centis óriása tökéletes volt. Mikor teljesen betolta farkát, Kylie elkezdett vadul előre hátra mozogni a két faszban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 listike 2014. 03. 16. vasárnap 10:07
Szuper.
#18 A57L 2013. 09. 8. vasárnap 06:31
Nagyon jó.
#17 rlz 2003. 03. 30. vasárnap 00:40
nem rossz..mindenesetre kylie miatt 8potty =]
#16 omaster 2003. 03. 9. vasárnap 15:00
Kylie-ból ki is nézem az ilyen bulikat.szupi=8pont
#15 Assfucker 2003. 03. 6. csütörtök 14:27
Kösz Don. Nem fogom magam elbizni. Nem tudom lehet e itt reklámozni (majd leszedik), de a történetek a www.c-s-s-a.com oladon vannak többnyire angolul. Kicsit másabbak ott a sztorik mint itt... ott az egész lényege a fantázia.
#14 DON 2003. 03. 6. csütörtök 10:19
Nekem nagyon tetszik és várom a továbbiakat. Gratula és 9 pont(nehogy elbízd magad)!
#13 TheChronic 2003. 03. 5. szerda 20:50
Nem,máshonnan van,korábbról.Nem tegnap jöttem a falvédőről...:)
De láttam a filmet és tuti volt.Minden perce tetszett.
#12 Assfucker 2003. 03. 4. kedd 22:36
A sztorit nem én irtam:-) Csak leforditottam szabadon. Irni nem is írnék soha mert itt az emberek 90%-a csak fikázza a sztorikat. Hiába ti magyarok már csak ilyenek vagytok.
Chronic: A beceneved honnan van? Jay & Silent Bob?
s: elküldtem
#11 joci 2003. 03. 4. kedd 17:54
Kylie minden dugás előtt leméri centire a farkakat? Mi Ő,valami mániákus méricskélő?:))
#10 PiercingGirl 2003. 03. 4. kedd 17:03
tré
#9 s 2003. 03. 4. kedd 16:38
Assfucker. eltudod küldeni nekem az eredeti szöveget?
#8 TheChronic 2003. 03. 4. kedd 12:51
Assfucker: Akkor jól éreztem a fordító "keze nyomát" a történeten.Jó ötlet volt belenyúlni,csak próbálj reális maradni.Módosítani viszont kell,mert másképp nagy bukta lehet belöle.
Várom a következöt!!
#7 Assfucker 2003. 03. 4. kedd 01:33
Hát az eredeti történet még gyérebb volt:) Ez volt az első forditásom és bocs a heljesirássi hibákért. Nehéz nyelv a magyar. Fogok még forditani, hiresség szorikat...és tényleg soxor irtam hogy farok:) Amugy kellett kicsit túlozni:) mert az eredetiben az első faszi 5 inch-el büszkélkedett, ami felfelé krerkitve is csak 12.5 cm:-)
#6 Professore 2003. 03. 3. hétfő 17:28
Ezek a farkak az égig nőnek! Csoda, hogy nem álltott be még néhány pacák negyven-ötvencentis dákóval. Kyliet elnézve egyébként a sztori rövidsége pont elég.
#5 Hilti 2003. 03. 3. hétfő 15:17
Not bad, not bad. Limonádé, 5 pont
#4 TheChronic 2003. 03. 3. hétfő 14:49
Szerintem állat.Energikus,lényegretörő.Végülis ide nem Kylie életrajzát várjuk,és ez persze fordítás,tehát a tartalom az eredeti író számlájára megy.
#3 K.O.M.C. 2003. 03. 3. hétfő 10:11
Ultramodern férfizuhanyzó, már ágy is van benne.
Kylie vmi mutáns?: "Nyelveivel játszadozott rajta."
#2 K4yl4 2003. 03. 3. hétfő 02:10
háááát... rövid... igénytelen... kap 2 pontot
#1 Törté-Net 2003. 03. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?