A+ A-

Cseréljünk nőt!

A nyáron a feleségemmel , Klárival elmentünk nyaralni, hogy felelevenítsük a régi emlékeket. A gyerekeket lepasszoltuk a nagymamáknak és elindultunk. A Horvát tengerpartra mentünk egy kis apartmanba. Szép helyen volt, egy kis terület a tenger mellett közvetlen, de hegyekkel és hatalmas fákkal elkerítve. 5 apartman volt a telepen és egy közös helység, bár minden apartmannak volt saját fürdője, étkezője. Mivel nagyon a szezon előtt mentünk, nem voltak sokan. Csak 3 apartman volt lakott. Rajtunk kívül még volt egy család és egy nagyon hangos társaság, mondanom sem kell, hogy magyarok voltak ők is.. Ők hatan voltak, négy fiú és két lány. A legfiatalabb az egyik lány volt, 17 lehetett. Másik lány 20 körül és a fiúk 20-23 között. Nagyon jól érezték magukat és ezt nem is nagyon titkolták. Egész éjjel mulattak és hangoskodtak. Egyik éjszaka a lányok sikoltozására ébredtünk és a feleségem unszolására kimentem. Az idősebbik lányt, később megtudtam a nevét is, Zitát kergette két srác. Ő sikoltozva menekült, de nagyon hiányosan volt öltözve. Csak egy bikini alsó volt rajta és fedetlen mellei gyönyörűek voltak. Nem vettek észre és amikor utolérték a lányt a két fiú rávetette magát. Leteperték és lerángatták az alsóját. Izgatottan vártam mi fog történni. Zita kapálózott, de nem meggyőződéssel. Láttam élvezi a helyzetet. Ekkor lépett mellém a feleségem és ő is nézte az előttünk zajló jelenetet. A fiúk is levetkőztek és a lány melleit és punciját tapizták, aki a farkukat simogatta közben. Az egyik fiú Hanyatt fektette a lányt és a lába közé dugta a fejét és nyalni kezdte. A másik pedig a feje mellé térdelt és a szájába adta a farkát. Megfogtam a mellettem álló feleségem fenekét és belemarkoltam. Láttam, hogy ő is izgalomban van és simogatni kezdtem neki, majd levettem a pólóját és a melleit simogattam. Nagy mellei vannak, de szépen álnak, kicsi barna bimbói megduzzadtak és egyre erősebben dörzsöltem, mire felnyögött. Ezt meghallották a fiúk és felugrottak. Zavartan magukra kapták a ruháikat és a lánnyal együtt beszaladtak az apartmanjukba. Mi is bementünk a feleségemmel és egyre nagyobb volt a vágy mind kettőnkben. Tudtam, hogy a nejem régi álma, hogy egyszerre több pasival csinálja és ez most nagyon közelinek tűnt. Ezt duruzsoltam neki végig, miközben letérdeltettem és a szájába adtam a farkam. Imád szopni és nagyon jól csinálja. Szereti, ha a geci az arcára és a szájába spriccel. Nem is kellett sok nekem és a szájába élveztem. Kiszívta mindet belőlem és hanyatt dőlt az ágyon széttárt lábakkal. A puncija fazonra borotvált, húsos punci. Azonnal nyalni kezdtem és a fenekét ujjaztam, amit nagyon szeret. Hangosan nyögött és sikoltozott, miközben nekem felállt a farkam megint és ráhasaltam, majd a farkam bedugtam a forró barlangba. Nagyon jó volt, régóta nem élveztük ennyire a szexet és én is nyögtem, majd beleélveztem a puncijába. Amikor lelankadt a farkam csak akkor vettem ki és amikor legurultam róla, mintha egy árnyat láttam volna az ablakban.
Fáradtan elaludtunk. Reggel a szokásos kis program, reggeli, bolt, strand. A kis strand fel volt szórva apró zúzott kővel, a környéken nem is lehetett bemenni a vízbe. A zajos szomszédokból a két lány és egy fiú már kint napoztak. A lányokon nem volt felső. Eddig minden nap volt rajtuk. Hangosan köszöntek és látszólag nem is figyeltek ránk. Visszaköszöntünk és letelepedtünk mi is. A feleségem hozzám hajolva megkérdezte, hogy nem lenne e baj, ha ő is levenné a felsőt? Ahogy a két fiatal lányt néztem gondolkodás nélkül beleegyeztem. A fiú meredt szemekkel bámulta a nejem melleit, érdekes módon engem inkább izgatott mint zavart. Egyszer hirtelen felugrott és elszaladt. Nemsokára az összes fiú ott volt és letelepedtek, hogy a nejem tökéletesen láthassák. Minket nagyon izgatott a dolog és nem zavartattuk magunkat. Amikor rágyújtottam, az egyik fiú odajött és tüzet kért. Adtam neki, mire a többiek is hozzánk jöttek. Mind a négy fiú Klárit nézte és rajta látszott, hogy büszke magára. A lányok beszélgettek és őket pedig én bámultam. Az egyik fiú meg is kérdezte. Tetszenek a lányok?
Zavartan igent mondtam, mire feléjük fordult és áthívta őket. Mindegyik lányon fehér bikini alsó volt és látszott, hogy alatta semmi szőrzet nincs. Nagyon felizgatnak a borotvált puncik, de Klári csupaszra borotválni nem volt hajlandó. A fiatalabbik lány, Kata, nevetgélve tűrte a fiúk ugratásait. Mindegyik fiú vele kötözködött és jókat nevettek rajta. A poénok egyre inkább a szex felé terelődtek és az egyik fiú megjegyezte, hogy Katának borogatni kellene a kis micsodáit, hátha elmúlnak. Nem bírtam ki és közbeszóltam, hogy Ő itt a legszebb lány, miért ugratjátok? Zavartan, de hálásan nézett rám és ösztönösen közelebb húzódott. A fiúk behívtak a vízbe és labdáztunk. A lányok a parton maradt és beszélgettek. Az egyik fiú mellé úszott és Kláriról faggatott. Tudtam mit akar és segítettem neki. Elmondtam, hogy régóta szeretné egyszerre több pasival és ők tetszenek is neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (149 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 A57L 2014. 12. 6. szombat 06:37
Közepes történet.
#18 Bikmakkocska 2013. 05. 21. kedd 16:06
Átlagos gruppen.
#17 mackó2009 2012. 11. 9. péntek 22:04
Nem baj, hogy kicsit rövidre sikeredett, így is kiváló!
#16 v-ir-a 2010. 10. 28. csütörtök 20:44
izgalmas lehetett...olvastam volna még...
#15 tituszkan 2010. 10. 27. szerda 10:38
Nagyon jó a story!
#14 Ödönke 2003. 02. 27. csütörtök 14:33
CUZ te tudod mit kérdeztél?:)))

Forró és szoros nem szőrös!
#13 Cuz 2003. 02. 26. szerda 13:44
Ha: "Mindegyik lányon fehér bikini alsó volt és látszott, hogy alatta semmi szőrzet nincs." akkor hogy lehet hogy:"Zita hanyatt fektetett és merev farkamra ereszkedett. A forró és szoros punci valami fantasztikus volt." nem ellentmondasos egy picit?
#12 chet 2003. 02. 20. csütörtök 19:15
ige,joó...8pont
#11 zam 2003. 02. 20. csütörtök 17:02
Nem rossz!!
Bár - személyes tapasztalat - a magyar virtus ennél többet tud!
#10 Jenci 2003. 02. 20. csütörtök 15:28
Kár volt így összesűríteni.Egy kicsit bővebb is lehetett volna. Több van a sztoriban.
#9 Masterboy 2003. 02. 20. csütörtök 01:45
jo kis sztori... nekem tetszett!:) 7 pont
#8 ámor 2003. 02. 19. szerda 21:39
Fantasztikus,szivesen kipróbálnám én is.
#7 TheChronic 2003. 02. 19. szerda 17:20
Végre valaki aki a popsit ujjazza nyalás közben! Pályán van,az biztos...
Eleinte sablonosnak tűnt,de nagyon jó sztori.Különösen a megjegyzései (a jól ismert punci,letérdeltettem és a szájába adtam a farkam) voltak jópofák.Elsö osztályú.
#6 maci 2003. 02. 19. szerda 17:19
oké, egy ilyenben szivesn rész vennék én is
#5 levim 2003. 02. 19. szerda 12:32
na, azért nem rossz. 7.
#4 Belzeebub 2003. 02. 19. szerda 10:57
inkább csak hmm...
#3 borsalino 2003. 02. 19. szerda 08:28
Nem rossz.Sőt!
#2 Ildica 2003. 02. 19. szerda 04:06
hmm jo..
#1 Törté-Net 2003. 02. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?