A+ A-

Egy házaspár hirdetése

Vannak mélypontok az ember életében ilyen olyan okból. Hogy ezen túl tudunk lendülni óriási szerepe van a szexnek. De mi van akkor ha ilyen olyan okból az embernek nincsen állandó partnere ?
Nem marad más mint a "bérnők" avagy kurvák vagy prostik, kinek hogy tetszik kategóriája. Mindenki tudja, hogy az ezen kategóriában elnyert élvezet nem hasonlítható egy barátnőhöz vagy feleséghez. Nagyon ritka hogy az ilyen hölgyeménynél az ember el tudjon feledkezni az aktus kommerciális mivoltától. Időnként akadnak üdítő kivételek, de még ritkább hogy egyáltalán érdemes legyen egy jó torte - netbe összefoglalni. Ez az emlékezetes kivétel talán megéri, hátha mások is szerencsésen belefutnak ugyanoda ahova én.
Évekkel ezelőtt történt, hogy barátnőimben is szünet volt már harmadik hónapja. Egy két "bérnővel" próbálkoztam, de az eredmény lehangoló volt. Ha egyáltalán a nő nem volt vissszataszító akkor is a fáradt rutin, amivel előadta az aktust mindent lerombolt.
Feladtam már a lázas keresést a különféle szexmagazinokban, mikor a neten szörfözgetve egy vidéki nagyvárosi (házas)pár elég jó szöveggel "igényes urat" keresett, harmadiknak. Tudtam hogy ez lehet kukkolás esetleg csoportszex. Az utóbbi jó emlékeket ébresztett, és talán ezért is de felhívtam a vidéki számot. A nagyon kellemesen búgó női orgánum csökkentette bizalmatlanságomat. Végül is abban maradtunk hogy egy kötetelen beszélgetésre leugrom ami még nem kötelez semmire.
Néhány óra autózás után elértem a várost. Nem lakótelepen, hanem egy régi, kissé lepukkant de valamikor job napokat látott bérház kaputelefonján kellet csöngetnem. Az ajtónyitáskor szembe találkoztam egy középmagas, szőke kb. 30 - as hölggyel, aki megnyerő mosollyal invitált befelé. Edit néven mutatkozott be. Tulajdonképpen átlagosan csinos pofikája volt,rövid szőke hajjal de mosolyában volt valami kicsit kihívó. Nem a hűséges típus az biztos. Feszes farmerben és fehér pólóban volt. Olyan 170 cm. körüli volt. Már volt rajta egy két felesleges kiló, de az a legjobb helyeken, és nem keltett elhízott benyomást. Ahogy megfordult tekintetem kellemesen időzött telt fenekén, ringó csípőjén. Őrá mondanánk hogy csinosan teltkarcsú. A fehér poló alatt felsejlett a fekete melltartóba bújtatott, első látásra nem túl nagy, de feszesnek imponáló mellei.
A háttérből kibontakozott Gábor is, a férj (ha az volt, papírt nem kértem). Kellemes megjelenésű fiatalember volt, szőke, kissé lányosképű, azt hiszem kissé fiatalabb lehetett Editnél. Vékony,de nem sovány, nem a kigyúrt fajta.
Kávéval és borral kínáltak. A beszélgetésből kiderült hogy Edit nővér, Gábor munkanélküli. A pénz nyomós ok, de a gruppenszexet korábban is művelték hobbi szinten. A helyi városból vendégeket nem fogadnak, inkább a fővárosból. A főváros azonban messze van és ezért vendég kevés. A hangulatból hiányzott a professzionalitás. Edit komoly büszkeséggel hivatkozott arra hogy mennyivel nagyobb feladat a hangulat oldása hármasban, az orgazmusok összhangba hozása és hogy mindekiből a maximumot szereti kihozni,és vigyáz, hogy senki se kapjon kevesebbet. Igazi nőt igényel az a feladat, mondta. Egyáltalán nem szexbajnokokat vár el, sőt egyszer egy impotens pasast segített élete egyik legjobb eldurranásához. Gábor ugyan eleinte féltékeny volt, de mostanra már legyőzte. Egyébként meg Gábor is élvezi a live show - t. Miközben beszélgettünk, Edit eltűnt, majd visszajött, de már lazán összehajtott háziköntösben, mely alól hivogatólag hol a halványan áttetsző bugyi, hol a csipkés, fehér melltartóból feltolakodó kebelhalmok, hol formás combok villantak elő.
Egészen kedvező feltételekben állapodtunk meg. Fizetni a végén kell, és nincs korlátozás sem időben sem az elélvezések számában. Azt ajánlották hogy bemelegítésképpen egy kis bemutatót tartanak, és majd jelzik hogy mikor milyen szinten szálljak be.
A külön - külön gyors tussolás után már mindhárman meztelenül találkoztunk a kellemes hangulatvilágításra redukált fényben a franciaágy előtt. Miután Edit levette fehér kombidresszét,mely jól ment barna szoláriumozott bőréhez és szőke hajához, most vehettem alaposan szemügyre Edit asszonyosan érett bájait. Kifejezetten szép mellei, egész picit nehézkedtek lefelé, hogy aztán a telt legalább húszforintosnyi, rózsaszín mellbimbói annál kackiásabban forduljanak az éhes férfiszem felé. Erős csípője elkívánta és jól hordta a feszesen hátraívelő tomport, mely ígéretesen gömbölyödött a tér minden irányába.
Ezen pompás női hátsó láttán bárki kangörcsbe rándult volna.
Hasa mely kétségtelenül nem volt teljesen lapos,kicsit előre ívelt de huncutul apró kis köldök koronázta meg, Néhány gyöngyházfényű csík árulkodott a lezajlott terhességről.
Izmos combjai a térdtől szinte húzták tekintetemet felfele, igy csinosan fazonírozott sötét szőrű kis háromszögecske fele, mely alatt a bíborajkak már csupaszon kanyarodtak és tűntek el a combok gömbölydeden záródó párnái között.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 A57L 2013. 10. 5. szombat 02:36
Nagyon jó.
#15 cervelo 2012. 07. 24. kedd 07:36
Ez így kevés.
#14 pina 2009. 11. 6. péntek 12:40
Ilyet keresek én is. Aki tud ilyen házaspárról, az szóljon!
#13 Masin 2003. 02. 19. szerda 13:17
Egész jó!!! 10 pont
#12 Wick 2003. 02. 18. kedd 13:33
kritikus: Edit amikor ajtót nyit, fehér pólóban van, alatta fekete melltartó. Ezután eltűnik, majd előjön fehér csipkés melltartóban, bugyiban és 'lazán összehajtott háziköntös'-ben. Tusolás után pedig kombidressz volt rajta ;)
Így már világos? :)

Szerintem is nagyon igényes történet :)
#11 TheChronic 2003. 02. 17. hétfő 18:24
Igaza van Ildicának,az "életteli" és a "dinamikus":D nem ugyanaz...

kozett: nekem is épp ez tetszik benne legjobban...de mit szólsz a közéékelt "geci","fasz",stb.hez?

kritikus: igaz,igaz...szerintem munkahelyen írta,és sokszor jött arra a fönök...:D
#10 kritikus 2003. 02. 16. vasárnap 16:01
No most:
fekete melltartóban
csipkés, fehér melltartóban
kombidresszben
volt?

Ha egyszer "sztoriban" vagy, akkor hogyhogy nem emlékszel mit írtál/képzeltél el 1 percen belül?
#9 kozett 2003. 02. 16. vasárnap 13:55
Nagyon tetszik. A szerelmeskedés szavainak bő tárházát ajánlom figyelmetekbe.
#8 Ildica 2003. 02. 16. vasárnap 05:19
remete,megkérhetlen,magyarázd is meg,miért tartod élettelennek?
Vagy szerinted az az élettel teli,ahol lerántja apasi a nőről a bugyit,és adjad neki?

TheCronik,neked is feltünt már,mennyire hmm egy hullámon mozgunk?:))
#7 remete 2003. 02. 16. vasárnap 02:20
élettelen
#6 Masterboy 2003. 02. 15. szombat 17:24
Kellemes, igényes, klafa :)) 10 pont
#5 TheChronic 2003. 02. 15. szombat 14:40
"ígéretesen gömbölyödött a tér minden irányába..." ez a mondat már ismertetöjelévé válik Gyulának... :D
"cupákoló nyalafintáskodás",élöben erigált nöi csikló" biztos én vagyok tapasztalatlan,de ezeket még sehol sem láttam.
Az Ildica véleményével egyetértek,úgy tűnik,nagyon egyezik az ízlésünk...Puszi Ildica! :D

Ezenkívül tetszett,hogy Gyula végig kívülröl nézte az egészet,kritikus megjegyzéseket hozzáfűzve,úgy,ahogy én is tenném,ha hasonló dolgokat mesélnék el.Én sem szeretem kiszínezni a dolgokat,és ö sem tette.Ez ritkaság itt a Törté-net-en,a legjobb történetek jellemzöje.Csak így tovább!!
#4 Lupuss 2003. 02. 15. szombat 14:20
kifejezetten kellemes olvasmány volt..:)))kultúrált, választékos..és még izgató is...gratula !
#3 Ildica 2003. 02. 15. szombat 05:12
recska,női szemmel mondom neked,hogy jo :))
Gyula,tudod mi teszett? A hölgy leírása...és a randa szavak elhagyása.:)
#2 recskamester 2003. 02. 15. szombat 00:51
Vékony,de nem sovány, nem a kigyúrt fajta.
Mi van? Nem sovány, nem kigyúrt, vékony. Az milyen?
#1 Törté-Net 2003. 02. 15. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?