A+ A-

Mónika - évekkel ezelőtt

Kinyílt az ajtó, én gyorsan beléptem a liftbe, késésben voltam. Egy pillanattal később viszont már nem rágódtam kifogásokon, mert egy csodálatos nő állt velem szemben. Nem volt gyönyörű az arca, inkább csak átlagos, de nekem nagyon megtetszett. Ápolt, épphogy sminkelt arc, szép ívű sötét szemöldökkel. Világosbarna hosszú, enyhén hullámos haját egy nagy és színes csat tartotta össze. Gyönyörű, duzzadt ajkai sötétpirosra voltak rúzsozva, még jobban kihangsúlyozva vakító fogsorát. Folyamatosan mosolygott, nevetgélt.
Talán ez a vibráló vidámság volt az, amitől csodálatosnak éreztem őt. Fülében kissé nagy, piros fülbevaló lógott, de sem ez, sem a furcsa hajcsat nem törte meg a belőle áradó varázst. Kb. fél fejjel volt alacsonyabb nálam, fiatal, húsz év körüli, karcsú alkatú. Piros magassarkú és aprószemes neccharisnya volt a lábán. A ruhája is piros volt, amolyan kosztümszerű: feszülő miniszoknya, ami rengeteget megmutatott formás lábaiból, és egy kabátka, amiből fodros fehér blúz omlott ki középen.
Zavartan mosolyogtam rá én is, bár inkább csak vigyoroghattam, miközben a szememmel végigpásztáztam mindenét. Kalandoztam rajta tekintetemmel egy ideig, majd eszméltem, hogy mégsem így kéne bemutatkoznom, és zavartan, elfúló hangon megkérdeztem, hogy hányadikra megy.
Én barom. Ő már bent volt a liftben, így elég értelmetlen volt a kérdésem, de ez csak akkor jutott el a tudatomig, amikor már kimondtam. Elpirultam, de ő még szélesebb mosollyal azt felelte, hogy a nyolcadikra.
Lázasan törtem a fejem, hogy mivel nyújthatnám meg ezt a fél perces utat, de megzavarta gondolataim, mert visszakérdezett, hogy én is a nyolcadikra megyek - e. Mivel beszállásom óta nem nyomtam meg egy gombot sem, és még hülyébbnek nem akartam már látszani, kicsit magabiztosabban feleltem, hogy a nyolcas a kedvenc számom, szóval, az nekem is jó lesz. Ő felnevetett, édes kis gurgulázó hangon, majd azt mondta, hogy nagyon édes vagyok. Közelebb hajolt hozzám, és megsimogatta az arcom. Most vettem észre, hogy kesztyűben van, egy leheletvékony selyemkesztyű fedte ujjait. A finom anyagon átütött vörös körömlakkjának színe. Az érintése egyszerre volt hűvös és lágy, borzongtam a hátamon végigfutott egy forró - jeges érzés, és még pirosabb arccal néztem a szemeibe, miközben ő visszahúzta a kezét és megérintette az ajkait.
Ekkor állt meg a lift, így kicsit visszazökkentem a valóságba, háttal kiléptem, szélesre tártam az ajtót, de továbbra sem vettem le a szemem róla.
"Parancsoljon, Kisasszony!" - mondtam udvariasan mosolyogva. Valamit megindított benne ez a két szó, mert az ő arcáról egy zavart, rövid nevetés után eltűnt a mosoly, és a szemében furcsa fény villant.Kilépett, nagyon szorosan ment el mellettem, éreztem az illatát, a teste melegét. Esküszöm, hogy ebből az egyszerű lányból áradt valami, ami engem teljesen a hatása alá vont. Ellépett mellettem, de megállt és megfordult.
"Azt mondtad, hogy parancsoljak. Akkor most azt parancsolom, hogy kövess" - mondta választ nem várva, kissé elmélyült hangon. Most nem nevetgélt már.
Én csak álltam, agyamban pörögtek a gondolatok, majd megfordultam, hagytam nyikorogva becsukódni a liftajtót, és követtem őt. Befordult a lépcsőház mellé, rutinosan kinyitotta a rácsot, majd az ajtóhoz lépett és szép sorban kinyitotta a zárakat. Mire végzett velük már mögötte álltam, a rácsot becsuktam, és kissé észhez térve vártam a folytatást. Most vettem észre, hogy a farkam kőkeményen meredezik a nadrágomban, ami az ilyen öltönyös gatyáknál, főleg laza boxeralsóban, elég jól láthatóvá teszi a gondolataim. De már oldódott cseppet a zavarom, hiszen elég jó elképzelések vertek tanyát a fejemben a folytatást illetően.
Beléptünk, és egy teljesen szolid kinézetű bérlakásban találtam magam. A dominastúdiós elképzelésem, mint elsőszámú lehetőség, így ugrott, bár a többi szobát még nem láttam. Ahogy a bejárati ajtót csuktam be, leolvastam a névtáblát, amin egy teljesen hétköznapi név szerepelt. Valamilyen Mónika. Kocsis vagy Kovács, nem tudom. Ismerősnek tűnt, de ezt betudtam annak, hogy elég gyakori név, ezért érzem ismerősnek.
Amikor megfordultam, ott állt előttem ez a rendkívüli fiatal nő. Így, komoly arccal kicsit idősebbnek tűnt. Vonzott. Nagyon vonzott engem. Épp az ujjairól fejtette le a kesztyűt, és engem méregetett. A derekam alatt hosszan elidőzött, mire én merész húzásként kicsit előrébb toltam a csípőm, hogy jobban kivehesse a részleteket. A gondolatomat szó szerint elérthette, mert kicsit rekedtes hangon azt mondta, vagyis inkább utasított arra, hogy vegyem elő a farkam.
Kezdtem egyre inkább nyeregben érezni magam mindazok ellenére, hogy látványosan ő próbált meg irányítani. Nem akartam levenni a nadrágom, inkább csak lehúztam a sliccem, benyúltam és kicsit fészkelődve elővettem, amit látni akart.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.02 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Andreas6 2017. 08. 24. csütörtök 13:38
Jó közepes. Még van hová fejlődnöd.
#16 listike 2014. 03. 16. vasárnap 08:56
Jó volt.
#15 A57L 2014. 01. 20. hétfő 04:58
Nem rossz.
#14 johnnyq 2003. 02. 13. csütörtök 19:01
Na valljuk be, a Monique Covét-ról ha már fantáziál az ember, akkor azt tegye hozzá (a sztárhoz) méltóan.(Csoda hogy nem csatolt föl egy nagy műbránert és nem rakott meg hátulról :-)))
)
#13 Hami 2003. 02. 12. szerda 16:13
Na pillanat akkor ez most hogyan van,
mert en total aszittem hogy hogy a monika so, de hogy Monique hat bazzdmeg ha ot nem ismered fel az utcan akkor senkit.
#12 MAchine 2003. 02. 12. szerda 11:35
Miért pont westeles?
:)
#11 A.X. 2003. 02. 11. kedd 08:58
Sziasztok!
Aki ismerte Mónikát néhány évvel ezelőtt, az tudja, hogy egészen másképp nézett ki. Aki személyesen is ismerte, az tudja, hogy milyen volt a hozzáállása a pasizáshoz.
Ezek után nem nehéz eldönteni, hogy True or False. :)
#10 Rush 2003. 02. 10. hétfő 18:18
Igen! Aha! a Monique Couvet-nek tényleg kis mellei vannak! Aha! Jó hülye vagy!
akkora szép dudái(szilikon) vannak mint egy ház!csodás feszes!
de lehet hogy a pályafutása elején még nem volt!
a történet vagy
TRUE or FALSE
#9 kerekes paraszt 2003. 02. 8. szombat 15:07
Heee emmá meg ieige e he heh?
#8 W@£keR 2003. 02. 7. péntek 21:01
Meglepődtem a végén. énis azt hittem hogy a Mónika-show-ból van a csaj:)
Na mindegy.Ez így sokkal jobb:)
9 pont
#7 2003. 02. 7. péntek 20:51
Dalolj csak jo Har-Monikas!!!
#6 Huh 2003. 02. 7. péntek 16:33
Huh, most akkor ki is ez a Mónika?
#5 TheChronic 2003. 02. 7. péntek 16:31
Végig azt hittem,hogy a Mónika-show háziasszonyáról van szó,Mónikáról.Nem baj,így sokkal jobban élveztem,mert azt a nöt nagyon meg tudnám tuningolni!! A legjobb,amikor a szexxel kapcsolatos a müsora,és mindig elvörösödik a kényesebb dolgoknál,miközben látszik az arcán,hogy felizgatja...oh,yeah...:D
#4 Nagy Niki 2003. 02. 7. péntek 10:21
jó volt a történet,eléggé izgalmas volt.
#3 GabXXX 2003. 02. 7. péntek 09:17
"Nem hiszem, hogy a vastagságom gondot okozott volna, inkább azért rándult meg, mert a méhéig toltam a farkam."
Mar megint ez a 8 centi atmeroju 25 centi hosszu effektus jut eszembe...
#2 Dorenno 2003. 02. 7. péntek 08:05
Háááát... Nem vagyok lenyűgözve. Egész jó story, de a csattanó a végén erőltetett. Lehetne jobb is...
#1 Törté-Net 2003. 02. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?