A+ A-

Én a két nő meg a másik fickó...

Bevezető: 23 éves srác vagyok, Szegeden élem kalandokban gazdag életem. Szeretek megragadni minden alkalmat, hogy kielégítsem szűnni nem akaró vágyaimat. Imádom az extrém heyzeteket, a meglepetéseket, a huncut játszadozásokat. Ha tehetem, nagykanállal habzsolom az életet. Imádom a csajokat, szeretem ha valaki igényes, ad a testére, és a fantáziája legalább annyira határtalan mint nekem. Én mindenben benne vagyok ami YO nekem és a partnere(i)mnek, a minnél élvezetesebb és hosszabbra nyújtott élvezetért mindenre képes vagyok. Ezért ki is használom a lehetőségeket...
Most elmesélem neked életem első gruppen élményét, amey nagymértékben megváltoztatta későbbi életem és méy nyomokat hagyott bennem: Csinálni akartam valami szokatlant, valami különlegeset, amiyeneket az ember a pornó filmekben lát! Elhatároztam magam, hogy veszek egy hírdetési újságot és az alkalmi partnerkapcsolatok rovatban meg is találtam amit kerestem.
Akkor még volt benne iyen, mostmár kicenzúrázták őket és csak párkeresés címszóval, igen szerényen megfogalmazott hírdetéseket engednek. Találtam egy érdekeset: 30 - as pár keres fiatal fiút szexcsatákra. Mobil is megvolt adva, gondoltam: mit veszíthetek? Felhívtam. Nagyon kedves női hang fogadott és tök kultúráltan megbeszéltük, hogy miröl is lenne szó. Elmondtam a telefonban, hogy fogok kinézni, ő elmondta hova menjek és hogy ott fog várni rám. Remegő lábakkal, gyomorgörcsök közepette szálltam ki a taxiból, rohadtul izgultam! Egy tizemeletes panelház előtt álltam és vártam. Minden járókelőben azt a kedves hangú telefonálót véltem felfedezni és hatalmasakat sóhajtottam, mikor elmentek mellettem sorban az emberek.
Azután kinyílt a lépcsőház ajtaja. Megfagyott a vérem. Egy pillanat alatt átsuhant az agyamban, hogy ő lesz az, és hogy biztosan engem figyelt a lépcsőház árnyékából. Lassan, mosolyogva lépkedtünk egymás felé. Netuddmeg mit éreztem... így visszagondolva tök szarul adtam elő magam! Hót lazán kellett volna viselkednem... na folytatom! Köszöntünk, bevezetett a lépcsőházba és beszálltunk a liftbe. Jó alaposan végignéztem, amennyire a kabát láttatni engedte, ugyanis tél volt. Ahoz képest, hogy szerintem rég túl volt a 30 - on, nagyon jól tartotta magát. Az arca is szép volt. Felértünk. Beléptünk a lakásba ahol egy szintén nagyon kedves és segítőkész úriember várt bennünket.
A span is elmúlt már 30, el is volt hízva rendessen, volt vagy 120 kg, na mondom magamban: Nemcsoda, hogy a csaj fiatal srácot keresett! Csak a férjét nem értettem, mert utobb kiderült, hogy a hájfej a csaj férje. Gyönyörűen berendezett szobában ültünk le, látszott, hogy nem nélkülöznek. Elkezdtünk beszélgetni, hogy oldjuk a hangulatot. Előkerült a viszkisüveg. A pacákról kiderült, hogy van neki az országban három helyen night club - ja és lányokat futtat.
Na bazdmeg - mondom magamban - jó helyre jöttél! Na mindegy mostmár nyakig benne vagyok lesz ami lesz - gondoltam. Dumcsizunk tovább egyszercsak kiszól a fazon, hogyaszondja: Krisztike gyere be!
A pofám leszakadt! Haddnemondjam, hogy a Krisztike egy olyan spiné volt akire még a Pápának is erekciója lett volna egy szempillantás alatt! Magas, vékony, hosszú, szőke haj, kék, csillogó szemek, szóóóóóvalll... talán csak az volt az egyetlen szépséghibája, hogy nem volt neki semmi melle. Na de nehogymár megmondjam, hogy a túrótortába ne tehén hanem juhtúrót tegyenek! Leült mellém, és csak mosolygott. Láthatóan tetszettem neki. Én meg szarrávigyorogtam az agyamat, mint egy hülyegyerek aki lego - t kapott karácsonyra! Dumcsizunk, dumcsizunk.. iszogatunk... kicsit szédülök, de vigyorgok rendületlenül.
Kiderül, hogy a spinkó a faszingernek az egyik pillangója és 18 éves. Bazz... Keresgettem egy darabig az államat, de mikor a helyén éreztem, megnyugodtam és kezdtem elhinni, hogy én valóban ezekkel az emberekkel fogok kefélni! ÁLLAT! Dumcsizunk... dumcsizunk... aztán, hogy hogynem, a pufi megsejthette, hogy nekem baromira bejön ez a kis szőke pöcök itt mellettem.
Aszongya: Teccik neked a Krisztike? Hátbazdmeg! Már hogyagecibeneteccenebasszameg!?! Mondom: Igen, nagyon! Erre a fószer arcán szétterültek a hájredők és aszondja: Akkor ennek most biztosan örülni fox! - és akkor felállt és kiment a szobából. A kiscsaj meg odafordult hozzám és elkezdte kigombolni a gatyám! Húvázzeg! Ez komoly! Olyan vörös lettem mint a garnéla rák! Ott ül a fotelba a nagydarab fószer karcsú felesége és nézi amint a kis szőke pöcök előveszi a farkam. Beszarás! A kiscsaj meg qrvára nem zavartatta magát. Elkezdett jáccani velem. Asszittem, hogy ez lehetetlen, ez nem is velem történik. Biztosan csak álmodom! Annyira zavarban voltam, hogy a "jancsikám" majdnem elfelejtett rendeltetés szerűen működni! Az idegen kezek vagy nem tudom mi. Soha életemben nem történt még velem olyan, hogy ennyire zavarba jöjjek. Akkor jött az atomrobbanás! Na nem nem, nem az a robbanás ami az altestemben keletkezik, az később volt! Most arról beszélek, hogy megjelent az ajtóban a kövér span.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.12 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2014. 04. 24. csütörtök 07:17
Harmatgyenge. Írni is meg kellett volna tanulni.
#7 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:13
Egész jó.
#6 dylan 2003. 01. 29. szerda 17:13
oszinten szolva 3 csoportba sorolom az olvasott torteneteket.
1: amelyik nagyon felizgat (olyannyira, h utana teljesen kesz vagyok). ilyenbol keves van
2: amelyik felizgat,de nem annyira, h azagyameldobom
3: amelyik nem izgat fel
namost ezt a tortenetet a 3.-ba sorolnam.olvasas kozben megmosolyogtatott.annak ellenere,h nem hiszem h igaz, vegul is takaros kis tortenet.
nah mind1
azert egy 5-os korul erdemel
#5 SkunkliX 2003. 01. 29. szerda 14:41
a történet tök jó 10 pont csak kár hogy a fele sem igaz.melyik kurva dug gumi nélkül és csókolózik? ...és ki hagyja?
#4 GabesZ 2003. 01. 29. szerda 12:52
A VIVa-n pornó? Az XXL-n meg nyomják a klippeket ugye? ....
#3 HighLander 2003. 01. 28. kedd 12:37
Szerintem nem olyan rossz a tortenet,csak azt aruld el battya,h vegul hany lany volt ott,mert te mondtad a "szoket","voroset",es a Krisztiket!Es az urge felesegevel nem volt semmi?Kint hallgatozott?Na pa!
#2 yay 2003. 01. 28. kedd 01:43
Yay yay! Miyen ey story ez? Yol vagy haver? Meyik poharbol ittal?
Azt sem ertem igazan, hogy mit tanultal azon az ejszakan? Eleg sivar lehet a szexualis eleted...
#1 Törté-Net 2003. 01. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?